breaking news Νέο

Πλήγμα για τον Φίλιππο Βέροιας ο τραυματισμός του Τάσου Τριανταφυλλίδη

Πλήγμα για τον Φίλιππο Βέροιας ο τραυματισμός του Τάσου Τριανταφυλλίδη

Δεν ήταν μόνο η πικρία που έμενε στον Φίλιππο απο τον τρόπο που ήρθε η ήττα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Δούκα το περασμένο Σάββατο, οντας οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας κατέβαλλαν μία αξιομνημόνευτη προσπάθεια στο β’ μέρος και βρέθηκαν κοντά σε μια επική ανατροπή στο σκορ, αλλά και ο τραυματισμός του Τάσου Τριανταφυλλίδη που έκανε την κατάσταση ακόμα πιο στενάχωρη.

Ο 20χρονος πλεϊ μέϊκερ υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας χθες έδειξαν ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα του δεξιού πλαγίου και ρίξη χιαστών! Πρόκειται για μια απώλεια για τον Φίλιππο αφου ο παίκτης αυτός είναι πάνω στον οποίο ο Τέο Παυλίδης πόνταρε πολλά επιθετικά απο την πλευρά που αγωνίζεται και το όνομα του είναι, αυτό που εγγράφεται νωρίς νωρίς στην λίστα των τραυματιών του συλλόγου στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Από κει και μετά, η προετοιμασία του Φιλίππου συνεχίζεται για το - δεύτερο - εκτός έδρας παιχνίδι με τον Διομήδη, στο οποίο οι Βεροιώτες θα βρεθούν αντιμέτωποι του Αντώνη Δάσκαλου και του Κώστα Δεληγιάννη, ο οποίος - ως γνωστόν - στην τωρινή περίοδο ανέλαβε χρέη προπονητή στους “λύκους” του Άργους.

 

Και επίσημα τα “ηνία”

σε Νούλα και Σουβατζόγλου

Ακόμα, ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με ανακοίνωση του κάνει γνωστό ότι Νίκος Νούλας και Πρόδρομος Σουβατζόγλου αναλαμβάνουν και επισημα την καθοδήγηση και τον συντονισμό της επιτροπής χειροσφαιρίσεως του ανδρικού τμήματος του συλλόγου, απόφαση οποία εντάσσεται στα πλαίσια υλοποίησης του σχεδιασμού του τμήματος χειροσφαίρισης ανδρών στην τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια υλοποίησης του σχεδιασμού του τμήματος χειροσφαίρισης ανδρών της αγωνιστικής χρονιάς 2017/2018, συναντήθηκαν ο Πρόεδρος του συλλόγου Φύκατας Γιώργος και το μέλος του Δ.Σ. Παπαϊωάννου Γρηγόρης, με τους κυρίους Νούλα Νικόλαο και Σουβατζόγλου Πρόδρομο.

Στη συνάντηση αυτή συναποφασίστηκε ότι ο κύριος Νούλας Νικόλαος μαζί με το στενό του συνεργάτη κύριο Σουβατζόγλου Πρόδρομο αναλαμβάνουν επίσημα την καθοδήγηση και το συντονισμό της επιτροπής χειροσφαίρισης του ανδρικού τμήματος του συλλόγου. 

Με τη βοήθεια της Επιτροπής Χειροσφαίρισης Ανδρών, η οποία θα ενισχυθεί και με νέα πρόσωπα, ο σύλλογός μας θα συνεχίσει να παράγει αθλητικό και πολιτιστικό έργο για την τοπική κοινωνία».

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο έργο σας!!!

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής