breaking news Νέο

Νοσταλγία Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Νοσταλγία Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που δεν άφησε παραπονεμένους τους φιλάθλους, έγινε για τον 1ο ημιτελικό του τουρνουά Νοσταλγία, την Τρίτη, στις 21:15, στο Γήπεδο της Εληάς, όπου οι Dalton's κέρδισαν τους Bad. Boys με σκορ 54-65.

Δύο διαφορετικά ημίχρονα για τα κακά παιδιά του Μπακαλίδη, που πάλεψαν για το όνειρο προηγούμενοι στο ημίχρονο, αλλά μετά έμειναν από δυνάμεις. Παρά το κακό 1ο δεκάλεπτο, δεν πτοήθηκε η ομάδα και με μπροστάρη το μαθητή Λυκείου Λιακόπουλο έκανε ένα επιμέρους σκορ 21-10 στο 2ο δεκάλεπτο και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη. Ο Παπαδόπουλος πήρε τη σκυτάλη στο σκορ μαζί με το Δούλαλα, οι Γαβριηλάκης και Πολυμέρης κατέβασαν ριμπάουντ, αλλά επήλθε η κούραση σε συνάρτηση με 2  τραυματισμούς παικτών και κατέρρευσαν στο 4ο δεκάλεπτο. Ένα ακόμα παιχνίδι για τα κακά παιδιά στο μικρό τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αναμετρηθούν για την τρίτη θέση των μεταλλίων.

Το πίστεψαν παραπάνω οι δραπέτες του  Καραθανάση και κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο που οδηγεί στον τελικό. Μπήκαν δυνατά στο 1ο δεκάλεπτο και πήραν κεφάλι στο σκορ φτάνοντας σε επιμέρους 11-2 χάρη σε έξι συνεχόμενους πόντους από τον αρχηγό Σιάσιο. Ένα καταστροφικό 2ο δεκάλεπτο όμως τους έβγαλε από τη θέση του οδηγού. Δεν τα παράτησαν όμως με μπροστάρη τον Κλωνάρα και τον αφυπνισμένο Καραθανάση Junior έκαναν σταδιακά την ανατροπή. Τρομερός και ο Καραγιαννόπουλος που πήρε επιθετικά ριμπάουντ και τα μετουσίωσε σε πόντους.

DALTONS :  (προπονητής Καραθανάσης Δ.) Πετρόπουλος 2 , Καραθανάσης Φ. 18 (1), Καραθανάσης Δ. 2, Σιάσιος  (αρχ) 12 (1), Αχτσής, Μπογδαμπεϊδης  Ν., Παπαγιάννης, Καραγιαννόπουλος  10, Στογιάννος 2, Μπογδαμπεϊδης Γ. 4, Κλωνάρας 15, Μπογδαμπεϊδης Σ. 

BAD BOYS : (προπονητής Μπακαλίδης) Γώγος 2, Ελευθεριάδης, Παπαδόπουλος 18  (3), Στίκας, Μιχαηλίδης 1, Δούλαλας 10 (2), Γαβριηλάκης 2, Πολυμέρης 2, Λιακόπουλος 13 (1), Πουσατίδης  6, Μπακαλίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής