breaking news Νέο

Λόγια σταράτα από τη Γεωργία!

Λόγια σταράτα από τη Γεωργία!

Για συνειδητή επιλογή να μην είναι υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Ημαθία, έκανε λόγο η Γεωργία Μπατσαρά, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΒΕΡΟΙΑ ΠΡΩΤεύουσα πόλη», φιλοξενούμενη στη χθεσινή εκπομπή «ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ» (12.00 - 13.00), που επιμελούνται και παρουσιάζουν οι Αλέκος Χατζηκώστας και Παύλος Τουτουντζίδης, στο ΡΑΔΙΟ ΑΙΧΜΗ-102,8 Fm, η οποία μεταδίδεται και ιντερνετικά στη διεύθυνση www.imerisia-ver.gr.

«Είναι συνειδητή η απόφασή μου να μη συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία. Κι ούτε ζηλεύω, που δεν είμαι τώρα υποψήφια βουλευτής του κόμματος. Είμαι όμως με όλα τα παιδιά, που είναι τώρα υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ, εκεί ανήκω και εκεί θα συνεχίσω».

Η Γεωργία Μπατσαρά, ερωτηθείσα για το αν είναι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα που έλαβε ο συνδυασμός της στο β' γύρο των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Βέροιας, είχε να πει : «Όχι, δεν είμαι ευχαριστημένη από το εκλογικό αποτέλεσμα. Πολύ δε περισσότερο, όταν έχεις το χρίσμα από τη ΝΔ και σαν Γεωργία Μπατσαρά ο στόχος είναι η εκλογή στο αξίωμα του δημάρχου. Δεν με ικανοποιεί το αποτέλεσμα που πήρε η παράταξή μας, όμως έτσι αποφάσισε ο λαός της Βέροιας. Και ως εκ τούτου, αποδέχομαι το αποτέλεσμα».

Η Γεωργία Μπατσαρά ρωτήθηκε για το αν έχει υπάρξει επαφή με το δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει μετά τις δημοτικές εκλογές, λέγοντας πως «δεν είχα καμία επαφή. Εμείς, όπως έχω ξαναπεί, διαθέτουμε κουλτούρα συνεργασιών και τώρα αν ο δήμαρχος κρίνει ότι πρέπει να υπάρξουν συνεργασίες, τις οποίες επιβάλλει ο "ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ", εδώ είμαστε και θα δούμε τις συνεργασίες αυτές».

Προσέθεσε, δε, πως «αφιέρωσα 1 χρόνο για αυτές τις εκλογές και όλοι μας μιλάμε για το καλό του Δήμου. Συνεπώς, αν χρειασθεί κάτι να κάνω, θα το κάνω. Πάμε μπροστά, κοιτάμε μπροστά κι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο Δήμος».

Ακόμα, η Γεωργία Μπατσαρά εμφανίστηκε βέβαιη ότι η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ στο ερώτημα για το τι το διαφορετικό θα κάνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σημείωσε ότι «θα έχει και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να μας προσφέρει από τις άλλες κυβερνήσεις».

Όσο για το τι διαφορετικό θα φέρει αυτή τη φορά η ΝΔ ως αυριανή κυβέρνηση, η ίδια επεσήμανε : «Κοιτάξτε, την περίοδο 2012-2014 για τη ΝΔ ήταν διαφορετική εποχή. Είμασταν στην καρδιά της κρίσης και έπρεπε να ληφθούν σκληρά μέτρα. Η βουλή ψήφισε σκληρά μέτρα. Αν το 2014 συνέχιζε η ΝΔ και δεν ερχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα θα είχε σωθεί. Τώρα για το τι διαφορετικό θα φέρει η ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προβεί σε εξαγγελίες, εκ των οποίων πρώτο και βασικό μέτρο είναι η μείωση των φόρων, οι οποίοι έχουν τσακίσει τη μεσαία τάξη. Τα πλεονάσματα που βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν φέρνουν ανάπτυξη. Συνεπώς, αυτό που απαιτείται πρωτίστως, είναι να υπάρξει σταθερή κυβέρνηση. Γι' αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει αυτοδυναμία, για να εφαρμόσει το σχέδιο του και να φέρει ανάπτυξη».

Μάλιστα, η Γεωργία Μπατσαρά έκανε ιδιαίτερη μνεία στους αγρότες, σ' ό,τι αφορά στη φορολόγησή τους, τονίζοντας : «Αυτός ο αγροτικός κόσμος πως θα ζήσει, για να καλλιεργήσει την επόμενη χρονιά, όταν το μόνο που κερδίζει από τα έσοδά του είναι να πληρώνει φόρους». Η ίδια και στο ερώτημα πως σε περίπτωση που η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές, θα κινηθεί σε αλλαγή της Συμφωνίας των Πρεσπών, είπε : «Η ΝΔ το έχει ξεκαθαρίσει πως είναι αντίθετη στη Συμφωνία των Πρεσπών και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό Μακεδόνων. Το πρώτο που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ότι θα παρεμποδίσει την ένταξη των Σκοπίων ή της "Βόρειας Μακεδονίας", όπως λέγεται, στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Τέλος, η Γεωργία Μπατσαρά προέτρεψε «τους πολίτες να πάνε την Κυριακή στις κάλπες και να ψηφίσουν. Και ιδιαίτερα οι νέοι, που η ψήφος τους θα μεταφρασθεί σε νίκη και αυτοδυναμία της ΝΔ, η οποία και θα διαχειρισθεί τα ζητήματα της χώρας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής