breaking news Νέο

Φως στο πρωτάθλημα της Football League

Φως στο πρωτάθλημα της Football League

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Football League, στο οποίο όπως είναι γνωστό τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται και η ΒΕΡΟΙΑ.

Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου στις μία το μεσημέρι και στα γραφεία της Ένωσης, επί της Θεμιστοκλέους 42, στον 4ο όροφο, συνεδριάζουν οι ομάδες της Football League με κυρίαρχο θέμα την ενημέρωση του τρόπου διεξαγωγής του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό σήμερα οι ομάδες της Football League θα πάρουν απαντήσεις, όσον αφορά, τις απορίες που πιθανόν έχουν σχετικά με την προκήρυξη του πρωταθλήματος στο οποίο θα συμμετέχουν και το οποίο, μετά την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών και την δημιουργία της Super League 2, θεωρείται κατά κάποιο τρόπο καινούργιο.

Θα μάθουν πιθανότατα τα κύρια σημεία της προκήρυξης του, όπως τον αριθμό των ομάδων που θα προβιβαστούν στην Super League 2, τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν στην Γ' Εθνική, αν μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, έχουμε πλεϊ οφ και πλεϊ άουτ, όπως στα δύο πρωταθλήματα της Super League και τον τρόπο που θα διεξαχθούν, εφόσον έχει αποφασιστεί να γίνουν και κάποιες δεσμεύσεις των ομάδων, αναφορικά με την ηλικία των παικτών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τον αριθμό των ξένων, επαναλαμβάνουμε εφόσον υπάρχουν.

Σήμερα λοιπόν και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά στην συνάντηση της Football League, οι 14 ομάδες του τρίτου τη τάξει εθνικού πρωταθλήματος της χώρας μας θα πάρουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχουν και θα μπορούν πλέον να ετοιμάσουν τα πλάνα τους δίχως δεύτερες σκέψεις.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μέχρι σήμερα έμεναν αδρανείς. Όλες οι ομάδες της Football League άλλη λιγότερο και άλλη περισσότερο προετοίμασαν το έδαφος και πλέον είναι έτοιμες να υλοποιήσουν το πλάνο που έχουν ετοιμάσει.

 

ΒΕΡΟΙΑ: ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ;

Η ΒΕΡΟΙΑ, που όπως είναι γνωστό βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της μετατροπής της σε ΠΑΕ, έχει ήδη κλείσει την προπονητική της ομάδα, επικεφαλής της οποίας βρίσκεται ο Σάκης Θεοδοσιάδης, έχει επιλέξει το μέρος που θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και αυτό που απομένει είναι να οριστεί η ημερομηνία που θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο και που φυσικά εξαρτάται από την ημερομηνία της έναρξης του πρωταθλήματος και γι' αυτό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ενώ όπως επανειλημμένα έχει επισημανθεί έχει προχωρήσει και σε επαφές με ποδοσφαιριστές που της ενδιαφέρουν, εκτός φυσικά από το «ξεσκαρτάρισμα» του περσινού της ρόστερ.

Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται επίσημα από την διοίκηση, η οποία με την δημιουργία της ΠΑΕ σε μεγάλο ποσοστό θα αναβαπτιστεί, ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τρεις ποδοσφαιριστές, τους οποίους αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα αμέσως μόλις μετατραπεί σε ΠΑΕ και υπογράψουν το συμβόλαιό τους. Πρόκειται για τον Αλμπέρτο Σιμόνι, στον οποίο έχουμε αναφερθεί και σε προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ μας, επιθετικό που τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με την φανέλα του Άρη Παλαιοχωρίου (Χαλκιδικής) και την περίοδο που μας πέρασε έπαιξε κόντρα στην ΒΕΡΟΙΑ και συνεπώς τον γνωρίζουν από πρώτο χέρι, τον Νίκο Ζούρκο μέσο, ημαθιώτη στην καταγωγή με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με τα χρώματα του Αιγινιακού και τον Μαρσέλο Πέντα Αργεντινό 34 ετών που πέρσι αγωνίζονταν στον Ν.Π.Σ. Βόλου και με τον οποίο κέρδισε άνοδο στην Super League.

Ο Πέντα βρίσκεται στην χώρα μας από το 2009, εδώ και δέκα χρόνια και έχει συνεργαστεί με τον Σάκη Θεοδοσιάδη κάτω από την στέγη του Απόλλωνα Λάρισας και συνεπώς ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή.

Εκτός Ελλάδος ο Μαρσέλο Πέντα, έχει αγωνιστεί στην Τσακαρίτα, στην Νιούελς Ολντ Μποϊς, ενώ για ένα μικρό διάστημα έχει περάσει και από το πρωτάθλημα της Κύπρου, φορώντας την φανέλα του Εθνικού Άχνας.

Φυσικά και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ήδη δραστηριοποιηθεί και προσπαθούν να ενισχύσουν το ρόστερ τους με ποδοσφαιριστές που τις ενδιαφέρουν.

Να δούμε εν συντομία την δραστηριότητα των υπολοίπων ομάδων της Football League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Παράλληλα με την ενίσχυση του ρόστερ του ο Ολυμπιακός Βόλου προσπαθεί να λύσει και το γηπεδικό πρόβλημα που τον απασχολεί. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου έχουν ζητήσει από τον Δήμο το γήπεδο της Νεάπολης για έδρα την νέα περίοδο.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να δηλώνουν αισιόδοξοι ότι θα έχει αίσιο τέλος.

Όσον αφορά το ρόστερ οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που οδήγησαν την ομάδα του Βόλου στην άνοδο την περσινή περίοδο θα αποτελέσουν παρελθόν και στην θέση τους θα έρθουν άλλοι που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις της νέας κατηγορίας δίχως πάντως να έχουν γίνει γνωστά ονόματα παικτών που την ενδιαφέρουν.

Ένας ποδοσφαιριστής πάντως που φαίνεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό Βόλου είναι 24χρονος τερματοφύλακας Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου που αγωνίζονταν στον Εδεσσαϊκό, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ και του Πιερικού.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στον πάγκο του νεοφώτιστου στην Fooball League Διαγόρα θα κάθετα ο Σούλης Παπαδόπουλος, που ήδη έπιασε δουλειά και τσεκάρει τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας της Ρόδου.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από τη Ρόδο ο Διαγόρας έχει ήδη συμφωνήσει με δύο Αργεντίνους ποδοσφαιριστές έναν χαφ με έφεση στο σκοράρισμα και έναν μεσοεπιθετικό.

Και οι δυο έρχονται στον Διαγόρα με την έγκριση του Σούλη Παπαδόπουλου.

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Η ομάδα της Ιεράπετρας που την περσινή περίοδο ανέβηκε για πρώτη φορά στην Football League έχει συμφωνήσει με τον 28χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Τσάμη.

Ο Τσάμης την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στον Διαγόρα, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Πάμισου, του Αστέρα Αμαλιάδας, της Αναγέννησης Καρδίτσας και της Λαμίας.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Η διοικούσα επιτροπή του Θεσπρωτού έχει κλείσει ήδη προπονητή, τον Δημήτρη Μουρούτη ενώ όπως διαρρέει από τους ανθρώπους που κινούν αυτή την περίοδο τα νήματα της ομάδας έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με εννέα ποδοσφαιριστές.

Η προετοιμασία του Θεσπρωτού θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί και το πρώτο φιλικό που είναι με τον Τηλυκράτη το Σάββατο στις 17 Αυγούστου στη Λευκάδα. Όσον αφορά τις ανανεώσεις πρόσφατα έχει ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας με τα αδέλφια Κωνσταντίνου τον 24χρονο Βασίλη και τον 20χρονο Βαγγέλη.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Ο Πάρης Ανδράλας είναι ο εκλεκτός του νεοφώτιστου στην Football League Αιολικού. Ο νεαρός προπονητής πέρσι εργάζονταν στον Αστέρα Ιτέος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Προοδευτική και τον Φωστήρα.

Για την ομάδα της Λέσβου ο Ανδράλας βρίσκονταν ψηλά στη λίστα των προπονητών που ήθελε στον πάγκο της και θεωρείται επιτυχία η τελική συμφωνία.

Ο ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ: Νέος ποδοσφαιρικός σταθμός του βεροιώτη Αλέξανδρου Παπατζίκου είναι η ιστορική ομάδα του Ιωνικού.

Τον πολυσύνθετο Βεροιώτη ποδοσφαιριστή συνοδεύει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ. Στην 15χρονη περίπου επαγγελματική του ποδοσφαιρική καριέρα, σε όποια ομάδα κι αν βρέθηκε από την παλιά καλή Β' Εθνική, μέχρι την σημερινή Football League, ήταν πάντα στις βασικές επιλογές του προπονητή του και ουδέποτε υπήρξε παίκτης του πάγκου. Επιθυμία του Αλέξανδρου Παπατζίκου, ήταν και παραμένει να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα που ο πατέρας του αγωνίστηκε, στην θρυλική «Βασίλισσα» και σε κάθε μεταγραφική περίοδο, όπως βέβαια και την φετινή περιμένει το τηλεφώνημα της ΒΕΡΟΙΑΣ που δυστυχώς γι' αυτόν δεν έρχεται. Έτσι αποφάσισε να συνεχίσει στον Ιωνικό και για μια ακόμη φορά θα υποχρεωθεί να βρεθεί αντίπαλος με την ομάδα που από μικρός έμαθε να λατρεύει.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής