breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Ετοιμάζονται οι εκπρόσωποί μας

Γ' Εθνική : Ετοιμάζονται οι εκπρόσωποί μας

Αθόρυβα συνεχίζουν τον σχεδιασμό του ρόστερ τους οι δύο φετινοί εκπρόσωποι της Ημαθίας στην Γ' Εθνική, η Νίκη Αγκαθιάς και ο επανακάμψας, μετά από απουσία ενός χρόνου, στην κατηγορία Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων.

Από την ομάδα της Αγκαθιάς, που την περσινή περίοδο είχε πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή πορεία, διεκδικώντας ακόμη και την άνοδό της στην Football League, ξεκαθαρίστηκε από νωρίς ότι την νέα χρονιά θα λειτουργήσει με σαφώς χαμηλότερο μπάτζετ, σε σχέση με αυτό της περσινής περιόδου που άγγιξε τα 120.000 ευρώ και ως εκ τούτου, δεν προτίθεται να ανανέωσει την συνεργασία της με τους περισσότερους έμπειρους ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο ρόστερ της την χρονιά που πέρασε. Μάλιστα αποκάλυψε ότι προτίθεται να συνεργαστεί με τη ΒΕΡΟΙΑ, από την οποία θα ζητήσει δανεικούς νεαρούς παίκτες τους οποίους δεν υπολογίζει ο Σάκης Θεοδοσιάδης, κάτι που όπως διαρρέει βρίσκει σύμφωνους τους επιτελείς της Βασίλισσας.

Μέχρι στιγμής λοιπόν και ενώ ήδη διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του δεύτερου 10ήμερου της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, η Νίκη Αγκαθιάς συνεχίζει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της, όσον αφορά την δημιουργία του ρόστερ της, δίχως αυτό να σημαίνει απαραίτητα, ότι δεν γίνονται συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που την ενδιαφέρουν. Απλά επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί απολύτως τίποτα, εκτός από την εκλογή της νέας διοίκησής της, που στην πλειοψηφία της αποτελείται από τα περσινά μέλη με τον ίδιο πρόεδρο, τον Δημήτρη Ματσούκα, που αναβαπτίστηκαν από την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε πριν ένα περίπου μήνα.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, επίσης εξέλεξε διοίκηση που είναι αναβαπτισμένη η περσινή, με επικεφαλής τον Βασίλη Παπαδόπουλο, ενώ διατήρησε τον προπονητή που την οδήγησε στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας, στον πάγκο της, τον Δημήτρη Πρίντζο. Όσον αφορά το φετινό ρόστερ της, όπως ανακοίνωσε αμέσως μετά την εκλογή της διοίκησής της, θα αποτελείται από νεαρούς και ταλαντούχους, πλαισιωμένους από έμπειρους με παραστάσεις από την κατηγορία ποδοσφαιριστές που στόχο θα έχουν να κρατήσουν την ομάδα στην Γ' Εθνική. Διευκρίνησε δε ότι θα διατηρήσει ατόφιο το περσινό βασικό κομμάτι του ρόστερ της και σ' αυτό θα προστεθούν πέντε – έξι έμπειροι και δοκιμασμένοι ποδοσφαιριστές που θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν την διαφορά.

Κάνοντας πράξη μάλιστα τις εξαγγελίες της ανακοίνωσε ήδη την ανανέωση της συνεργασίας της με 13 παίκτες από το περσινό της ρόστερ και συγκεκριμένα τους Αργυρόπουλο Δημήτρη και Κωνσταντινόπουλο Παναγιώτη (τερματοφύλακα), Πεϊκο Δημήτρη, Ατανάσοφ Χρήστο, Παρσόπουλο Αντώνη, Λίτσι Αποστόλη, Χατζόπουλο Νίκο, Βλάχο Δημήτρη και Βουλγαράκη Γιώργο.

Όπως βγαίνει από την ανάγνωση των ονομάτων που ανανέωσαν και για την επόμενη, χρονιά απουσιάζουν ο περσινός αρχηγός της ομάδας των Τρικάλων Κιρκιλιανίδης, από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος και ο Κουκουράκης που είχε επιστρέψει στα Τρίκαλα από τη Νάουσα, τον περασμένο Ιανουάριο και βοήθησε επίσης με ορισμένα καθοριστικής σημασίας τέρματα που πέτυχε στον δεύτερο γύρο. Δύο ποδοσφαιριστές όμως που ήταν γνωστό ότι δεν θα συνέχιζαν στην ομάδα, αφού ο μεν Κιρκιλιανίδης είχε προαναγγείλει στην συνέντευξη τύπου των φιναλίστ του φετινού τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ενώ και ο Κουκουράκης ήταν επίσης γνωστό ότι μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα έφευγε στην Αμερική.

Αυτό λοιπόν που απομένει για να κλείσει το φετινό ρόστερ του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων είναι η απόκτηση πέντε – έξι έμπειρων και δοκιμασμένων ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν τους νεαρούς που ήδη υπάρχουν στο έμψυχο υλικό του και συνεχίζουν και αυτούς που πιθανόν θα αποκτηθούν, όπως προανήγγειλε η διοίκηση και ο προπονητής του Δημήτρης Πρίντζιος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής