breaking news Νέο

Οκτώ παιχνίδια κυπέλλου σήμερα στην ΕΠΣ Ημαθίας

Οκτώ παιχνίδια κυπέλλου σήμερα στην ΕΠΣ Ημαθίας

Οκτώ αγώνες κυπέλλου σήμερα στην ΕΠΣ Ημαθίας από τους οποίους ξεχωρίζει η αναμέτρηση ΑΕ Χαρίεσσας - ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που είναι και το μοναδικό ζευγάρι που προέρχεται από την ίδια κατηγορία.

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με δυο κατακτήσεις τα τελευταία χρόνια προέρχεται από δυο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα για το πρωτάθλημα και θέλει να δικαιώσει τον τίτλο του φαβορί, έχοντας απέναντι του μια ομάδα την ΑΕ Χαρίεσσας, που μπορεί να παραμένει άποντη - δυο ήττες σε δυο αγώνες- όμως σε καμιά περίπτωση δεν θεωρείται αμελητέα δύναμη για οποιοδήποτε αντίπαλο.

Από τα υπολοιπα επτα ζευγάρια της 3ης φάσης του κυπέλλου που διεξάγεται σημερα ενδιαφέρον, παροτι οι αντίπαλοι αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες, παρουσιάζουν τα παιχνίδια Ατρομήτου Διαβατού - Αρη Π. Σκυλιτσίου, Αρη Παλαιοχωρίου - Φίλιππου Μελίκης και Εθνικός Κλειδίου - ΓΑΣ Κοπανού, αφου οι ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες δεν παρουσιάζουν μεγαλες διαφορές. Αντίθετα ο ΦΑΣ Νάουσα στην έδρα του με αντίπαλο την νεανική ομάδα του Μακροχωρίου. Ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας στο γήπεδο του γειτονικού Αράχου με την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων στην Μαρίνα με την τοπική ομάδα και η Αγία Μαρίνα στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με τον Αγρ. Αστέρα αναμένεται να μην συναντήσουν δυσκολίες για να παρουν την νίκη και την πρόκριση τους στους οκτώ του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων.

Τα παιχνίδια μέχρι και αυτή τη φάση διεξάγονται με σύστημα νοκ αουτ κάτι που σημαίνει οτι θα πρέπει οπωσδήποτε να βγουν οι νικητές (σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν και πάλι δεν υπάρξει νικητής έχουμε την διαδικασία των πέναλτι).

Τα οκτώ παιχνίδια κυπέλλου που διεξάγονται σημερα στην ΕΠΣ Ημαθίας:

 

Τετάρτη 4/10/17 ώρα 3.30μ.μ.

Διαβατός - Π. Σκυλίτσι

Αραχος - Φίλιππος Αλ.

Νάουσα - Μακροχώρι

Αγ. Βαρβάρα - Αγ. Μαρίνα

Παλαιοχώρι - Μελίκη

Χαρίεσσα - ΠΑΟΚ Αλ.

Μαρίνα - Τρίκαλα

Κλειδί - Κοπανός


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής