breaking news Νέο

Τα τελευταία νέα από την ΕΠΣ Ημαθίας

Τα τελευταία νέα από την ΕΠΣ Ημαθίας

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας επέβαλε τις εξης ποινές στους ποδοσφαιριστές που αντίκρυσαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος:

1. Χαβιαρόπουλο Χ. του ΓΑΣ Κοπανού 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ χρηματικό πρόστιμο επειδή μετά το τέλος του αγώνα με το Μακροχώρι συμπεριφέρθη απρεπώς στον διαιτητή κ. Τρέβλα.

2. Μαγγίζη Β. του ΓΑΣ Ροδοχωρίου μια αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ επειδή αποβλήθηκε από το παιχνίδι με 2η κίτρινη κάρτα.

 

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Από την ΕΠΣ Ημαθίας ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής των μικτών ομάδων της Ενωσης μας που θα συμμετάσχουν στο φετινό πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ.

Προπονητής για την τρέχουσα περίοδο θα είναι ο Γιάννης Παυλίδης κάτοχος διπλώματος UEFA B. ενω στο τεχνικό τιμ προστέθηκε και τεχνικός Διευθυντής που είναι ο Νίκος Καρύδας.

 

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Η έναρξη του παιδικού πρωταθλήματος που αρχικά ειχε οριστεί για το ερχόμενο Σάββατο 7 Οκτωβρίου μετατίθεται για το επόμενο Σάββατο 14 Οκτωβρίου, επειδή κάποιες από τις ομάδες που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν έχουν παραλάβει όλα τα υπό έκδοση δελτία από την ΕΠΟ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής