breaking news Νέο

Κλιμάκιο του ΚΚΕ σε Δημόσια και Δημοτική Βιβλιοθήκη Βέροιας, ΚΑΠΑ και Δομές Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου

Κλιμάκιο του ΚΚΕ σε Δημόσια και Δημοτική Βιβλιοθήκη Βέροιας, ΚΑΠΑ και Δομές Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου

Τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου, κλιμάκιο του ΚΚΕ, με τις υποψήφιες βουλευτίνες του Νομού, Σοφρόνωφ Ιωάννας και Χατζηθεοδωρίδου Κυριακής, επισκέφτηκε τη Δημόσια και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Βέροιας, το ΚΑΠΑ και τις Δομές Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας.

Οι υποψήφιες, αναλύοντας την πολιτική κατάσταση, ενημέρωσαν τους εργαζόμενους για τις προτάσεις νόμου και τις τροπολογίες που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή τα τελευταία χρόνια, προκειμένου ν’ ανακουφιστούν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι. Προτάσεις νόμου που ή δεν έφτασαν ποτέ στη Βουλή ή, όταν έφτασαν, καταψηφίστηκαν και από την Κυβέρνηση και από τ’ άλλα αστικά κόμματα.

Οι υποψήφιες κάλεσαν τους εργαζόμενους να κάνουν ένα σημαντικό βήμα μπροστά: να στηρίξουν το ΚΚΕ στην κάλπη, γιατί η μόνη χρήσιμη ψήφος για τον λαό είναι η ψήφος στο ΚΚΕ. Γιατί μόνο το ΚΚΕ, στις 8 Ιουλίου μπορεί και θα είναι λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή, που θα συμβάλει στην ενίσχυση των αγώνων για να δυναμώσει η αντίσταση και ν΄ ανοίξει ο δρόμος για άλλη εξουσία, που θα υπηρετεί τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής