breaking news Νέο

«Να πάμε ψηλά και πάλι τη Βέροια!»

«Να πάμε ψηλά και πάλι τη Βέροια!»

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Ξεκινάει μια καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά και θέλω πρωτίστως να ευχηθώ υγεια στους προπονητές, στα παιδιά και στη διοίκηση. Από πέρυσι ξεκίνησε κάτι το υγιέστατο, το οποίο δίνει προοπτική στην ομάδα μας, στην πόλη μας. Θέλουμε τον κόσμο να μας βοηθησει και να πάμε ψηλά και πάλι τη Βέροια» τόνισε ο Αλέξανδρος Βεργώνης, μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου, ενω από την πλευρά του ο Στέλιος Μαραγκός ανέφερε: «Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ υγεία στα παιδιά. Για εμάς είναι μεγάλη τιμή που συνεχίζουμε στην ομάδα, στην οποία μαζί με τον Αλέξανδρο έχουμε ζήσει χαρές και στεναχώριες. Και τα νέα παιδιά πιστεύω θα καταλάβουν ότι βρίσκονται σ’ ένα εξαιρετικά εργασιακό περιβάλλον, το οποίο και θα τους βοηθήσει να αποδώσουν πολύ καλύτερα. Φυσικά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, γιατί είναι μία χρονιά κομβική για μας. Απο κει και πέρα ότι είναι να γίνει θα συμβεί στο γήπεδο».

Ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Βοσνιάδης, νεο πρόσωπο στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ 2019 στις πρώτες του δηλώσεις, είχε να πει: «Καλή χρονιά σ’ όλους. Ξεκινάει μια δύσκολη χρονιά. Ξέρω την ομάδα και είμαι καινούργιος σ’ αυτή. Η διοικηση είναι κοντά στην ομάδα και είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε».

Ο Νίκος Ζούρκος καινούργια προσθήκη στο ρόστερ της Βέροιας είχε να πει: «Εύχομαι υγεία σ’ όλα τα παιδιά, στη διοίκηση. Νιώθω περήφανος που βρίσκομαι στη Βέροια. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να φθάσει η Βέροια εκεί που της αξίζει».

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, που συνεχίζει για δεύτερη σερί χρονιά να έχει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, με τη σειρά του ευχήθηκε «να έχουμε καλή χρονιά και μία άριστη συνεργασία όπως και πέρυσι με τους παίκτες που παρέμειναν στην ομάδα, αλλά και τα νέα παιδιά που ήρθαν σ’ αυτήν. Θέλω να ευχηθώ να έχουν μια καλή χρονιά και μέσα από σκληρή δουλειά και ταπεινότητα να διεκδικήσουμε πράγματα στο πρωτάθλημα. Σ’ ένα πρωτάθλημα που αναμένεται να είναι ανταγωνιστικό, με καλές ομάδες και καλά ρόστερ. Κλείνοντας να ευχηθώ στα παιδιά που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, εκεί που πάνε να έχουν αγωνιστικούς στόχους και εύχομαι τα καλύτερα γι’ αυτούς».

 

Στα 3-5 Πηγάδια το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από 1 εως 14 Αυγούστου

Ο ίδιος αναφερόμενος στο κομμάτι της προετοιμασίας, έκανε γνωστό πως η ομάδα στο διάστημα 1-14 Αυγούστου θα βρίσκεται στα 3-5 Πηγάδια όπου και θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

 

Ρόστερ με 25 παίκτες

Επιπλέον, ο Σάκης Θεοδοσιάδης κατέστησε σαφές ακόμα πως «βρισκόμαστε σε διαβουλεύσεις με παίκτες και κοιτάμε να αποκτήσουμε κάποιους από αυτούς, τους οποίους επιθυμώ να βρίσκονται μαζί μας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Επιθυμία μου είναι να έχουμε 25 παίκτες στο ρόστερ, με τους οποίους και θέλω να δουλέψω». Τέλος, ο ίδιος έκρινε ότι «το πρωτάθλημα της Φουτμπολ Λιγκ θα είναι άκρως ανταγωνιστικό και θέλω ο κάθε παίκτης να ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο, να ματώνει στο γήπεδο και να κοιτάμε να παίρνουμε βαθμούς, πολύ περισσότερο όταν αγωνίζεσαι σε μια ομάδα σαν την Βέροια».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής