breaking news Νέο

Πήρε το ντέρμπι ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Πήρε το ντέρμπι ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον νεοφώτιστο στην κατηγορία Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων να παίρνει και την πρώτη του νίκη και μάλιστα σε αγώνα ντέρμπι με αντίπαλο την ιστορική ομάδα της Νάουσας.

Την περασμένη Κυριακή το απόγευμα το γήπεδο των Τρικαλων φόρεσε τα γιορτινά του και κατάμεστο από φιλάθλους υποδέχθηκε την τοπική ομάδα που εδινε το παρθενικό της παιχνίδι στην Γ’ Εθνική απέναντι στη Νάουσα.

Το παιχνίδι είχε ολα τα χαρακτηριστικά ενος ντέρμπι που μάλιστα διεξάγται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κατι εξ άλλου που τόνισε στις δηλώσεις του και ο προπονητης της Νάουσας Δημήτρης Χριστοφορίδης: Δύναμη, πάθος, πολλές προσωπικές μονομαχίες, λιγες ευκαιρίες για γκολ και λιτό θέαμα και κρίθηκε με ένα γκολ και στις λεπτομέρειες.

Η Νάουσα βέβαια θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 75’ και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας αν ο Κώστας Κωτσιόπουλος, ένας από τους πιο δραστηριους ποδοσφαιριστές της αξιοποιούσε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Ομως ο έμπειρος Ρίζος επέλεξε την σωστή γωνία και είπε όχι στον νεαρό επιθετικό των φιλοξενουμένων που ανέλαβε την εκτέλεση του.

Οπως ήδη αναφέραμε το παιχνίδι είχε σχετικά λίγες φάσεις και συγκεκριμένα δυο στο πρώτο ημίχρονο μια για κάθε ομάδα και δυο στην επανάληψη από τις οποιες αξιοποιήθηκε η μια στο 65’ από τα Τρίκαλα όταν ο Κουκουράκης βρέθηκε με την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της Νάουσας Γρηγοριάδη και έγραψε το 1-0 που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα αφου δέκα λεπτά αργότερα όπως ήδη αναφέραμε ο Κωτσιόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει από τα 11 βήματα τον Ρίζο, στην εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Αυτή ηταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνιδι.

Στο πρώτο 45λεπτο οι δυο ομάδες είχαν επισης από μια καλή στιγμή. Στο 20’ τα Τρίκαλα με τον Γιώργο Κίτσα που τετ - α - τετ με τον Γρηγοριάδη πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια και στο 43’ η Νάουσα με τον Κωτσιόπουλος που απο πλεονεκτική θέση σούταρε συριζα αουτ.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από τα Τρίκαλα ξεχώρισαν ο τερματοφύλακας Ρίζος που κράτησε το 1-0 στην φάση του πέναλτι, ο πολύπειρος Πετκάκης, ο Συμπεθέρης και ο σκορερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα Κουκουράκης.

Καλύτεροι από τη Νάουσα ο Περηφανόπουλος, ο Μουρατίδης, ο Κυζιρίδης και ο Κωτσιόπουλος.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. Χανίδη (Μποζατζίδης - Κουφός) από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ρίζος, Συμπεθέρης, Λογδάρης, Πετκάκης, Τσουλχάϊ, Ταταρίδης, Κιρκιλιανίδης, Κουκουράκης (81’ Βαφειάδης), Κίτσας (90’ Παρσόπουλος), Ζωγράφος (69’ Βλάχος), Ποτουρίδης (87’ Πατρίκας).

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Κυζιρίδης, Νίκου (87’ Καψάλης), Κωτσόπουλος, Μουρίκι (76’ Μετσελνβισβίλι), Χατζόπουλος (62’ Ντινόπουλος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής