breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας, Α' κατηγορία : Σε χαμηλή πτήση οι ομάδες

ΕΠΣ Ημαθίας, Α' κατηγορία : Σε χαμηλή πτήση οι ομάδες

Η αντίστροφη μέτρηση, για την πρώτη συγκέντρωση της νέας περιόδου των ομάδων της Α' κατηγορίας της Ένωσης μας άρχισε, και η μεταγραφική αγορά, που άνοιξε τις πόρτες της, πριν τρεις περίπου εβδομάδες, συνεχίζει να κινείται σε υποτονικούς ρυθμούς.

Οι ομάδες, με ελάχιστες εξαιρέσεις, περιορίζονται στην ανανέωση της συνεργασίας με παίκτες του περσινού τους ρόστερ, ενώ κάποιες από αυτές δεν έχουν εκλέξει τη διοίκηση με την οποία θα πορευθούν την νέα περίοδο και παραμένουν ακέφαλες και προπονητικά.

Όλα λοιπόν φανερώνουν, ότι και φέτος, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, το μεταγραφικό πάρε – δώσε της Α' κατηγορίας στην περιοχή μας θα είναι περιορισμένο,καθώς και τα έσοδα των ομάδων έχουν περιοριστεί και εξαρτώνται από τους λίγους που έχουν απομείνει ακόμη να χρηματοδοτούν από το υστέρημά τους, την ομάδα του τόπου τους, μιας και η πολιτεία εδώ και πολλά χρόνια έχει γυρίσει την πλάτη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ την ίδια στιγμή επιδοτεί μέσω της ΕΡΤ, με όλο και μεγαλύτερα ποσά τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Α' και της Β' κατηγορίας της Ένωσής μας, με βάση όσα ίσχυσαν τα προηγούμενα χρόνια, αφού δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα η πρεμιέρα του κυπέλλου και των πρωταθλημάτων της, ξεκινάνε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη, σε 42 ημέρες, δηλαδή σε έξι εβδομάδες και ένας βασικός κανόνας της προπονητικής λέει ότι η περίοδος της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα πρέπει να διαρκεί έξι εβδομάδες και συνεπώς με βάση τον κανόνα αυτό οι ομάδες της Α' και της Β' κατηγορίας θα έπρεπε από σήμερα να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους. Να δούμε όμως το σημείο ετοιμότητας στο οποίο βρίσκονται λίγο πριν ξεκινήσουν έτσι κι αλλιώς την προετοιμασία τους οι ομάδες:

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 15 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλεση του ΦΑΣ Νάουσα στην οποία παραβρέθηκε και ο νέος Δήμαρχος της πόλης κ. Νικόλαος Καρανικόλας, καθώς και ο δημοτικός του σύμβουλος κ. Γιώργος Τριανταφύλλου.

Μετά τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης ακολούθησε η εκλογική διαδικασία με τον κ. Απόστολο Μπέκα να παραμένει για μια ακόμη φορά στην κορυφή του Δ.Σ., ενώ στην διοίκηση μετέχουν και οι κ.κ. Αδαμίδης Παύλος και Βασιλειάδης Χρήστος, που προέρχονται από την Επισκοπή και την Χαρίεσσα και έχουν σημαντική προσφορά στις ομάδες του τόπου καταγωγής τους. Τον Κεραυνό και την ΑΕΧ αντίστοιχα. Η νέα διοίκηση ήδη καταρτίστηκε σε σώμα, με τον κ. Απόστολο Μπέκα για μια ακόμη χρονιά να παραμένει στην κορυφή του νέου Δ.Σ. και ξεκίνησε τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αποτελεί ο Γιώργος Κίτσας, που είχε επιστρέψει στην ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου, προκειμένου να τη βοηθήσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Κάτι φυσικά που δεν κατάφερε.

Ο καταξιωμένος επιθετικός βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου ποδοσφαιρικού του σταθμού.

ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ: Όπως γράψαμε και στο προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ μας, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά με την ίδια πετυχημένη συνταγή. Τους αδελφούς Κεσίδη στην διοίκηση και τον Γιάννη Κερλίδη στο πόστο του προπονητή. Δίπλα στον έμπειρο Μακροχωρίτη τεχνικό, στενός συνεργάτης του θα βρίσκεται ένας ποδοσφαιριστής που έχει φάει με το κουτάλι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας, ο Τενεκετζί, ενώ την εκγύμναση των τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Σωτήρης Ιωακειμίδης, που παράλληλα κρατάει και την ιδιότητα του εν ενεργεία ποδοσφαιριστή.

Να υπενθυμίσουμε ότι με την ομάδα του Ροδοχωρίου ανανέωσαν οι Χρήστος Μπρέγκου, Αλέξανδρος Ασλάνογλου, Σάκης Ρίσσου, Τρύφων Νίκος, Ευθύμης Καρυπίδης, Νίκος Παπαδόπουλος, Σπύρος Κοτζαχρήστος, Πάνος Μωϋσίδης, Νίκος Τσαγκεράς και ο Αντώνης Καζεπίδης.

Στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου επιστρέφουν από τον δανεισμό τους ο Γιάννης Ευθυμούδης (αγωνίζονταν σε ομάδα της περιοχής του Βόλου), ο Αλφεντ Φρέντι, ο Απόστολος Παρηγορίδης και ο Δημήτρης Γαλανός, που είχαν δοθεί δανεικοί στον γειτονικό Α.Σ. Γιαννακοχωρίου.

Στην αντίπερα όχθη παρελθόν από την ομάδα του Ροδοχωρίου αποτελούν ο πρώτος της σκόρερ την περσινή περίοδο, ο 30χρονος επιθετικός Γιώργος Μουρούζης, ο 23χρονος Κώστας Βούλγαρης και ο 25χρονος Γιώργος Πατατάκους.

ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ: Συνεχίζει με την ίδια διοίκηση και τον ίδιο προπονητή τον Χρήστο Χατζηδάκη, ενώ διατηρεί και τον περσινό βασικό του κορμό.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ: Από τις λίγες ομάδες που κινούνται μεταγραφικά, καθώς απέκτησε ήδη τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας, το Μάριο Αργυρόπουλο, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ενώ επιστρέφει στην ομάδα από δανεισμό στην Α.Ε. Χαρίεσσας και ο Τηλκερίδης.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις συνεχίζουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ της ομάδας και συγκεκριμένα οι: Γιώργος Τουλουμτζής, Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος, Σταύρος Κελεσίδης, Μανώλης Κούβαρης, Αντώνης Κούβαρης, Τάσος Τσακαλίδης, Γιώργος Κολίτσης, Ντιογκάνου Σόου, Αλέξανδρο Τσάνι, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, Χάρη Συμεωνίδη και Δημήτρη Σερασκέρη.

Στον πάγκο της ομάδας της Αγίας Μαρίνας συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά ο Γιάννης Καψαλιάρης, ενώ στο τεχνικό τιμ, της ομάδας θα βρίσκεται και ο Μπάμπης Σπυριδωνίδης.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ: Σε εξέλιξη βρίσκεται και η ολοκλήρωση του σχεδιασμού του Φιλίππου Μελίκης, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή του Γιώργου Ντάμτσιου και του νέου προέδρου του Δ.Σ. Δημήτρη Γούτση.

Με την ομάδα της Μελίκης ανανέωσαν οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ και συγκεκριμένα οι Γιώργος Τεγούσης, Αντώνης Πιτσάβας, Νίκος Ντόβας, Φίλιππος Μαμουτόπουλος, Ρομάριο Λουμάνι, Θόδωρος Καραγκιοζόπουλος, Γιώργος Παράσχος, Νίκος Κίτσας, Κυριάκος Περπερίδης, Θανάσης Τσιλίκας, ενώ πραγματοποίησε και μια πολύ σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ της καθώς απέκτησε τον Γιώργο Πατατούκα που αποχώρησε από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Εξέλεξε νέα διοίκηση που αποτελείται από ένα κράμα παλαιών και νέων συμβούλων ενώ ανανέωσε την συνεργασία του με τον Μακροχωρίτη προπονητή Γιώργο Απόσογλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ: Ο νεοφώτιστος στην Α' κατηγορία Αστέρας Τριποτάμου ανανέωσε με τους Νικολαϊδη, Μπουρδάνο, Βούλγαρη, Μαραγκό,Φωτιάδη, Ορφανίδη, Βουδούρη, Ισλάμι, ενώ συμφώνησε με τον Γιώργο Τζεϊραμίδη, τον 21χρονο μέσο Γιώργο Πρασσά από την Θύελλα Στενημάχου και τον Γιώργο Σολάκογλου από την Νέα Γενεά Νέας Νικομήδειας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής