breaking news Νέο

Απ. Βεσυρόπουλος : «Μια νέα και πιο όμορφη μέρα για την Ημαθία μας. Τεράστια τιμή και ευθύνη για μένα η πρωτιά που μου χάρισαν οι πολίτες»

Απ. Βεσυρόπουλος : «Μια νέα και πιο όμορφη μέρα για την Ημαθία μας. Τεράστια τιμή και ευθύνη για μένα η πρωτιά που μου χάρισαν οι πολίτες»

Ο Αν.Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και υπ. Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση, για το εκλογικό αποτέλεσμα :

«Ξημερώνει μια νέα και πιο όμορφη μέρα για την Ελλάδα και την Ημαθία μας. Οι πολίτες έδωσαν μια καθαρή και ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για Ισχυρή Ανάπτυξη και μια Αυτοδύναμη Ελλάδα. Για εμάς δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, υπάρχει μόνο σκληρή δουλειά και προσπάθεια για να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών.

Απόψε, τελειώνει ο διχαστικός και τοξικός λόγος, ο διχασμός των πολιτών. Ερχόμαστε για να ενώσουμε τους Έλληνες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, τους πολίτες της Ημαθίας που με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης Βουλευτή για δεύτερη συνεχή εκλογική αναμέτρηση. Είναι μια τεράστια τιμή και ευθύνη για μένα. Οφείλω πολλά σε αυτούς τους ανθρώπους, που μου έχουν προσφέρει απλόχερα τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους. Θα συνεχίσω να τους υπηρετώ με τον ίδιο τρόπο, με την πόρτα μου ανοιχτή σε όλους. Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα τους, στις χαρές και στις λύπες, στο μικρό και στο μεγάλο πρόβλημα. Προχωράμε μπροστά. Δυνατά και αποφασιστικά».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής