breaking news Νέο

ΑΓΚΑΘΙΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ: Κάνουν τα πρώτα τους βήματα

ΑΓΚΑΘΙΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ: Κάνουν τα πρώτα τους βήματα

Με την ημερομηνια έναρξης του πρωταθλήματος να έχει ανακοινωθεί, οι ομάδες της Γ' Εθνικής μπορούν πλέον να προγραμματίσουν την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών τους και να ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, παρότι υπάρχει όπως ήδη είναι γνωστό μια σημαντική ακόμη εκκρεμότητα.

Αναφερόμαστε στον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστεί από την Γ' Εθνική της νέας περιόδου, ο οποίος αναμένεται να γίνει γνωστός μετά την καταλυτική ημερομηνία της δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Βέβαια από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι και τη νέα περίοδο από τα τοπικά πρωταθλήματα θα ανέβουν 56 ομάδες (οι 53 πρωταθλήτριες και οι τρεις δευτεραθλήτριες) μπορούμε με πιθανή μικρή απόκλιση, να υπολογίσουμε και τον συνολικό αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν από την Γ' Εθνική τη νέα περίοδο. Εκτός βέβαια και αν έχουμε νέα αναδιάρθρωση των κατηγοριών ή σημαντική διαφοροποίηση του αριθμού των ομάδων που θα συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Όπως κι αν έχει το πράγμα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος και η πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων διεξάγεται το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, οι προπονητές των ομάδων της Γ' Εθνικής μπορούν να προγραμματίσουν την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών τους και να σχεδιάσουν την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Βέβαια εμάς εδώ μας ενδιαφέρει πρωτίστως τι κάνουν οι δύο εκπρόσωποί μας στην συγκεκριμένη διοργάνωση: Η Νίκη Αγκαθιάς και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων.

Και οι δύο, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ έχουν εκλέξει τις διοικήσεις τους, ή πιο σωστά, αναβάπτισαν τις διοικήσεις των προηγούμενων χρόνων και τις οποίες ηγούνται δύο νεαροί και φιλόδοξοι παράγοντες. Ο Δημήτρης Ματσούκας του Δ.Σ της Νίκης Αγκαθιάς και ο Βασίλης Παπαδόπουλος του περσινού πρωταθλητή της Ένωσης μας Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων.

Ο δεύτερος μάλιστα ο Βασίλης Παπαδόπουλος αμέσως μετά την μετεκλογή του στο αξίωμα του προέδρου, φρόντισε να ανανεώσει την συνεργασία της ομάδας του με τον περσινό προπονητή της Δημήτρη Πρίντζιο, ενώ έκανε γνωστό ότι θα διατηρήσει έναν κορμό από το περσινό ρόστερ της ομάδας του και πάνω σ' αυτόν θα μπολιαστούν 8-10 ποδοσφαιριστές κάποιοι, από τους οποίους, θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν την διαφορά στην κατηγορία.

Στόχος του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων, όπως ξεκαθαρίστηκε θα είναι η παραμονή στην Γ' Εθνική.

Στην πλευρά της Νίκης Αγκαθιάς, όπως ήδη γράψαμε επίσης είχαμε επανεκλογή του Δημήτρη Ματσούκα στο αξίωμα του προέδρου και μια πρώτη επαφή με τον περσινό προπονητή της ομάδας Σταύρο Κωστογλίδη, που όπως τονίστηκε και από τις δύο πλευρές έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα δίχως όμως να μπουν οι ενδιαφερόμενοι σε λεπτομέρειες μιας πιθανής νέας συνεργασίας.

Όσον αφορά το ρόστερ ξεκαθαρίστηκε ότι το μπάτζετ θα κινηθεί σε χαμηλότερα από τα περσινά επίπεδα και θα στηριχθεί κυρίως σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Στόχος βέβαια της Νίκης Αγκαθιάς, δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή, για μια ακόμη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής