breaking news Νέο

Πέρασαν όλα τα φαβορί στη φάση των 16 του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας

Πέρασαν όλα τα φαβορί στη φάση των 16 του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας

Φυσιολογικά ήταν τα χθεσινά αποτελέσματα της φάσης των “16” του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας με τα φαβορί να προκρίνονται στους οκτώ. Εξαίρεση ίσως αποτέλεσε το παιχνίδι στο Κλειδί μεταξύ του τοπικού Εθνικού και του ΓΑΣ Κοπανού και αυτό όχι τόσο προς τον νικητή, αλλά την ευκολία και το μέγεθος του σκορ (3-0) με το οποίο επικράτησε η γηπεδούχος ομάδα που και φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας επι του αντιπάλου της τον ΓΑΣ Κοπανου που το περασμένο Σάββατο είχε επικρατήσει στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας του Κεραυνού Επισκοπής.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Ατρόμητος Διαβατού κατάφερε να ξεπεράσει σχετικά γρήγορα το σοκ του 13-0, σκορ με το οποίο είχε ηττηθεί μολις πριν τρεις ημέρες από την Νίκη Αγκαθιάς και να κερδίσει στο γήπεδο του με 1-0 τον Αρη Π. Σκυλιτσίου ο οποίος προέρχονταν από δυο προκρίσεις σε βάρος ομαδων της Α1 κατηγορίας: του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και της Νέας Γενεάς Νέας Νικομήδειας.

Στο ΔΑΚ της Νάουσας ο γηπεδούχος ΦΑΣ πήρε την πρόκριση και την νίκη με 2-0, επι της νεανικής ομάδας του Μακροχωρίου κάτι βέβαια λίγο πολύ αναμενόμενο.

Ανετη επικράτηση στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας με 0-5 επι του Αγρ. Αστέρα ενω αντίθετα ο Αρης Παλαιοχωρίου δυσκολεύθηκε στο γήπεδο του με αντίπαλο τον φιλόδοξο φέτος Φίλιππο Μελίκης τον οποίο κατάφερε να κερδίσει στην παράταση με 3-2.

Στα πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση στον πιο ενδιαφέροντα αγώνα της χθεσινής αγωνιστικής του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας μεταξύ της ΑΕ Χαρίεσσας και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Η κανονική διάρκια αλλά και η παράταση του παιχνιδιιού έληξε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΟΚ τελικά να επικρατεί στην διαδικασία των πέναλτι που ακολούθησε με 4-5 και να προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Τέλος πιο δύσκολο από όσο αναμένονταν αποδείχθηκε το έργο του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων στη Μαρίνα με αντίπαλο την τοπική ομάδα την οποία τελικά νίκησε με 1-2.

Στην επομενη φάση που θα διεξαχθεί σε διπλούς αγώνες (εντός και εκτός έδρας) έχουν προκριθεί οι τρεις ομάδες της Γ’ Εθνικής (ΦΑΣ Νάουσα, Φίλιππος Αλεξάνδρειας και Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων), τέσσερις από την Α1 κατηγορία (ο Ατρόμητος Διαβατού, ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, ο Αρης Παλαιοχωρίου και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και μια ομάδα της Α2 κατηγορίας ο Εθνικός Κλειδίου σύνολο 8.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ατρόμητος Διαβατού – Αρης Π. Σκυλιτσίου 1-0

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Φίλιππος    Αλ.  0-5

ΦΑΣ Νάουσα – Μακροχώρι  2-0

Αγρ. Αστέρας Αγ. Βαρβάρας – Αγ. Μαρί-να  0-5

Αρης Παλαιοχωρίου – Φίλιππος Μελ.       3-2 παρ. (2-2 κ.α.)

ΑΕ Χαρίεσσας – ΠΑΟΚ Αλ. 4-5 πεν. 1-1 καν. αγ.

ΑΟ Μαρίνας – Μ. Αλεξάνδρος Τρ. 1-2

Εθνικός Κλειδίου - ΓΑΣ Κοπανού 3-0


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής