breaking news Νέο

Διάκριση της Vitro Hellas στα Diamonds of the Greek Economy

  • Διάκριση της Vitro Hellas στα Diamonds of the Greek Economy
  • Διάκριση της Vitro Hellas στα Diamonds of the Greek Economy
  • Διάκριση της Vitro Hellas στα Diamonds of the Greek Economy

Η δυναμική ανάπτυξη βασιζόμενη σε στέρεες οικονομικές βάσεις έφερε φέτος στη Vitro Hellas μια σπουδαία διάκριση ως ένα από τα Diamonds of the Greek Economy 2019. Στη λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, συμμετείχαν περισσότερα από 500 στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι της Πολιτείας και των κορυφαίων επιχειρηματικών φορέων της χώρας μας.

Τα βραβεία Diamonds of the Greek Economy απονεμήθηκαν από την εταιρεία New Times Publishing και τελούν υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς (ΣΒΑΠ), του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης και του Ελληνογερμανικού & Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί η λίστα με τα Diamonds of the Greek Economy 2019 και τα προφίλ των εταιριών που διακρίθηκαν και καλύπτουν όλο το επιχειρηματικό φάσμα, κυκλοφορεί σε πολυτελή έκδοση διαθέσιμη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η επιλογή της Vitro Hellas έγινε μετά από αξιολόγηση 10.000 επιχειρήσεων βάσει συγκεκριμένων δεικτών και κριτηρίων όπως η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια, οι μεταβολές οικονομικών δεικτών σε σχέση με την προηγούμενη χρήση κ.ά. Ταυτόχρονα συνυπολογίστηκαν παράγοντες, όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια εκ μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς επίσης και η εταιρική και κοινωνική ευθύνη.

Για λογαριασμό της Vitro Hellas την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού κ. Ταμπαρόπουλος Δημήτριος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής