breaking news Νέο

Λόγια σταράτα από τον Παναγιώτη!

Λόγια σταράτα από τον Παναγιώτη!

«Εγώ γεννήθηκα γαλάζιος, έχω περάσει από τη ΜΑΚΙ, εν συνεχεία από την ΟΝΝΕΔ, αναλαμβάνοντας και γραμματέας και τώρα είμαι πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας. Δεν ξέρω, αν θα πρέπει να νιώθω και... κυβερνητικός εκπρόσωπος σ' αυτή τη θέση, που βρίσκομαι τώρα. Πάντως είναι μια θέση, που με γεμίζει ευθύνες. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα την εκλογή της ΝΔ και μάλιστα με αυτοδύναμη πρωτιά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πλέον πρωθυπουργό της χώρας. Με παίρνουν πολλά τηλέφωνα φίλοι της ΝΔ, ανώνυμοι και ψηφοφόροι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ και πάμε τώρα να αλλάξουμε όλο αυτό το σαθρό σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ, με ένα πρόγραμμα, στο οποίο πιστεύω και θέλει να εφαρμόσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», ανέφερε ο Παναγιώτης Παλπάνας, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας, δεχόμενος το χαρακτηρισμό του...κυβερνητικού εκπροσώπου, ως φιλοξενούμενος στη χθεσινή εκπομπή «ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ» (12:00 – 13:00), την οποία επιμελούνται και παρουσιάζουν οι Αλέκος Αν. Χατζηκώστας και Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης, στο Ράδιο Αιχμή-102,8 fm και ιντερνετικά στη διεύθυνση www.imerisia-ver.gr.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται, για να υπάρξει ασυμβίβαστο για τους συγγενείς, μείωση στους μετακλητούς και δίχως να υπάρξουν ρουσφέτια, αλλά συνάμα και να ενώσει, όχι να διχάσει, όλους τους Έλληνες, για να μπορέσει να λειτουργήσει η χώρα πάνω σ' ένα πλαίσιο κανόνων και αρχών», προσέθεσε.

Κληθείς να τοποθετηθεί για την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να θέσει τους Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και Λίνα Μενδώνη στο κυβερνητικό σχήμα, ο Παναγιώτης Παλπάνας είχε να πει :

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι ένα υπουργείο, το οποίο ο συντοπίτης μας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης το γνωρίζει πολύ καλά. Είναι ο άνθρωπος που με την παρουσία του σ' αυτό συνδέθηκε το όνομά του με την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη και βραβεύθηκε. Ο ίδιος γνωρίζει τα πάντα όσον αφορά στα θέματα της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Τα ίδια ισχύουν και για την παρουσία της Λίνας Μενδώνη στο υπουργείο Πολιτισμού. Πιστεύω πως πρόκειται για μια σωστή επιλογή δύο προσώπων στη θέση που τοποθετήθηκαν. Δύο άνθρωποι που διαθέτουν εμπειρία και είναι κατάλληλοι, γι' αυτό που αναλαμβάνουν».

Ο Παναγιώτης Παλπάνας χαρακτήρισε «μεγάλη επιτυχία για την Ημαθία» την επιλογή του Απόστολου Βεσυρόπουλου ως υφυπουργού Οικονομικών, ενώ συγχρόνως έκρινε άξιους και τους τρεις εκλεγμένους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι – όπως επεσήμανε – θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις σε προβλήματα και ζητήματα του νομού.

Ερμηνεύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα για τη ΝΔ στην Ημαθία, αυτό τόνισε ότι προήλθε από τους χαμηλούς τόνους που επικράτησαν στην προεκλογική περίοδο και συσπείρωσε τους ψηφοφόρους του κόμματος. Πολύ δε περισσότερο από το ότι όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ όργωσαν στην κυριολεξία και έσπειραν στο νομό, όπου η σοδειά ήρθε την Κυριακή 7 Ιουλίου».

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας ρωτήθηκε και για το αν έχουν σκεφτεί στη ΝΔ τι χρήζει άμεσα να γίνει σε επίπεδο νομού.

«Σαφώς και ως ΝΔ προετοιμασθήκαμε στο να υπάρξει ανάπτυξη στο νομό. Είχαμε επισημάνει προβλήματα, τα οποία και κοινοποιήσαμε στα κεντρικά του κόμματος στην Αθήνα, τα οποία και ήξεραν και είδαν. Είχε γίνει προετοιμασία και μάλιστα κάθε 6 μήνες γινόταν και ανανέωση πάνω σε κάποια θέματα, που απασχολούν τον νομό μας», απάντησε.

Επιπλέον, στο ερώτημα τι σχεδιάζει να πράξει η κυβέρνηση της ΝΔ με το προσφυγικό, τόνισε :

«Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να επιταχύνουμε τις διαδικασίες με την παροχή ασύλου. Όσοι είναι να πάρουν άσυλο, να το πάρουν και όσοι όχι, να επιστρέψουν στη χώρα τους. Βλέπουμε τις εικόνες στα hot spots στα νησιά του Αιγαίου, οι οποίες δεν συνάδουν με τις πρέπουσες συνθήκες παρουσίας εκεί των προσφύγων, μεταναστών και δη ότι τίθεται θέμα υγιεινής», είπε. Όσο για το αν θα πρέπει να γίνει επανασύσταση κάποιων αστυνομικών τμημάτων, ανέφερε : «Αυτό είναι ένα εξειδικευμένο ζήτημα, το οποίο και δεν ξέρω».

Τέλος, ο Παναγιώτης Παλπάνας αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία, έκρινε αυτό ότι «ήταν δουλεμένο, γεγονός που φανερώνει τον έντονο ανταγωνισμό που υπήρξε με τη σταυροδοσία των υποψηφίων βουλευτών. Όμως θα πω για τους τρεις άλλους υποψηφίους που δεν εκλέχθηκαν βουλευτές, έχουν το χρόνο να προετοιμαστούν και να διεκδικήσουν με πολύ περισσότερες αξιώσεις την εκλογή τους σε κάποια άλλη εκλογική αναμέτρηση», ενώ συγχρόνως έστειλε και ένα μήνυμα : «Πιστεύω ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα ευθύνης και θα κάνει το παν, για να φέρει ξανά την κανονικότητα στη χώρα. Και, βέβαια, να ενώσει τους Έλληνες. Κάτι που δεν είναι εύκολο, αλλά πιστεύω ότι θα το πετύχει τελικά».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής