breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Άνθρωπος «αράχνη» σκαρφάλωσε σe ουρανοξύστη ύψους 310 μέτρων, χωρίς σκοινιά, ούτε εξοπλισμό!

Ένας άνδρας αναρριχήθηκε τη Δευτέρα (8.7.2019) με γυμνά χέρια στο Shard, στο Λονδίνο, τον υψηλότερο ουρανοξύστη στη Βρετανία. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία και από την εταιρία διαχείρισης του κτιρίου REM, νωρίς το πρωί στο Λονδίνο, ένας άνθρωπος αναρριχήθηκε χωρίς σκοινιά, ούτε εξοπλισμό, στον ουρανοξύστη που είναι κοντά στον Τάμεση, στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας.

«Οι υπηρεσίες διάσωσης έσπευσαν στην περιοχή και ο άνδρας βρίσκεται τώρα μαζί με αστυνομικούς. Δεν συνελήφθη», διευκρίνισε η Σκότλαντ Γιαρντ.

Το Shard, ουρανοξύστης κατασκευασμένος από γυαλί και μέταλλο, έργο του Ιταλού Ρέντσο Πιάνο, έχει ύψος σχεδόν 310 μέτρα και είναι το ψηλότερο κτίριο στη Βρετανία. Στεγάζει γραφεία, μπαρ και εστιατόρια.

«Αντιμετωπίσαμε ένα περιστατικό στο Σαρντ. Ένας άνθρωπος σκαρφάλωνε στον ουρανοξύστη», ανακοίνωσε η Real Estate Management (REM) χωρίς να διευκρινίσει τα κίνητρα του άνδρα. «Η αστυνομία απέκλεισε για λόγους ασφαλείας περιοχές γύρω από τον ουρανοξύστη, οι οποίες σταδιακά άνοιξαν ξανά στην κυκλοφορία», πρόσθεσε η εταιρία.

Όταν ρωτήθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο, εκπρόσωπος του Αλέν Ρομπέρ, του «Γάλλου spiderman», ο οποίος συνηθίζει τέτοιου είδους αναρριχήσεις, δήλωσε ότι ο Ρομπέρ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ινδονησία και δεν ήταν ο άνδρας που σκαρφάλωνε στο Σαρντ.

Τον Οκτώβριο του 2018 ο Ρομπέρ, τότε 56 ετών, είχε σκαρφαλώσει με γυμνά χέρια και χωρίς εξοπλισμό σε έναν ουρανοξύστη 46 ορόφων στο City, παραλύοντας την κυκλοφορία σε ένα μέρος του οικονομικού κέντρου του Λονδίνου.

*****

Έκλεψε τον πιο γηραιό λεμούριο, για να τον έχει για κατοικίδιο!

Μπούκαρε σε ένα ζωολογικό κήπο και έκλεψε τον πιο γηραιό λεμούριο που βρίσκεται σε αιχμαλωσία, για να τον κρατήσει για κατοικίδιο. Ο 19χρονος Καλιφορνέζος Ακίνας Κάσμπαρ παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι διέρρηξε το ζωολογικό κήπο της Σάντα Άνα, κοντά στο Λος Άντζελες, μια νύκτα του Ιουλίου του 2018, για να κλέψει τον Άιζακ,, έναν 32χρονο λεμούριο. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, την επομένη ο νεαρός έβαλε το ζώο σε ένα πλαστικό κουτί και το εγκατέλειψε στην εξωτερική σκάλα ενός ξενοδοχείου μαζί με ένα σημείωμα, στο οποίο έγραφε ότι ανήκει στο ζωολογικό κήπο και ότι θα πρέπει να παραδοθεί στην αστυνομία. Ο Άιζακ δεν υπέφερε πολύ από την περιπέτειά του και επέστρεψε γρήγορα στο σπίτι του.

Ο απαγωγέας του, που συνελήφθη από την αστυνομία του Νιούπορτ Μπιτς για μια υπόθεση ληστειών, κινδυνεύει να καταδικαστεί σε ένα χρόνο φυλάκιση και πρόστιμο 100.000 δολαρίων. Οι λεμούριοι, που ξεχωρίζουν από τη ριγωτή άσπρη- μαύρη ουρά τους, περιλαμβάνονται στον κατάλογο με τα 25 πιο απειλούμενα με εξαφάνιση πρωτεύοντα θηλαστικά. Σύμφωνα με το Scientific American, στη Μαδαγασκάρη, από όπου κατάγονται, υπάρχουν 2.000 με 2.400 λεμούριοι. Αριθμός μειωμένος κατά 95% σε σχέση με το 2000.

*****

Παρά τρίχα νέο ατύχημα με κρουαζιερόπλοιο!

Ένα μήνα μετά το ατύχημα με τέσσερις τραυματίες, ένα ακόμη μόλις που αποφεύχθηκε με «πρωταγωνιστή» πάλι ένα τεράστιο κρουαζιερόπλοιο. Το κρουαζιερόπλοιο Costa Deliziosa, μήκους 300 μέτρων και χωρητικότητας σχεδόν 3.000 ατόμων, έβγαινε από τη λιμνοθάλασσα στη Βενετία, το βράδυ της Κυριακής (7.7.2019), την ώρα που επικρατούσαν πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, με βροχή και ισχυρούς ανέμους, με τη βοήθεια ρυμουλκών.

Εξαιτίας μάλλον της κακοκαιρίας, το κρουαζιερόπλοιο πέρασε ξυστά από μία θαλαμηγό, η οποία ήταν δεμένη κοντά στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, προκαλώντας πανικό στους επιβαίνοντες.

Τα μέλη του πληρώματος του γιοτ, που ήταν μήκους 50 μέτρων, αλλά έμοιαζε μικροσκοπικό δίπλα στο κρουαζιερόπλοιο, πήδηξαν από το σκάφος στην αποβάθρα, μετέδωσε το πρακτορείο AGI.

Τελικά το ρυμουλκό κατάφερε να απομακρύνει το Costa Deliziosa από το γιοτ και να το κατευθύνει προς την έξοδο της λιμνοθάλασσας, χωρίς άλλα προβλήματα.

*****

Η μεγαλύτερη τηλεόραση εξωτερικού χώρου στον κόσμο!

Με εξαιρετική ποιότητα εικόνας ακόμα και σε έντονο ηλιακό φως και βάρος μεγαλύτερο από πολλά αυτοκίνητα, η C Seed 301 είναι η νέα μεγαλύτερη τηλεόραση εξωτερικού χώρου στον κόσμο.

Η εταιρεία C Seed με έδρα την Αυστραλία, πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2020 την 301, τη μεγαλύτερη τηλεόραση για χρήση σε εξωτερικό χώρο στον κόσμο, η οποία, όπως υποδηλώνει το όνομά της θα διαθέτει μια γιγαντιαία αναδιπλούμενη οθόνη 301 ιντσών – περίπου 7,6 μέτρα -, θα στηρίζεται σε μια βάση 5,8 μέτρων και θα ζυγίζει 1.650 κιλά.

*****

Ο «Αγάπη Μόνο» ψηφίζει με τα βατραχοπέδιλα!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Ο γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό «Αγάπη Μόνο» πήγε και ψήφισε με τα... βατραχοπέδιλα! Αν το δίλημμα αυτών των εκλογών ήταν «παραλία ή κάλπη», για τον «Αγάπη Μόνο» το δίλημμα αυτό αποδείχτηκε μάλλον πλαστό. Η κάμερα απαθανάτισε τον Τάσο Ποτσέπη να ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα, φορώντας βατραχοπέδιλα!


Έκλεψε τον πιο γηραιό λεμούριο, για να τον έχει για κατοικίδιο!
Παρά τρίχα νέο ατύχημα με κρουαζιερόπλοιο!
Η μεγαλύτερη τηλεόραση εξωτερικού χώρου στον κόσμο!
Ο «Αγάπη Μόνο» ψηφίζει με τα βατραχοπέδιλα!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής