breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Τζίπρας : καφενείο – παντοπωλείο – μουσείο

Ένα… περίεργο καφενείο – παντοπωλείο – μουσείο έφτιαξε ένα ζευγάρι Γερμανών, που ήρθε για διακοπές και εγκαταστάθηκε στο χωριό Θολό της Ηλείας. Πρόκειται για καφενείο με το όνομα του πρωθυπουργού, το οποίο έχει…γερμανική υπογραφή και προφορά (Τζίπρας).

Εκ πρώτης όψεως μοιάζει «ανατριχιαστικό» και σαν στοιχειωμένο, αλλά σύντομα καταλαβαίνεις, με μια πιο προσεκτική ματιά, το μεράκι που ρίχνουν οι ιδιοκτήτες του.

Συχνά αλλάζουν τις κούκλες, που μοιάζουν σαν πραγματικοί άνθρωποι και τραβούν την προσοχή ακόμη και σε αυτούς που δεν είναι παρατηρητικοί.

Πατίνια, σαμάρια, ταμπέλες, παλιά τηλέφωνα, φυσούνες, κούνιες, κασέλες, μπαούλα, μπουκάλια, βαρέλια, σκάφες, παλιά παιχνίδια, ρόδες από κάρα, τηλεοράσεις, laptop, ραδιόφωνα, παλιές καρέκλες, γιαταγάνια και κορνίζες με παλιές φωτογραφίες άλλων εποχών και άλλα πολλά σε αυτό το ιδιότυπο μουσείο.

Τα υλικά, με τα οποία έχει χτίσει αυτό το απόκοσμο θέαμα παραμυθιού, τα βρήκε στα σκουπίδια και τα μετέτρεψε σε ρούχα και αντικείμενα ενός κόσμου, τον οποίο βάφτισε με το όνομά της και το όνομά του συζύγου της.

*****

Δοκιμάστε… εικονικά τα αθλητικά παπούτσια που επιθυμείτε

Δυνατότητα να προβάρουν οι χρήστες «εικονικά» τα αθλητικά παπούτσια Ace δίνει στην εφαρμογή του ο οίκος μόδας Gucci. Ο ιταλικός οίκος μόδας συνεργάστηκε με τη λευκορωσική νεοφυή επιχείρηση Wannaby για την εξέλιξη της εφαρμογής, η οποία δίνει στον Gucci την ευκαιρία να παρουσιάζει στους θαυμαστές του τα καινούργια του μοντέλα με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο.

Η Wannaby παρουσίασε προσφάτως την, με τη μεγαλύτερη ακρίβεια, τεχνολογία της διευρυμένης πραγματικότητας για προβάρισμα υποδημάτων. Και η τεχνολογία αυτή έχαιρε της επιδοκιμασίας τόσο των ειδικών διευρυμένης πραγματικότητας, όσο και των κορυφαίων του βιομηχανικού κλάδου. Η λευκορωσική εταιρεία παρουσίασε τον περασμένο Ιανουάριο την Wanna Kicks, τεχνολογία για προβάρισμα αθλητικών παπουτσιών, με αποτέλεσμα σήμερα οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να επιλέξουν στην οθόνη το Ace που επιθυμούν, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iOS του Gucci, να στρέψουν την κάμερα του κινητού τους στα πόδια τους και, εικονικά, να «προβάρουν» το εκάστοτε ζευγάρι υποδημάτων.

«Το αθλητικό υπόδημα Ace, με τις συνεχώς καινούργιες διακοσμήσεις του, έχει γίνει ένας καμβάς, μέσω του οποίου ο Gucci δείχνει τη χαρά του για δημιουργική διακόσμηση και καλλωπισμό», εξηγούν από τον ιταλικό οίκο. «Επιπλέον, είναι και το ιδανικό όχημα, μέσω του οποίου οι πελάτες μπορούν να εκφράσουν την προσωπικότητά τους».

Οι πελάτες μπορούν επίσης να τραβήξουν φωτογραφίες του εαυτού τους, «φορώντας» τα αγαπημένα τους Ace και να τις «μοιραστούν» σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

*****

Μοντέλο ετών... 65!

Με ροζ γιλέκα και τζιν παντελόνι ανέβηκε στην πασαρέλα ο 65χρονος, που έγινε ορόσημο της μόδας, όταν πριν από ένα χρόνο εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στη Σεούλ, πλασάροντας το στιλ της άσπρης γενειάδας με το μακρύ, κατσαρό μαλλί.

«Μεγάλος; Είναι απλώς ταμπέλα», δήλωσε ο ίδιος ο 65χρονος, ο οποίος τελευταία λαμβάνει συνεχώς τηλεφωνήματα, για να εμφανιστεί σε επιδείξεις μόδας, διαφημιστικά και τηλεοπτικά προγράμματα και εκτίμησε ότι, «έκανα τη σωστή επιλογή, το μόντελινγκ σε αυτήν την ηλικία είναι στα αλήθεια διασκεδαστικό».

Η Νότια Κορέα έχει ζήτημα γήρανσης του πληθυσμού της και όλο και περισσότεροι άνδρες σαν τον Κιμ κάνουν καινούρια καριέρα στο χώρο ή απλώς βρίσκουν τρόπους να κρατιούνται στην αγορά.

Για πάνω από 20 χρόνια, ο Κιμ είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου στα προάστια της Σεούλ, έχει όμως γίνει επαγγελματίας μοντέλο, κάτι που ήταν γι’ αυτόν όνειρο ζωής.

Ήταν η κόρη του που τον ενθάρρυνε τον Ιανουάριο του 2018 να μπει στην ακαδημία μοντέλων, κάτι που τον έφερε στην Εβδομάδα Μόδας της Σεούλ.

Έκτοτε έχει συμμετάσχει και σε βίντεο, στα οποία δίνει συμβουλές μόδας, αλλά και συμβουλές για να φαίνονται νεότεροι οι θεατές του, ενώ λέει ότι επόμενος στόχος του είναι να γίνει το πρώτο μεγάλο σε ηλικία μοντέλο της Νότιας Κορέας, που θα συμμετάσχει στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, το Μιλάνου και του Παρισιού.

Ειδικοί λένε ότι τέτοιου είδους μόδες είναι ευπρόσδεκτες από τους ηλικιωμένους της Νότιας Κορέας, όμως το κοινωνικό αυτό φαινόμενο θα πρέπει να βελτιωθεί, για να κρατήσει η χώρα τους ρυθμούς γήρανσης.

Πολλοί ηλικιωμένοι στη Νότια Κορέα καταλήγουν με κακοπληρωμένες δουλειές μετά το τέλος της καριέρας τους, ενώ τα πρώτα χρόνια μετά τα 50 τους χρόνια κερδίζουν επισφαλή χρήματα και λίγη ή καθόλου κοινωνική προστασία.

*****

Κροκόδειλοι κατασπάραξαν δίχρονο κοριτσάκι

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών, όταν διέφυγε της προσοχής της μητέρας της και έπεσε μέσα στη φάρμα κροκοδείλων, που διατηρεί η οικογένειά της.

Η μικρή Ρομ Ρόαθ Νίρι, από την Καμπότζη, ήταν στο σπίτι με τη μητέρα της, που είχε πρόσφατα φέρει στον κόσμο ένα ακόμη παιδί και φρόντιζε το νεογέννητο. Κάποια στιγμή το κοριτσάκι βγήκε στην αυλή κι άρχισε να παίζει στο πίσω μέρος της κατοικίας, όπου βρίσκεται η φάρμα με τους κροκόδειλους στην πόλη Σίεμ Ριπ.

Η μητέρα της έχασε τα ίχνη της κι όταν γύρισε γύρω στις 10 το πρωί ο πατέρας της μικρής στο σπίτι, άρχισε να την αναζητά σε αλλόφρονα κατάσταση, για να βρει μόνον το κρανίο της στο τσιμεντένιο έδαφος του εκτροφείου των κροκοδείλων.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, ο «πατέρας επιβεβαίωσε ότι η κόρη του είχε πέσει μέσα στη φάρμα κι ότι οι κροκόδειλοι την κατασπάραξαν, αφήνοντας μόνον το κρανίο της».

Η οικογένεια είχε σηκώσει πρόσφατα ένα φράκτη γύρω από την τσιμεντένια πισίνα βάθους τριών μέτρων με τους κροκόδειλους, αλλά δυστυχώς η μικρή βρήκε τρόπο να τρυπώσει.

Οι Αρχές της Καμπότζης καλούν τις οικογένειες που συντηρούν φάρμες κροκοδείλων για το κρέας και το δέρμα τους, να λαμβάνουν ενισχυμένα μέτρα, για να εμποδίζουν τα παιδιά να πλησιάζουν.


Δοκιμάστε… εικονικά τα αθλητικά παπούτσια που επιθυμείτε
Μοντέλο ετών... 65!
Κροκόδειλοι κατασπάραξαν δίχρονο κοριτσάκι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής