breaking news Νέο

Ήττα με 1-0 της ΠΑΕ Βέροια στα Τρίκαλα

Ήττα με 1-0 της ΠΑΕ Βέροια στα Τρίκαλα

Σε ένα ακόμη φιλικό η ΒΕΡΟΙΑ δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την καλή εικόνα που παρουσίασε και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε με αποτέλεσμα να χάσει στα Τρίκαλα από την τοπική ομάδα με 1-0.

Αυτό πάντως που κρατάει από το Κυριακάτικο παιχνίδι η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι η καλή αγωνιστική εικόνα της, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο οπως ακριβώς συνέβει και στο προηγούμενο φιλικό με αντίπαλο την Δόξα Δράμας που ανέβασε στροφές στην επανάληψη και ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της.

Τα Τρίκαλα μπηκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο είχαν την υπεροχή και τις ευκαιριες.

Στο 19’ ο Τόμιτς που δέχθηκε την μπαλα από τον Τζόκιτς έκανε το δυνατό σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι του τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ Γιαγκόζη.

Στο 20’ νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Ζγκούρι να σουτάρει με δύναμη από το ύψος της μεγάλης περιοχής δίχως όμως να βρίσκει στόχο.

Στο 39’ τα Τρίκαλα θα ανοίξουν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φαουλ του Γκόλια και ενω η μπάλα αρχικά βρήκε το δοκάρι και κατεληξε στα δίχτυα της εστίας του Γιαγκόζη.

Αυτή ηταν και η τελευταία φαση του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οπως ήδη αναφέραμε η ΒΕΡΟΙΑ ανέβασε την αποδοση της και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας τρεις καλές ευκαιρίες από τις οποίες η τελευταία στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Δαμιανάκη το σουτ του οποίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Τρικάλων. Προηγουμένως στο 47’ σουτ φαουλ του Μπαστιάνου δεν αιφνιδίασε τον Αθανασόπουλο που μπλόκαρε με υπερένταση και στο 60’ ο Ντεερ μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ύστερα από εκτέλεση φαουλ του Λίταινα δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Η μοναδική φορά που σ΄ αυτό το δεύτερο ημίχρονο που κατάφερε να γίνει απειλητική η ομάδα των Τρικάλων ηταν το 68’ με τον Ζγκούρι που σούταρε με δύναμη στέλνοντας την μπάλα λιγο αουτ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αθανασόπουλος (75’ Βουτσελάς), Βέρζος, Γκαλίτσιος, Γκόλιας, Τόμιτς (84’ Τσιμπούκας), Μανώλης (73’ Μιρσινιάς), Τζόκιτς (80’ Κατσαντώνης), Τσιάρας, Ντίνας (80’ Παρθένης), Μπουντόπουλος (46’ Ντιστά), Ζγκούρι (69’ Ζήσης).

ΒΕΡΟΙΑ: Γιαγκόζης, Κοζάκης (46’ Ντεέρ), Καψάλης (80’ Μέξης), Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Λάσκαρης (60’ Νύκταρης), Ουνιγιαλίδης (73’ Βάις), Ρούνευ (73’ Οφέι), Μπλέτσας (60’ Δόρης), Μπαστιανός (68’ Λαζόπουλος), Λίταινας (63’ Γιαμόα).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής