breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Τον ευνούχισε η γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν!

Γυναίκα στην Ουγκάντα έκοψε το πέος του συζύγου της, γιατί αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της. Σύμφωνα με όσα είπε το θύμα στον τοπικό Τύπο, γύρισε σπίτι και δεν βρήκε τη γυναίκα του εκεί. Έφαγε και ξάπλωσε να κοιμηθεί. «Κοιμόμουν και αισθάνθηκα πόνο. Στη συνέχεια είδα το παντελόνι μου μέσα στα αίματα», είπε ο άνδρας.

Όπως είπε, η γυναίκα του ήταν μεθυσμένη και εκείνος αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της ως τιμωρία για το γεγονός ότι προτιμούσε το αλκοόλ από εκείνον.

Ο 46χρονος Moses Okot είναι αγρότης και σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Η 35χρονη γυναίκα του γύρισε σπίτι μεθυσμένη και του έκοψε το πέος.

Το ζευγάρι έχει πέντε παιδιά και είναι παντρεμένο 10 χρόνια. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα πίνει συχνά και προκαλεί συνέχεια καυγάδες με τη συμπεριφορά της.

Μετά το περιστατικό η 35χρονη το έσκασε και αναζητείται ακόμα από τις αρχές.

*****

«Star Wars» έπιπλα από τον Κένεθ Κομπόνπουε

Τις δυνάμεις του με το franchise «Πόλεμος των Άστρων» ένωσε ο Κένεθ Κομπόνπουε (Kenneth Cobonpue), για να ερμηνεύσει, σε μια κολεξιόν πολυθρόνων, σκαμπό και επιδαπέδιων φωτιστικών, εμβληματικούς χαρακτήρες της καλτ κινηματογραφικής σειράς.

Ο Φιλιππινέζος σχεδιαστής εμπνεύστηκε από πρόσωπα των ταινιών, για να δημιουργήσει μια πολυθρόνα, που μοιάζει με τη μάσκα του Νταρθ Βέιντερ ή να σχεδιάσει ένα σκαμπό, που παραπέμπει στα μαλλιά του Τσιουμπάκα. Πηγή έμπνευσης της Imperial Wings Armchair είναι το «αξέχαστο» σύμβολο του στόλου της Αυτοκρατορίας, το καταδιωκτικό TIE με τα δύο κάθετα πτερά.

Στα έπιπλα, τα οποία είναι φιλοτεχνημένα σε συνεργασία με τη Ντίσνεϊ, χρησιμοποιούνται σύγχρονα υλικά και τεχνολογίες, σε συνδυασμό με φιλιππινέζικες παραδοσιακές τεχνικές. «Επιθυμούσαμε να ενσωματώσουμε στο ντιζάιν την ουσία του κάθε χαρακτήρα από το «Πόλεμος των Άστρων» και να παραμείνουμε πιστοί στην αισθητική μας και τη χειροτεχνική διαδικασία δημιουργίας», υπογράμμισε ο Κομπόνπουε. «Ξαναφανταστήκαμε το σύμπαν του «Πολέμου των Άστρων» μέσα από το φακό του Φιλιππινέζου τεχνίτη. Το να βρούμε την ισορροπία ήταν μια μικρή πρόκληση, αλλά ήταν και μεγάλη διασκέδαση», πρόσθεσε.

*****

Κακός χαμός σε παραλία, ζευγάρι έγινε θέαμα, όταν βγήκε από τη θάλασσα!

Μία γυναίκα βίωσε τον τρόμο, καθώς ο σύντροφός της την απειλούσε με μαχαίρι μπροστά στα έντρομα μάτια των λουόμενων της παραλίας «Αρίνα» του Ηρακλείου.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπληκτίστηκε, με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραβήξει μαχαίρι και σε κατάσταση αμόκ να αρχίσει να απειλεί τη σύντροφό του.

Στην περιοχή για αρκετή ώρα επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Ωστόσο η αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και όταν έσπευσαν στο σημείο άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνέλαβαν το δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

*****

Τουρίστας έπεσε από γκρεμό βγάζοντας selfie

Ο εφιάλτης των selfies σε παράξενα μέρη συνεχίζεται, αυτή τη φορά με ένα νεκρό και ένα σοβαρά τραυματία...

Ένας Βρετανός τουρίστας σκοτώθηκε και ακόμα ένας νοσηλεύεται βαρύτατα τραυματισμένος, μετά από πτώση του σε γκρεμό 12 μέτρων, στην προσπάθειά τους να βγάλουν selfie με φόντο την παραλία της Πούντα Πρίμα.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε στην Κόστα Μπλάνκα της Ισπανίας, με θύμα έναν 22χρονο άνδρα. Ο φίλος του, 21 ετών, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Αλικάντε, με πολλαπλές κακώσεις.

«Φαίνεται ότι οι άνδρες έπεσαν, αφού προσπάθησαν να τραβήξουν μια εικόνα από τη λάθος πλευρά των κιγκλιδωμάτων, για να έχουν θέα στην παραλία», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Ένας τρίτος νεαρός, ηλικίας 20 ετών, μέλος της ίδιας παρέας, που αναμένεται να περιγράψει τι ακριβώς συνέβη, είναι καλά στην υγεία του, αλλά εμφανώς σοκαρισμένος.

«Είναι πολύ νωρίς σε αυτό το στάδιο να κάνουμε εικασίες για το τι ακριβώς συνέβη και η αστυνομική έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος είναι ακόμα στην αρχή», ανέφερε πηγή προσκείμενη στις έρευνες.

Την Τρίτη, ένας 19χρονος σκοτώθηκε, πέφτοντας στο κενό, στην προσπάθειά του να βγάλει selfie με φόντο την παραλία της Κόστα Μπράβα, ενώ μια μέρα πριν ένας 33χρονος Άγγλος σκοτώθηκε με παρόμοιο τρόπο στην Κόστα Ντελ Σολ.

*****

Τίγρεις κατασπάραξαν τον εκπαιδευτή τους πριν την παράσταση!

Ο 61 ετών θηριοδαμαστής Έτορε Βέμπερ δούλευε χθες τις τελευταίες λεπτομέρειες στο νούμερο, που επρόκειτο να παρουσιάσει μία ώρα αργότερα στο τσίρκο Μαρίνα Μόντι, όταν ξαφνικά του επιτέθηκαν οι τέσσερις τίγρεις, τις οποίες εκπαίδευε εκείνη τη στιγμή.

Πρώτα η μία, κατόπιν ακολούθησαν οι άλλες και κυριολεκτικά τον κατασπάραξαν. Τα τραύματά του ήταν τέτοια, που άφησε λίγο αργότερα την τελευταία του πνοή.

Το επεισόδιο συνέβη χθες, στις επτά τοπική ώρα, στο Τριτζάνο, σε μικρή απόσταση από το Μπάρι, όπου το τσίρκο έδινε παραστάσεις τις τελευταίες εβδομάδες.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως οι καραμπινιέροι, οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνες, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες της τραγωδίας. Όπως έγινε γνωστό από μαρτυρίες, μία ώρα πριν την έναρξη του θεάματος ο θηριοδαμαστής θέλησε να εκπαιδεύσει τα ζώα του και να τελειοποιήσει το νούμερό του, λίγο πριν την έξοδό του στη σκηνή. Μία διαδικασία, που συνήθιζε ο έμπειρος και επιτήδειος θηριοδαμαστής.

Ξαφνικά, όμως, η μία τίγρης εξαγριώθηκε και κινήθηκε εναντίον του, με το θηριοδαμαστή να προσπαθεί να διαφύγει, χωρίς επιτυχία, γιατί τότε έσπευσαν τα άλλα τρία αγρίμια να του επιτεθούν. Ο Βέμπερ δεν κατόρθωσε να απελευθερωθεί και να βγει από το κλουβί, με αποτέλεσμα οι τίγρεις να τον κατασπαράξουν.

Τα λεπτά που επακολούθησαν, ήταν ατέλειωτα, με το προσωπικό του τσίρκου να προσπαθεί να σώσει το θύμα, χρησιμοποιώντας έως και τους πυροσβεστήρες. Την ίδια στιγμή κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες, όταν, όμως, έφτασε το ασθενοφόρο, ήταν ήδη αργά.

Ο κόσμος του τσίρκου συγκλονίστηκε με την είδηση και πολλοί δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν αυτό που συνέβη σε έναν έμπειρο θηριοδαμαστή.


«Star Wars» έπιπλα από τον Κένεθ Κομπόνπουε
Κακός χαμός σε παραλία, ζευγάρι έγινε θέαμα, όταν βγήκε από τη θάλασσα!
Τουρίστας έπεσε από γκρεμό βγάζοντας selfie
Τίγρεις κατασπάραξαν τον εκπαιδευτή τους πριν την παράσταση!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής