breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Ο «κουκουλοφόρος» που παρευρέθηκε στην ορκωμοσία των βουλευτών

Πλήθος ιερωμένων και μελών της Ιεράς Συνόδου παρευρέθηκαν στην ορκωμοσία της νέας Βουλής. Εκτός από τους ορθοδόξους ιερείς, το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι άλλων δογμάτων. Μεταξύ αυτών και ένας ιερωμένος, του οποίου τα άμφια περιελάμβαναν και μία μαύρη κουκούλα, την οποία φόραγε στην ολομέλεια. Ο συγκεκριμένος ιερέας πιθανότατα προέρχεται από την Αποστολική Εκκλησία της Αρμενίας, όπου η μαύρη μυτερή κουκούλα είναι συνηθισμένο κομμάτι της αμφίεσης των κληρικών.

*****

Ζευγάρι έκανε σεξ στο μπαλκόνι και έπεσε από τον 9ο όροφο. Η γυναίκα σκοτώθηκε επιτόπου και ο άνδρας επέστρεψε σπίτι

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε σε συνοικία της Αγίας Πετρούπολης, σε συγκρότημα πολυκατοικιών. Στον 9ο όροφο γινόταν ένα άγριο πάρτι. Οι φωνές, η φασαρία και η μουσική ήταν στη διαπασών. Κάποια στιγμή από το παράθυρο εκσφενδονίστηκε μια τηλεόραση, η οποία έσκασε με μεγάλο κρότο στο πεζοδρόμιο.

Από το ανοιχτό παράθυρο, σύμφωνα με τους γείτονες, οι οποίοι βγήκαν έξω να δουν τι συμβαίνει, εμφανίστηκε ένα ζευγάρι, το οποίο έκανε σεξ. Φωνές, ουρλιαχτά, άνδρας και γυναίκα έδιναν τη δική τους παράσταση στον κόσμο, που στο μεταξύ είχε συγκεντρωθεί στα μπαλκόνια του.

Κάποια στιγμή το ζευγάρι που έκανε σεξ, έφτασε στο χείλος του μπαλκονιού και τότε συνέβη το μοιραίο. Το ζευγάρι γυμνό έπεσε στο κενό. Τα δυο κορμιά ενωμένα στριφογύρισαν για κάποια δευτερόλεπτα στον αέρα και έσκασαν με έναν υπόκωφο γδούπο στο έδαφος. Η γυναίκα, που ήταν από κάτω, σκοτώθηκε επιτόπου και τότε συνέβη κάτι, που κανείς δεν περίμενε. Ο άνδρας, σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό, σηκώθηκε μέσα στα αίματα, αλλά ελάχιστα τραυματισμένος, πήγε στην είσοδο της πολυκατοικίας χτύπησε το κουδούνι να του ανοίξουν και ανέβηκε επάνω, για να συνεχίσει το πάρτι.

Στο μεταξύ, κάποιος από το διαμέρισμα, που γινόταν το πάρτι, έριξε από τον 9ο και μια σφουγγαρίστρα, προκειμένου κάποιος να μαζέψει τα αίματα της γυναίκας.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα.  

*****

Έχει να λουστεί και να κόψει τα μαλλιά του 40 χρόνια

Φαντάζεστε τι μπορεί να ζει μέσα σε ένα μαλλί, που έχει να κουρευτεί αλλά και να λουστεί 40 ολόκληρα χρόνια; Ο 63χρονος Ινδός Σακάλ Τουντνού, λέει πως, όταν ήταν 23, κοιμήθηκε και είδε ένα όνειρο. Είδε λέει το Θεό να τον προστάζει να μην ξαναλουστεί ποτέ πια στη ζωή του, ούτε να κουρευτεί.

Από τότε ακολουθεί πιστά την εντολή του Θεού του. Και δεν είναι μόνο αυτό. Στο κρατίδιο Μπιχάρ, όπου ζει, οι άνθρωποι του συμπεριφέρονται σαν να είναι κάποιος Άγιος, πηγαίνουν και ζητούν τις συμβουλές του, άτεκνα ζευγάρια τον επισκέπτονται, για να κάνουν παιδιά, ενώ πουλάει φάρμακα και αλοιφές για θεραπεία κάθε νόσου, τα οποία φτιάχνει ο ίδιος.

Οι κάτοικοι του κρατιδίου τον αποκαλούν με ευλάβεια «Μαχάτμα Τζι».

Ο ίδιος, όταν κυκλοφορεί, «φοράει» το μαλλί του σαν τουρμπάνι και περπατάει στους δρόμους.

Το μήκος του μαλλιού του έχει ξεπεράσει τα 170 εκατοστά, ενώ από την απλυσιά τόσα χρόνια, οι τρίχες έχουν μπλεχτεί μεταξύ τους και δημιουργούν ένα είδος στρώματος.

Ο ίδιος, εκτός από τη μυστικιστική του «δράση», συνεχίζει να εργάζεται ως δασοφύλακας στο δάσος δίπλα από το χωριό του. Είναι παντρεμένος έχει 6 παιδιά (τρία αγόρια και τρία κορίτσια) ενώ είναι και παππούς 7 εγγονιών.

*****

Απομακρυσμένο νησί με ταχύτατο ίντερνετ ψάχνει…κατοίκους

Εάν έχετε ονειρευτεί να ζήσετε κάπου μακριά, αλλά χρειάζεται να παραμένετε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο για να δουλεύετε, ίσως το νησί Άρανμορ στην Ιρλανδία θα μπορούσε να είναι το επόμενο σπίτι σας.

Το νησί, με τους εντυπωσιακούς και απότομους βράχους, τις αμμώδεις παραλίες και τις θαλάσσιες σπηλιές, παρά την απομακρυσμένη τοποθεσία, έχει προσφάτως μετατραπεί στο πρώτο ψηφιακό κέντρο της Ιρλανδίας. Το νέο διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας και οι εξελιγμένοι ψηφιακοί πόροι εισήχθησαν τελευταία στο νησί ως μέρος μιας προσπάθειας να πεισθούν κάτοικοι άλλων χωρών να μετακομίσουν εκεί.

Με πληθυσμό μόλις 469 ατόμων, το νησί Άρανμορ εξέδωσε ανοιχτή επιστολή προς τους κατοίκους των ΗΠΑ και της Αυστραλίας, με σκοπό να τους πείσει να μετακομίσουν και να αναζωογονήσουν τη μικρή τους κοινότητα. «Σε όποιο σημείο του νησιού και να βρίσκεστε, η θάλασσα είναι δίπλα σας, ενώ και το φαγητό και το ποτό είναι από τα πλεονεκτήματα, για να μετακομίσετε στο νησί μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

*****

Σύλληψη πιγκουίνων που…διέρρηξαν δύο φορές εστιατόριο σούσι

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ενημερώθηκε το Σαββατοκύριακο για την παρουσία ενός πιγκουίνου στο κέντρο του Ουέλινγκτον και αφού τον έπιασαν, τον άφησαν ελεύθερο στο λιμάνι της πόλης.

Όμως ο πιγκουίνος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος προχθές Τρίτη, συνοδευόμενος και από συνεργό. Μάλιστα, οι δύο πιγκουίνοι είχαν αρχίσει να φτιάχνουν φωλιά μέσα στο κατάστημα σούσι, το οποίο βρίσκεται στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ουέλινγκτον, στο κέντρο της πόλης.

Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να δελεάσουν τους μικρούς διαρρήκτες με σολομό, προκειμένου να τους πιάσουν και να τους πάνε πίσω στη θάλασσα. Οι αρχές, που είναι αρμόδιες για την άγρια πανίδα της Νέας Ζηλανδίας, φρόντισαν να ασφαλίσουν το σταντ πώλησης σούσι, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε περιστατικό υποτροπής.

Σύμφωνα με τον Τζακ Μέις, διευθυντής της υπηρεσίας προστασίας της φύσης, όταν φτάνει η περίοδος αναπαραγωγής των πιγκουίνων, συχνά αναζητούν ένα ασφαλές μέρος, για να εναποθέσουν τα αβγά τους.

«Μας ενημερώνουν για φωλιές σε σπίτια πολιτών, είναι αρκετά συχνό», σχολίασε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό TVNZ. «Όμως ο πιο πολυσύχναστος σιδηροδρομικός σταθμός του Ουέλινγκτον είναι κάτι ασυνήθιστο!», τόνισε.

Για να φτάσει μέχρι το σταθμό το ζευγάρι, ίσως χρειάστηκε να διασχίσει έναν αυτοκινητόδρομο, όμως είναι πιθανό, σύμφωνα με το Μέις, να τα κατάφεραν μέσω του συστήματος ύδρευσης.

Με ύψος μόλις 25 εκατοστά και βάρος περίπου ένα κιλό, οι μικροί μπλε πιγκουίνοι, γνωστοί και ως πιγκουίνοι νεράιδες, είναι οι πιο μικροί του είδους τους. Δεν μπορούν να πετάξουν και θεωρούνται είδος προς εξαφάνιση, εξαιτίας της αστικής ανάπτυξης και της απώλειας του φυσικού τους περιβάλλοντος, αλλά και εξαιτίας των σκύλων.


Ζευγάρι έκανε σεξ στο μπαλκόνι και έπεσε από τον 9ο όροφο. Η γυναίκα σκοτώθηκε επιτόπου κα
Έχει να λουστεί και να κόψει τα μαλλιά του 40 χρόνια
Απομακρυσμένο νησί με ταχύτατο ίντερνετ ψάχνει…κατοίκους
Σύλληψη πιγκουίνων που…διέρρηξαν δύο φορές εστιατόριο σούσι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής