breaking news Νέο

Τα τελευταία νέα των ομάδων

Τα τελευταία νέα των ομάδων

Οι ομάδες προγραμματίζουν την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών τους για τη νέα περίοδο – το Μακροχώρι ήδη ανακοίνωσε ότι αύριο Παρασκευή ξεκινάει προπονήσεις – το μεταγραφικό αλισβερίσι όμως παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, κάτι φυσικά που λίγο έως πολύ ήταν αναμενόμενο, αφού το ίδιο είχε παρατηρηθεί και τα προηγούμενα χρόνια.

Οι πιο τρανταχτές μετακινήσεις μέχρι στιγμής ποδοσφαιριστών σε ερασιτεχνικό επίπεδο είναι η «μετακόμιση» του βεροιώτη, που τα τελευταία χρόναι έχει στεριώσει στην περιοχή της Νάουσας Κώστα Ντέλλα στη Νάουσα. Αυτή είναι και η πρώτη μεταγραφή για φέτος που πραγματοποιεί η ιστορική ομάδα.

Επίσης αίσθηση προκάλεσε και η μετακίνηση ενός από τους πιο δεινούς σκόρερ τα τελευταία χρόνια της Α' κατηγορίας της Ένωσης μας Μάριου Αργυρόπουλου από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Ο Μάριος Αργυρόπουλος που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία της Βέροιας και αναδείχθηκε στην ομάδα του Μακροχωρίου, με την οποία σε ηλικία 19 ετών έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ήταν ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της Ένωσης μας.

Επίσης σημαντική επιθετική ενίσχυση για τον Φίλιππο μπορεί να θεωρηθεί και η επιστροφή του Θάνου Ανδρίτσου από τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων στην ομάδα της Μελίκης.

Άλλες ενδιαφέρουσες ειδήσεις από τις ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής μας, είναι η μεταγραφή του 21χρονου μέσου Βασίλη Μαγγίζη από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου στον Αλμωπό Αριδαίας, ενώ στην αντίπερα όχθη συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά ο βραζιλιάνος Ουέλινγκτον στην ομάδα του Ροδοχωρίου από την οποία αποτελεί παρελθόν ο 23χρονος Κώστας Βούλγαρης.

Στον νεοφώτιστο Αστέρα Τριποτάμου θα συνεχίσει την καριέρα του ο 26χρονος μέσος Νίκος Αλμαλιώτης που αγωνίζονταν στον Κεραυνό Επισκοπής, ενώ ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος και την ΑΕ Χαρίεσσας και θα κάθονται στον πάγκο τους και την νέα περίοδο, ο Τάσος Χουρσουζίδης (θα έχει γυμναστή τον Μπάμπη Σαλτουρίδη) και Χρήστος Μποζίνης αντίστοιχα.

Τέλος έβγαλαν διοικήσεις και ξεκίνησαν τον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο ο Αχιλλέας Νάουσας (πρόεδρος ο Ζέφυρος Ευάγγελος) και ο ΓΑΣ Κοπανού (πρόεδρος ο Χρήστος Καραγιάννης), ενώ στην προεδρία της ΑΕ Χαρίεσσας εξελέγη ο Δημήτρης Σιδηρόπουλος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής