breaking news Νέο

Ικανοποιημένος από την εικόνα, όχι όμως από το αποτέλεσμα ο προπονητής της Βέροιας

Ικανοποιημένος από την εικόνα, όχι όμως από το αποτέλεσμα ο προπονητής της Βέροιας

Ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές αλλά και η ομάδα του, οχι όμως και από το τελικό αποτέλεσμα παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στα Τρίκαλα, ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Απόστολος Χαραλαμπίδης που πρόσθεσε οτι οι παίκτες αλλά και όσοι τους περιβάλλουν θα πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι να σκύψουν το κεφάλι και να δουλέψουν για να παρουσιαστεί η ΒΕΡΟΙΑ όσο γίνεται πιο έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος που όπως είναι γνωστό έχει οριστεί για τις 22 Οκτωβρίου.

Αναλυτικότερα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟ Τρικάλων δήλωσε:

«Θεωρώ ότι σήμερα (την περασμένη Κυριακή) κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι και το σπουδαιότερο η ομάδα μας είχε διάρκεια.

Στα 7/9 του αγώνα κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και το παρατεταμένο χειροκρότημα που εισέπραξαν οι ποδοσφαιριστες μας μετά το τέλος του παιχνιδιού από τους φιλάθλους των Τρικάλων νομίζω τα λέει όλα.

Ομως δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ. Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 22 Οκτωβρίου και στο διάστημα που μεσολαβεί θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες έχουμε σαν ομάδα. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στο διάστημα των 20 περίπου ημερών που έχουμε στη διάθεσή μας θα δώσουμε ένα ακόμη φιλικό με δυνατό αντίπαλο και ένα δεύτερο με μικρότερης δυναμικότητας ομάδα για να παίξουν και τα παιδιά που αυτή την στιγμή δεν αποτελούν την πρώτη επιλογή μας και έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής