breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ : Πήρε τον Παναγιώτη Βοσνιάδη

ΒΕΡΟΙΑ : Πήρε τον Παναγιώτη Βοσνιάδη

Σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο του Ταγαροχωρίου η ΒΕΡΟΙΑ πραγματοποιεί την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της για τη νέα περίοδο.

Θα προηγηθεί ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός για τη νέα χρονιά για να ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση των παικτών για τη νέα περίοδο.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Παύλου της Νάουσας με την ομάδα στο διάστημα εκείνο να δίνει και τα πρώτα φιλικά της παιχνίδια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ σχετικά με την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αναφέρει:

«Την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 στις 6.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο Ταγαροχωρίου ο αγιασμός της ομάδας μας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και παράλληλα η πρώτη προπόνησή της ανοιχτή για το κοινό.

Ανακοινώνουμε επίσης πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα ξεκινήσει στην 1η Αυγούστου στον Άγιο Παύλο Νάουσας, όπου η ομάδα θα δώσει και κάποιους από τους φιλικούς της αγώνες».

 

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΒΟΣΝΙΑΔΗ

Μια ημέρα πριν την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της για την προετοιμασία της νέας περιόδου η ΒΕΡΟΙΑ πραγματοποίησε μια ακόμη μεταγραφή, την Πέμπτη, βάζοντας κάτω από τα δοκάρια της έναν έμπειρο και αναγνωρισμένης αξίας τερματοφύλακα τον Παναγιώτη Βοσνιάδη.

Ο Βοσνιάδης γιος του γνωστού προπονητή ποδοσφαίρου Αλέκου Βοσνιάδη (πέρασε και από τον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ) έχει ύψος 1,90 και σε τρεις ημέρες από σήμερα κλείνει τα 30 του χρόνια (γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου του 1989).

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Αχιλλέα Τριανδρίας και έχει καταγράψει μια σπουδαία καριέρα κυρίως στο πρωτάθλημα της Football League (έχει περάσει και από την Super League με τα χρώματα του Πανιωνίου) δίχως όμως να καταγράψει συμμετοχή.

Πρόκειται, όπως ήδη αναφέραμε για έναν ιδιαίτερα υψηλόσωμο τερματοφύλακα (1,90) που έχει περάσει από τον Αχιλλέα Τριανδρίας, τον Πανιώνιο, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου, τον Αιγινιακό, την Λάρισα, τα Γιαννιτσά, τον Μακεδονικό, τον Πυρσό Γρεβενών.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής