breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Μετά την ξανθιά καλλονή των γηπέδων, μπούκαρε και η εντυπωσιακή πεθερά της

Η πεθερά ζήλεψε τη… νύφη κι έγινε viral! Η οικογένεια Zdorovetskiy (σ.σ. για όσους δεν τη θυμάστε, σε αυτή ανήκει και η ξανθιά καλλονή, που έφερε τα «πάνω κάτω» στο Champions League τον περασμένο μήνα) «ξαναχτύπησε». Ωστόσο, αυτή τη φορά ήταν η πεθερά, που επιχείρησε να εισβάλει στο γήπεδο -όπου διεξαγόταν ο τελικός του παγκοσμίου πρωταθλήματος κρίκετ μεταξύ Αγγλίας και Νέας Ζηλανδίας- και να «κλέψει» τα βλέμματα!

Η Elena Zdorovetskiy είναι η μητέρα του youtuber, Vitaly Zdorovetskiy, συντρόφου της Kinsey Wolanski. 

Η Elena συνελήφθη, μόλις επιχείρησε να περάσει τις διαφημιστικές πινακίδες. Όπως και η νύφη της, φορούσε ένα ολόσωμο αποκαλυπτικό μαγιό, που πάνω του αναγραφόταν η επωνυμία του λογαριασμού στο YouTube του γιου της.

*****

Το μοντέλο του Instagram που μοσχοπουλά το νερό, στο οποίο κάνει μπάνιο!

Κι όμως, αγοράζουν το νερό που άγγιξε το σώμα της Belle Delphine. Η Belle Delphine (γνωστή και ως «Weird Elf Kitty Girl») φροντίζει για το μέλλον της, έχοντας σκεφτεί την εξής απίστευτη μπίζνα! Η cosplayer και Instagramer πουλά το νερό, στο οποίο κάνει μπάνιο και, ναι, οι άνθρωποι το αγοράζουν.

Μιλώντας στο Metro, η Belle αποκάλυψε τι την οδήγησε σε αυτή την επιχειρηματική κίνηση. «Υπάρχει ένα αστείο στην κοινότητα μεταξύ των gamers, το οποίο λέει «άφησέ με να πιω το νερό, στο οποίο κάνεις μπάνιο» και έτσι κι εγώ είπα, αφού το λέτε και το ξαναλέτε, ήρθε η ώρα να σας δω στην πράξη», εξήγησε.

Η Belle, 19 ετών, έχει ήδη 3,9 εκατομμύρια οπαδούς και μπήκαν στην τσέπη της πολλά χρήματα από αυτό το μικροσκοπικό βαζάκι, που κοστίζει 30 δολάρια, λέγοντας πονηρά στους φαν της : «To μάζεψα, καθώς έπαιζα με το νερό στη μπανιέρα»! 

Έχει και disclaimer! «Αυτό το νερό δεν είναι για κατανάλωση και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για συναισθηματικούς σκοπούς».

«Και παρόλο που είναι αστείο, βρήκα την ιδέα να τη μετατρέψω σε πραγματικότητα και να αφήσω πραγματικά τους ανθρώπους να έχουν το δικό μου νερό στο μπάνιο τους, αφού θέλουν τόσο». Και αν θέλετε να μάθετε, αν οι φαν ψάρωσαν, μέσα σε 15 ώρες η Belle ξεπούλησε και ετοιμάζεται για νέο λουτρό!

*****

Το αμάξι του έπιασε φωτιά κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε

O Calum Lockie πήρε μέρος στον αγώνα του ιστορικού φεστιβάλ Donington στις 8 Ιουνίου, επέδειξε απίστευτη ψυχραιμία και ικανότητα, όταν η Shelby Daytona Cobra που οδηγούσε, πήρε φωτιά.

Καθώς οδηγούσε στην πίστα, παρατήρησε ότι έβγαινε πίσω από το κάθισμα του οδηγού καπνός και φλόγες, κάτι που τον ανάγκασε να προσπεράσει το αυτοκίνητο ασφαλείας, ανεξάρτητα από τους κανόνες.

Σε μια απελπισμένη κούρσα, για να προστατεύσει το αυτοκίνητό του από το να καταστραφεί τελείως, ο Calum πάτησε το γκάζι, για να βρεθεί πίσω στα pitstop, καθώς οι φλόγες μεγάλωναν ακριβώς από πίσω του.

Και μάλιστα κατόρθωσε να το κάνει και να διασώσει το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου.

Ο Calum είπε : «Ήξερα ότι η φωτιά ήταν σε μια περιοχή του αυτοκινήτου με εξαιρετικά κακή πρόσβαση και ότι χωρίς τη γνώση της ομάδας μου υπήρχε μεγάλος κίνδυνος το αυτοκίνητο να καταστραφεί ολοσχερώς.

Πράγματι, όταν βγήκα από το αυτοκίνητο, η ομάδα μου έφτασε και αφαίρεσε γρήγορα ένα πάνελ, που επέτρεψε την πρόσβαση σε μια κοιλότητα δίπλα στη δεξαμενή καυσίμου, με αποτέλεσμα να σβήσουν τη φωτιά χωρίς να γίνει κάποιο λάθος».

Το αυτοκίνητο του Calum επέστρεψε στη δράση μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο και ήταν έτοιμο να αγωνιστεί σε αγώνα στο Magny Cours της Γαλλίας.

*****

Αγόρασε ένα πιόνι για έξι δολάρια και το πούλησε 1,3 εκατ.

Τα πιόνια σκακιού μπορεί να είναι συλλεκτικά, αλλά σίγουρα κανείς δεν θα περίμενε μόνο ένα από αυτά να κοστίζει 1,3 εκατομμύρια δολάρια. Κι όμως, ένα πιόνι, που ανήκει στα πιόνια της συλλογής «Lewis Chessmen», πουλήθηκε ακριβώς σε αυτήν την τιμή, αν και το 1964 είχε αγοραστεί για μόλις 6 δολάρια!

Τα πιόνια Lewis Chessmen κατασκευάστηκαν τον 12ο αιώνα και έχουν τη μορφή Νορμανδών πολεμιστών, Βίκινγκ δηλαδή, με τα 82 από τα 93 συνολικά κομμάτια να βρίσκονται στο βρετανικό Μουσείο και τα υπόλοιπα 11 στο Εθνικό Μουσείο της Σκωτίας.

Πέντε όμως πιόνια έλειπαν, αλλά τον Ιούνιο του 2019, o οίκος Sotheby’s εντόπισε ένα και ανακοίνωσε πως θα το πουλήσει για περισσότερο από ένα εκατομμύριο. Για πολλά χρόνια, το πιόνι βρισκόταν σε ένα συρτάρι της κόρης ενός αντικέρ, που το αγόρασε το 1964 στο Εδιμβούργο. Αργότερα πέρασε στην κόρη του, η οποία το κράτησε. Όπως δήλωσε μέλος της οικογένειας στην εφημερίδα Guardian, δεν της άρεσε απλά η όψη του, αλλά επίσης πίστευε πως έχει κάποια σημασία, μια μαγική αναφορά.

Μέχρι που ένας ειδικός του οίκου Sotheby’s εξέτασε το πιόνι και δεν πίστευε στα μάτια του. Κατάλαβε αμέσως για τι επρόκειτο, με τη τιμή να φτάνει σα ύψη. Τα πιόνια πιστεύεται πως ταξίδευαν αρχικά σε τσάντες εμπόρων. Έγιναν γνωστά το 1831, όταν πολλά από αυτά βρέθηκαν στο νησί Isle of Lewis της Σκωτίας, το οποίο μέχρι το 1266 ανήκε στη Νορβηγία. Το συμπέρασμα; Μην πετάτε ποτέ κάτι, πριν βεβαιωθείτε ότι έχει αξία...

*****

Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει σεφ και… λέω να κάνω την αίτησή μου!

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει αρχίσει την αναζήτησή της, για να βρει καινούριο σεφ για το παλάτι. Μία θέση που πολλοί σεφ θα ζήλευαν! Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την αγγελία, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του παλατιού, λήγει στις 28 Ιουλίου. Οπότε, έχεις ακόμη λίγες μέρες, για να κάνεις την αίτησή σου!

Σύμφωνα με την αναγγελία, οι ετήσιες απολαβές του σεφ που θα προσληφθεί, ανέρχονται σε περίπου 25.000 ευρώ (22.000 βρετανικές λίρες). Ο σεφ θα διαμένει στο παλάτι του Buckingham και θα εργάζεται πέντε μέρες την εβδομάδα! Τις άλλες, δε θα τρώνε;

Άλλο ένα σημαντικό κομμάτι, που μπορεί να σε κάνει να θέλεις να δηλώσεις συμμετοχή, είναι ότι ο σεφ αυτός θα ταξιδεύει και σε άλλες περιοχές, στις οποίες έχει οικήματα η βασιλική οικογένεια, θα απολαμβάνει άδεια 33 ημερών, ενώ προβλέπεται και συνταξιοδοτικές εισφορές του εργοδότη! Θα τα έχεις όλα!

Το βασικό στοιχείο που αναζητά η βασίλισσα Ελισάβετ, είναι ένας σεφ, που θα μπορεί να παρουσιάσει πιάτα σε ένα υψηλότερο γαστρονομικό επίπεδο. Στην περιγραφή της θέσης εργασίας και των απαιτήσεων αναφέρεται η προετοιμασία διαφορετικών μενού για μια ευρεία γκάμα εκδηλώσεων και ότι ο σεφ θα εργάζεται σε όλα τα τμήματα της κουζίνας.

Είναι δελεαστική η πρόταση!


Το μοντέλο του Instagram που μοσχοπουλά το νερό, στο οποίο κάνει μπάνιο!
Το αμάξι του έπιασε φωτιά κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε
Αγόρασε ένα πιόνι για έξι δολάρια και το πούλησε 1,3 εκατ.
Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει σεφ και… λέω να κάνω την αίτησή μου!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής