breaking news Νέο

Σημειολογικές επισκέψεις του Τηλέμαχου Χατζηαθανασίου σε Δήμο, Νοσοκομείο και Αστυνομία Ημαθίας

  • Σημειολογικές επισκέψεις του Τηλέμαχου Χατζηαθανασίου σε Δήμο, Νοσοκομείο και Αστυνομία Ημαθίας
  • Σημειολογικές επισκέψεις του Τηλέμαχου Χατζηαθανασίου σε Δήμο, Νοσοκομείο και Αστυνομία Ημαθίας
  • Σημειολογικές επισκέψεις του Τηλέμαχου Χατζηαθανασίου σε Δήμο, Νοσοκομείο και Αστυνομία Ημαθίας

Τρεις σημειολογικές επαφές και συναντήσεις είχε την Τρίτη και Τετάρτη ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στην Ημαθία, κ. Τηλέμαχος  Χατζηαθανασίου, γιατρός και επί χρόνια αιρετός της Αυτοδιοίκησης στο Δήμο Βέροιας : Με το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας κ. Χρήστο Σιμούλη, το δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη και το διοικητή του Νοσοκομείου Ημαθίας κ. Δημήτρη Μαυρογιώργο.

Η επίσκεψη στο Δήμο δίνει το μήνυμα του ρόλου των Δήμων, ως φορείς –σημεία αναφοράς για μια αποκέντρωση και μια κρατική οντότητα, πολύ καλύτερη από τη σημερινή.

Η παρουσία του στο Νοσοκομείο, που το νιώθει σαν δεύτερο σπίτι του,  υπογραμμίζει τη βαρύτητα που πρέπει να δώσουν όλοι οι υποψήφιοι στα θέματα Υγείας του Νομού. Και αποτελεί μια επίκληση προς όλους, χωρίς κομματικά χρώματα, να φροντίσουν αυτοί που θα εκλεγούν, όλοι μαζί, για τη στήριξη της Δημόσιας Υγείας.

Η συνάντηση στη Διεύθυνση Αστυνομίας αφορούσε σε θέματα εγκληματικότητας στο Νομό, που αντιμετωπίζονται με υπευθυνότητα και γνώση. «Γίνεται αποτελεσματική δουλειά από την της ΕΛ.ΑΣ της περιφέρειάς μας και οφείλουμε να εξάρουμε τη δράση της. Είμαστε δίπλα σ’ αυτά τα παιδιά, που είναι δικά μας, για να βοηθήσουμε, ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της παραβατικότητας από όπου κι αν προέρχεται, παρά τα μεγάλα προβλήματα της Υπηρεσίας στη στελέχωση και την υποδομή», δήλωσε ο κ. Χατζηαθανασίου, μετά τη συνάντηση και συζήτηση με το Διευθυντή, τους διοικητές,  τους  αξιωματούχους των Τμημάτων, τους αστυνομικούς και  το διοικητικό  προσωπικό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής