breaking news Νέο

Πήραν τον Αβραμόπουλο τα Τρίκαλα

Πήραν τον Αβραμόπουλο τα Τρίκαλα

Μια μεταγραφή που είχε προαναγγελθεί εδώ και αρκετό καιρό πραγματοποίησε ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων. Πρόκειται για τον 28χρονο μεσοαμυντικό Βαγγέλη Αβραμόπουλο που την περσινή περίοδο αγωνίζονταν με τα χρώματα της Νίκης Αγκαθιάς.

Ο Αβραμόπουλος που έχει καταγωγή από την Αλεξάνδρεια (η μητέρα του κατάγεται από την Καψόχωρα, ενώ ο ίδιος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία των Μπέμπηδων του Παναγιώτη Κερμανίδη, έχει πολλές παραστάσεις από τα εθνικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα (Δ' και Γ' Εθνική καθώς έχει φορέσει τη φανέλα της Αλεξάνδρειας, του Αγρ. Αστέρα Ευόσμου, της Νάουσας, του Καμπανιακού και όπως ήδη αναφέραμε και της Νίκης Αγκαθιάς).

Αυτή είναι η πρώτη φετεινή προσθήκη της ομάδας των Τρικάλων από τις πέντε – έξι που προανήγγειλε, παικτών που έχουν εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και θα τη βοηθήσουν να παραμείνει στην κατηγορία.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ

Όπως ανακοινώθηκε στον πάγκο της Νίκης Αγκαθιάς θα παραμείνει και για την επόμενη χρονιά ο Σταύρος Κωστογλίδης. Εν τω μεταξύ, όπως έχει ήδη ξεκαθαρίσει η διοίκησή της η ομάδα της Αγκαθιάς φέτος θα κινηθεί σε χαμηλά πλαίσια, όσον αφορά το μπάτζετ της, ενώ το ρόστερ της θα αποτελείται στο μεγαλύτερο κομμάτι του από νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Οι περισσότεροι μάλιστα από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές της περσινής περιόδου ειδοποιήθηκαν και ήδη βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

 

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΓΚΕΛΟΣΑΝΙ

Ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της Νίκης Αγκαθιάς κατά την περσινή περίοδο ο 22χρονος Μανώλης Γκελοσάνι μετακομίζει στην Κρήτη για λογαριασμό τον Α.Ο. Επισκοπής που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής (αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης), παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πολλές εμπειρίες από τα Εθνικά Ερασιτεχικά Πρωταθλήματα της χώρας μας καθώς έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των Λευκαδίων, του Εορδαϊκού, του Μακεδονικού Φούφας και πέρσι της Νίκης Αγκαθιάς στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής