breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Σε αναμονή για την δημιουργία της ΠΑΕ

ΒΕΡΟΙΑ: Σε αναμονή για την δημιουργία της ΠΑΕ

Η ΒΕΡΟΙΑ μπορεί εκτός από την ανανέωση της συνεργασίας της με τον περσινό προπονητή, που την οδήγησε στην άνοδο τον Σάκη Θεοδοσιάδη και τους συνεργάτες του και τις ενέργειές της για την μετατροπή της σε ΠΑΕ, όπως είναι υποχρεωμένη να κάνει, προκειμένου να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League, να μην προέβει επίσημα μέχρι στιγμής σε άλλες ανακοινώσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι άνθρωποι που κινούν αυτή την περίοδο τα νήματα της ομάδας παραμένουν αδρανείς και δεν προετοιμάζουν το έδαφος έτσι ώστε όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου και αναλάβουν και με την βούλα την ευθύνη και αυτό θα γίνει αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η δημιουργία της ΠΑΕ και συνεδριάσουν οι μέτοχοι για να εκλέξουν την νέα διοίκηση, που όπως διαρρέει δεν θα έχει μεγάλες διαφορές από την προηγούμενη να μην χρειαστεί προκαταρτικό χρόνο, για την υλοποίηση του σχεδιασμού, που ήδη είναι έτοιμος, της νέας περιόδου. Και το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, όπως επανειλημμένα έχει γραφεί θα έχει ολοκληρωθεί και η μεταγραφική λίστα του καλοκαιριού είναι έτοιμη να παραδοθεί στην αρμόδια επιτροπή που θα προκύψει και συζητήσεις έχουν γίνει με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας και το πλάνο για την καλοκαιρινή προετοιμασία είναι έτοιμο. Αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή για να βγουν στον αέρα, από επίσημα χείλη, όλα αυτά είναι το χρίσμα της νέας διοίκησης, που μόνο οι μέτοχοι της νέας ΠΑΕ έχουν δικαίωμα να το δώσουν, έστω κι αν θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ουσιαστικά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σε σχέση με την περσινή περίοδο. Απλά είναι θέμα διαδικαστικό για να πάρουν όλα νόμιμη μορφή.

Πότε θα γίνει αυτό; Μόλις ολοκληρωθούν με το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από το νόμο οι διαδικασίες (δεν είναι απαραίτητο να εξαντληθούν και οι 10.000 μετοχές) και δημιουργηθεί η νέα ΠΑΕ, οπότε θα κληθούν οι μέτοχοι, στην ουσία ο μεγαλομέτοχος, να εκλέξουν την νέα διοίκηση, η οποία θα μπορεί πλέον επίσημα να παίρνει αποφάσεις και να τις δημοσιοποιεί.

 

ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η ΒΕΡΟΙΑ λοιπόν που έχει κλείσει προπονητή βρίσκεται σε προκαρτικό στάδιο μετάλλαξης σε επαγγελματική ομάδα, τι κάνουν όμως οι υπόλοιπες ομάδες της Football League και κυρίως αυτές που προέρχονται από το το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και πρέπει να μετατραπούν σε ΠΑΕ;

Η ΚΑΒΑΛΑ περιορίζεται σε ανανεώσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο ρόστερ της την περσινή περίοδο. Τελευταία κίνηση της η ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δήμιζα, τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο και τον Θωμαϊδη.

Το ΑΙΓΑΛΕΩ προσπαθεί να ενισχύσει το περσινό ρόστερ του και ήδη συζητάει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες με τον ιταλοβραζιλιάνο 27χρονο αμυντικό Ζοάο Φαβάρο, που αγωνίζονταν στον Λεβαδειακό, και τον επίσης 27χρονο αμυντικό Λαμίν Ντιαλό, που την περίοδο που μας πέρασε έπαιζε στο πρωτάθλημα της Football League με τα χρώματα του Α.Ο. Τρικάλων.

Ο επίσης νεοφώτιστος ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Δελαπόρτα, όπως και με τον 22χρονο Δημήτρη Μπάρδη.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ένας παλιός γνώριμος της ΒΕΡΟΙΑΣ έκανε γνωστό ότι το φετινό ρόστερ του θα αποτελεί ένα κράμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών, όπως το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.

Όπως διαρέει η ομάδα του Βόλου που βρίσκεται στην ίδια θέση με την ΒΕΡΟΙΑ, έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές της με παίκτες που την ενδιαφέρουν, δεν μπορεί όμως να δημοσιοποιήσει τις ενέργειές της από την στιγμή που δεν έχει προκύψει διοίκηση στην ΠΑΕ.

Ο ΙΩΝΙΚΟΣ, επίσης παλιός γνώριμος της ΒΕΡΟΙΑΣ, από το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής έχει ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με 10 ποδοσφαιριστές του περσινού του ρόστερ και συγκεκριμένα με τους: Κουρεπίνη, Μουστάκη, Μανωλά, Πατσατζόγλου, Καρέλη, Καλλέργη, Γκοτσούλια, Πογοσιάν, Τσιριγώτη και Καρυτινό.

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ έχει ήδη ορίσει την πρώτη συγκέντρωη των ποδοσφαιριστών του που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουλίου, σε δύο δηλαδή εβδομάδες από σήμερα, και θα γίνει στη Ρόδο. Αυτό, όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση δεν σημαίνει ότι έχει κλείσει και το ρόστερ της νεοφώτιστης στην Football League ομάδας, κάτι που διευκρινίζεται θα γίνει μέχρι την πρώτη συγκέντρωση των παικτών.

Η προσωρινή διοίκηση του Θεσπρωτού ανανέωσε την συνεργασία της ομάδας με τον περσινό προπονητή Μουρούτη και πρόσφατα και με τον γυμναστή τερματοφυλάκων Κώστα Καλιαμούρη

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης που αρχικά αναζήτησε θέση στην Super League προσπαθώντας να αγοράσει το ΑΦΜ του Νέου Βόλου δίχως να τα καταφέρει φαίνεται να συμβιβάζεται με την συμμετοχή του στην Football League με νέο όνομα και φυσικά διαφορετικό από το δικό του ΑΦΜ, αφού ο ίδιος κουβαλάει πολλά χρέη στα οποία δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Η λύση στην οποία κατέληξαν οι άνθρωποι του «Γηραιού» φαίνεται ότι είναι ο Κρόνος Αργυράδων που δείχνει πρόθυμος να συνεργαστεί και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά μέχρι τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής