breaking news Νέο

Ήττα για τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας από το Παλαιοχώρι Χαλκιδικής

Ήττα για τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας από το Παλαιοχώρι Χαλκιδικής

Με το αριστερό ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας καθώς έχασε στην πρεμιέρα στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής με 1-0.

Βέβαια με βάση την εικόνα του παιχνιδιού και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δυο ομάδες ο Φίλιππος αδικείται από το αποτέλεσμα παρότι δεν κατάφερε να φθάσει στα όρια των δυνατοτήτων του.

Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε πιο επιθετικά στον αγώνα και στο πρώτο 20λεπτο είχε τον έλεγχο του δημιουργώντας στο διάστημα αυτό και δυο καλές ευκαιρίες. Την πρώτη στο 7’ με τον Προβατίδη να μην προλαβαίνει στο “τσαφ” την παραλληλη σέντρα του Αποστόλου και την δεύτερη στο 10’ και πάλι με τον Προβατίδη που αυτή τη φορά πρόλαβε την μπάλα έκανε το απευθείας πλασέ στην σέντρα Σιακανσβίλι όμως ο τερματοφύλακας του Φιλίππου Καρακούσης βρίσκονται σε ετοιμοτητα και απέκρουσε σε κορνερ.

Μετά το 20’ η ομάδα της Ημαθίας ισορρόπησε το παιχνίδι και η πρώτη καλή στιγμή ηρθε στο 22’ με τον Σκοπελίτη να κανει το σουτ και τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας να διώχνει εντυπωσιακά σε κορνερ.

Νέα καλή στιγμή για τον Φίλιππο στο 28’ με τον Κουνγκουλά να εκτελεί με αριστουργηματικό τρόπο ένα φαουλ και τον Παλαβράκη να αποκρούει και πάλι εντυπωσιακά σε κορνερ

Στο 35’ οι δυο ομάδες θα μείνουν με 10 παίκτες καθώς θα συμπλακούν μεταξυ τους ο Σκοπελίτης και ο Κ. Δημητρίου και ο διαιτητής θα τους δείξει τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με τον Δημητρίου να πιάνει το σουτ από καλή θέση στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα αουτ.

Στην επανάληψη η ομάδα της Αλεξάνδρειας ξεκίνησε από εκει που είχε αφήσει το πρώτο ημίχρονο. Αναζητώντας το γκολ που θα της έδινε προβάδισμα στο σκορ. Από 50’ μέχρι το 70’ ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας δημιουργεί τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ δίχως ομως να καταφέρει να τις αξιοποιήσει με τους Καλατζόγλο στο 51’, το φαουλ σουτ του οποίου έφυγε ελάχιστα αουτ και στο 58’ και 68’ με τον Μπενίσκο ενω στο 65’ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον Μπενίσκο με τον διαιτητή να καταλογίζει με την παράβαση να μεταφέρει όμως την μπάλα εκτος περιοχής δίνοντας φαουλ.

Στο 71’ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ με τον Σιμώνι που εκμεταλλεύθηκε σέντρα του Τσιλογιάννη και με προβολή έκανε το 1-0.

Στο 73’ ο Φίλιππος θα μείνει με 9 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε και ο Κόλα καθώς ανέτρεψε από πισω αντίπαλο και κάπου εδώ τελείωσε και το παιχνίδι.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας που επαναλαμβάνουμε αδικείται απο το αποτέλεσμα διακρίθηκαν οι Καλατζόγλου, Μπενίσκος και Δημητρίου, ενω καλύτεροι από την γηπεδούχο ομάδα ηταν οι Προβατίδης, Στακανσβίλι και Παλαβράκης.

Με εξαίρεση την φάση του πέναλτι που δεν κατελόγησε ο Σερραίος διαιτητής Τρακαλιάνης είχε σωστά σφυρίγματα όπως σωστές υποδείξεις είχαν και οι βοηθοί του Κρυωνάς και Αναστασιάδης.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Παλαβράκης, Πιτσόκος (57’ Τσιλογιάννης), Σιαντανσβίλι, Πέρρης, Αποστολάς, Αποστόλου, Προβατίδης (57’ Κοτάκης, 88’ Ντόμπρος), Κουκουλάκης, Παπαδημητρίου, Καρλόπουλος (88’ Γκίτας), Σιμώνι.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Καρακούσης, Σκλιοπίδης, Γιαλαμίδης (75’ Μυλωνάς), Κωτσιόπουλος), Δημητρίου, Καλατζόγλου, Κόλα, Δημητρόπουλος (75’ Αργυρίου), Μπενίσκος, Κουνγκουλάς (39’ Αβραμόπουλος), Σκοπελίτης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής