breaking news Νέο

Νοσταλγία Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Νοσταλγία Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 21:15 στο ανοιχτό γήπεδο Άρης Γεωργιάδης στην Εληά διεξήχθη και ο δεύτερος Ημιτελικός του τουρνουά Νοσταλγία. Χωρίς να μείνει κανένας από τους θεατές παραπονεμένος σε ένα ωραίο παιχνίδι οι Oklaχωμα κέρδισαν τους Texas Losers με σκορ 72-65.

Δυνατά μπήκε η αρμάδα του Μπεκιαρίδη, απόντος του αρχηγού και τελείωσε το 1ο δεκάλεπτο με βραχεία κεφαλή ενός καλαθιού. Με μπροστάρη στην επίθεση τον Κουμτσίδη συνεχίστηκε η καλή επιθετική λειτουργία και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη. Ένα κακό 3ο δεκάλεπτο όμως άλλαξε τις ισορροπίες, αλλά κάπου εκεί πήρε το όπλο του ο Παπανικολάου και εκτέλεσε με συνεχόμενους πόντους την αντίπαλη άμυνα. Άξιος συμπαραστάτης ο ιπτάμενος Κορυτσαίος στο σκοράρισμα, βράχοι στην άμυνα Τσαλιγόπουλος και Τσιριμπάκας. Νίκη και πρόκριση στον τελικό με αήττητη πορεία, όπου θα αντιμετωπίσουν τους πολύ δυνατούς Dalton's.

Μέτριο ξεκίνημα για τους Τεξανούς του Μπιζέτα, που βρέθηκαν στο πρώτο ημίχρονο πίσω στο σκορ παρά την τρομερή απόδοση του Τσίπη. Στο 3ο δεκάλεπτο όμως ένας καταπληκτικός Παγάνης έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση. Με ένα σερί 10-0 πέρασαν μπροστά και έφτασαν τη διαφορά στη μέγιστη απόδοσή της των δέκα πόντων! Ο Ντόβας σκόραρε από μακριά, ο Αθανασίου έβαλε βολές και ο Τσατσας μοίραζε ασίστ. Ένα μπλακ άουτ όμως στην 4η περίοδο με απανωτές λάθος επιθέσεις και αστοχία στα σουτ τους έριξε το ηθικό και δεν μπόρεσαν να κυνηγήσουν κάτι παραπάνω στα τελευταία 2 λεπτά της αναμέτρησης. Τρομερή πορεία για τους Texas Losers, που θα δώσουν μια τελευταία παράσταση στον μικρό τελικό απέναντι στους Bad Boys, με φόντο την τρίτη θέση και τα μετάλλια.

OKLAΧΩΜΑ: Κωτιάδης 4, Παπανικολάου 19(2), Κορυτσαίος 12, Τούφας 4,  Κουμτσίδης 23, Τσαλιγόπουλος 6, Τσιριμπάκας 4, Κυριαζόπουλος, Κούλης, Μπεκιαρίδης, Μπιτέρνας.

TEXAS LOSERS : Παγάνης 22, Τσατσας, Πύρκας, Τσίπης 29, Μπιζέτας 3(1), Αθανασίου 2, Ντόβας 4, Φίτσιος 5, Χατζής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής