breaking news Νέο

Μακροχώρι: Αύριο η πρώτη συγκέντρωση

Μακροχώρι: Αύριο η πρώτη συγκέντρωση

Το Μακροχώρι μπορεί να μην «έπαιξε» σχεδόν καθόλου, όσον αφορά τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές μέχρι στιγμής στα ΜΜΕ, όμως είναι η πρώτη ερασιτεχνική ομάδα της Ημαθίας που ξεκινάει προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Συγκεκριμένα αύριο Παρασκευή το απόγευμα η ομάδα του Μακροχωρίου έχει προγραμματίσει την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της για τη νέα περίοδο. Και αυτό βέβαια, σημαίνει ότι και με τους παίκτες της περσινής περιόδου έχει ανανεώσει και μεταγραφές έχει κάνει, και προπονητή έχει κλείσει και διοίκηση διαθέτει, άσχετα αν τίποτα από όλα αυτά δεν βγήκε στον αέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες ο πρόεδρος του Μακροχωρίου Γιάννης Μηνάς, εδώ και αρκετό καιρό συζήτησε με όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές της περσινής περιόδου και συμφώνησαν να συνεχίσουν και την τρέχουσα περίοδο. Στη συνέχεια προχώρησε σε τρεις – τέσσερις προσθήκες, σε θέσεις που η ομάδα χρειάζονταν ενίσχυση. Πρόκειται κατά κύριο λόγο για νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, καθώς η φιλοσοφία που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια δεν πρόκειται να αλλάξει. Το Μακροχώρι θα συνεχίσει και φέτος, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα φρόντισε να έρθει σε επαφή με όλους τους Μακροχωρίτες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες και που δεν είναι λίγοι, κάνοντας τους γνωστό ότι οι πόρτες της ομάδας παραμένουν ανοιχτές για όλους όσους κατά το παρελθόν έχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δεθεί με αυτή και μπορούν να συζητήσουν την επιστροφή στις ... ρίζες τους.

Κάποιοι από αυτούς δέχθηκαν την πρόσκληση και την νέα περίοδο θα ξαναφορέσουν την φανέλα του Μακροχωρίου, τα ονόματα όπως υποστηρίζουν στο Μακροχώρι θα ανακοινωθούν στην σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής