breaking news Νέο

Δ. Ζυγουλιάνος : «Μακάρι αυτή η χρονιά να είναι η τελευταία δύσκολη»

Δ. Ζυγουλιάνος : «Μακάρι αυτή η χρονιά να είναι η τελευταία δύσκολη»

Τον προστάτη τους Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη τίμησαν τα μέλη του  δικηγορικού Βέροιας, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου. Το πρωί, στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου τελέστηκε Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο για τα αποβιώσαντα μέλη του, ενώ κατόπιν στα γραφεία του συλλόγου τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Πρόδρομο, καθώς και η απονομή, από τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Ζυγουλιάνο και μέλη του δ.σ., αναμνηστικών πλακετών στους δυο δικηγόρους που συνταξιοδοτήθηκαν, την κα. Φανή Οικονόμου και τον πρώην δήμαρχο Βέροιας κ. Γιάννη Χασιώτη. Ακολούθως δόθηκαν ως δώρο στα έξι νέα μέλη, που ξεκινούν τη μαχόμενη δικηγορία,  την κα. Φραγκίτση Μύρου, την κα. Μαργαρίτα Ακριτίδου, την κα. Παγώνα-Αλεξάνδρα Γκίκα, την κα. Ειρήνη Ρέππα και τους κ.κ.  Νικόλαο Τριανταφυλλίδη και  Ταξιάρχη Οικονομόπουλο, ένα βιβλίο με σύγχρονο νομικό περιεχόμενο.

Στο χαιρετισμό του ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Δημήτρης Ζυγουλιάνος, αναφέρθηκε στη συγκινησιακά φορτισμένη εκδήλωση, αφού πέραν της γιορτής του προστάτη Αγίου Διονυσίου, αποχαιρέτησε, αλλά και καλωσόρισε δικηγόρους. «Έχουμε την τιμή να αποχαιρετούμε συναδέλφους, αλλά και να υποδεχόμαστε νέα παιδιά, νέα μέλη στο σύλλογο. Το 2017 ευτυχώς είχαμε μόνο δυο αποχωρήσεις. Μακάρι να τύχουμε και εμείς αυτής της τιμής στο τέλος της θητείας μας. Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι η τελευταία δύσκολη. Ευελπιστώ το νέο συμβούλιο να συνεχίσει ενωμένο με συλλογικότητα και αγάπη προς το σύλλογο. Κάποτε θέλησαν το 2012 να μας διαλύσουν. Δώσαμε αγώνα και κρατήθηκαν οι ελάχιστες παραστάσεις. Να κρατήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να δώσουμε την αξία που πρέπει στο λειτούργημά μας, τότε δεν υπάρχουν εξαθλιωμένες αμοιβές, ούτε γυρολόγοι στα γραφεία μας», είπε ο κ. Ζυγουλιάνος.

Ακολούθησε η ομιλία δυο νέων δικηγορών της κας. Ρέππα και του κ. Τριανταφυλλίδη, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα οράματά τους, αλλά και τις προκλήσεις που δέχονται, εισερχόμενοι στο χώρο της μαχόμενης δικηγορίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Βέροιας κ. Κορωνάς, ο περ. σύμβουλος κ. Σαρηγιαννίδης, ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Αστυνόμος κ. Γούναρης, ο διοικητής της ΠΥΒ Επιπυραγός κ. Κουβακάς, η ειρηνοδίκης  Βέροιας κα. Γιαννούλη, ο πρώην βουλευτής κ. Κυριαζόπουλος και πολλά μέλη του συλλόγου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής