breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Έκανε εξωσωματική και κατέληξε να γεννήσει παιδιά άλλων!

Ζευγάρι Ασιατών στη Νέα Υόρκη μηνύει Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης για την ανάμειξη των εμβρύων, που χρησιμοποιήθηκαν για γονιμοποίηση in vitro, προκαλώντας τη γέννηση δύο μωρών διαφορετικής εθνικότητας, που αποδείχθηκαν ότι σχετίζονται με δύο άλλα ζευγάρια, που χρησιμοποίησαν την κλινική! Μπερδευτήκατε; Φανταστείτε να σας συμβεί!

Σύμφωνα με την αγωγή, που κατατέθηκε στο Αμερικανικό περιφερειακό δικαστήριο, ζευγάρι κατέφυγε σε μια κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης, αφού δυσκολεύονταν να συλλάβουν φυσικά.

Ξόδεψαν πάνω από 100.000 δολάρια στις υπηρεσίες γονιμοποίησης in vitro, συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών των ιατρείων και των ειδικευμένων ιατρών, των εξειδικευμένων υπηρεσιών, των φαρμάκων, των εργαστηριακών δαπανών, των ταξιδιωτικών δαπανών κλπ.

Στις αρχές του περασμένου χρόνου, η κλινική γονιμοποίησης συγκέντρωσε σπέρμα από το ζευγάρι και σχημάτισαν πέντε εμβρυϊκά έμβρυα, τέσσερα από τα οποία ήταν θηλυκά.

Το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους το ζευγάρι έμαθε ότι η εξωσωματική πέτυχε σε πρώτη φάση και η γυναίκα κυοφορούσε δίδυμα. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Όλα καλά μέχρι εδώ; Όχι! Γιατί τα έμβρυα που είχαν χρησιμοποιηθεί για γονιμοποίηση, ήταν θηλυκά! Άρα η γυναίκα μεγάλωνε μέσα της ένα ξένο μωρό. Και το κακό συνεχίζεται. Όταν εν τέλει η γυναίκα γέννησε, αποδείχτηκε πως και τα δυο μωρά δεν ήταν δικά της και δεν είχαν καν συγγένεια μεταξύ τους και δεν είχαν φυσικά κανένα χαρακτηριστικό Ασιατών. Και αν εκείνη γέννησε ξένα παιδιά, τότε τα δικά της πού βρίσκονται; Το ζευγάρι ψάχνει ακόμη τα δικά του ωάρια και σπερματοζωάρια σε ένα απίστευτο κυνήγι μαγισσών στη Νέα Υόρκη. 

*****

• Άνδρας ανεβαίνει στο φτερό εν κινήσει αεροπλάνου

Άφωνοι έμειναν οι επιβάτες και το πλήρωμα πτήσης της Azman Air στο αεροδρόμιο του Λάγος της Νιγηρίας, όταν είδαν ξαφνικά έναν άνδρα, να έχει σκαρφαλώσει στο φτερό του αεροπλάνου, ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει.

Στο βίντεο που κατέγραψαν επιβάτες της πτήσης, φαίνεται ο άνδρας να έχει ανέβει στο φτερό, ενώ αυτό κατευθύνεται στο διάδρομο απογείωσης.

Όταν ο πιλότος αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, ακινητοποίησε το αεροπλάνο, με τον αγνώστων στοιχείων άνδρα να κατεβαίνει μέσα από την τουρμπίνα.

Ο άνδρας συνελήφθη, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της αψυχολόγητης κίνησής του.

Όσο για την πτήση, μετά τον απαραίτητο έλεγχο από τους τεχνικούς, το αεροσκάφος απογειώθηκε με αρκετή καθυστέρηση για τον προορισμό του.

*****

• Η στολή του αστροναύτη Μπαζ Όλντριν φτιάχτηκε από 44.051 κυβάκια LEGO

Καλλιτέχνες και ντιζάινερ απ' όλον τον κόσμο έσπευσαν να τιμήσουν το μισό αιώνα από την πρώτη φορά που ο άνθρωπος πήγε στα αστέρια, την αποστολή του Apollo 11 στη Σελήνη. Την ίδια στιγμή, η δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών LEGO δεν έμεινε άπραγη: δημιούργησε από κυβάκια την πλήρη στολή – σε φυσικό μέγεθος – του αστροναύτη Μπαζ (Έντουιν) Όλντριν, του δεύτερου, μετά το Νιλ Άρμστρονγκ, που περπάτησε στο φεγγάρι.

Για την κατασκευή της επενδύθηκαν σχεδόν 300 ώρες και χρησιμοποιήθηκαν 44.051 κυβάκια LEGO. Ως μοντέλο για τη διαστημική στολή A7L χρησιμοποιήθηκε η φωτογραφία που τραβήχτηκε με τον Όλντριν να βαδίζει στο έδαφος της Σελήνης και το τελικό αποτέλεσμα αιχμαλωτίζει ακόμη και την αντανάκλαση του προσώπου του Άρμστρονγκ – ο οποίος τράβηξε τη φωτογραφία – στη μάσκα του κράνους του Όλντριν. Εργάστηκαν 10 μαιτρ κατασκευών με κυβάκια LEGO και οι λεπτομέρειες είναι εντυπωσιακές: μεταξύ πολλών, η αστερόεσσα στον αριστερό ώμο του Όλντριν και κόκκοι άμμου της Σελήνης στα μπατζάκια της στολής.

Το ύψους 1,90 μέτρων έργο εκτέθηκε κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Apollo 11, στην Ουάσινγκτον, από τις 18 έως τις 20 Ιουλίου. Το φεστιβάλ φιλοξένησαν η NASA και το Smithsonian στο National Mall, με στόχο να εμπνεύσουν την επόμενη γενιά εξερευνητών του διαστήματος: προσκλήθηκε το κοινό να βοηθήσει στη συναρμολόγηση τοπίων της Σελήνης και του πλανήτη Άρη και οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να συνδράμουν στην κατασκευή μοντέλου της πλατφόρμας εκτόξευσης πυραύλων της NASA.

*****

• Έφαγαν νεκρούς σκίουρους με τη γούνα έξω από κατάστημα βίγκαν και καταδικάστηκαν

Το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο στο Σόχο του Λονδίνου. Τρεις άνδρες, που αντιμάχονται τους vegan και που θεωρούν ότι το να τρως μόνο πράσινα και φρούτα κάνει κακό και δεν προσφέρει τίποτε στον οργανισμό, πήγαν μπροστά από το κατάστημα, σήκωσαν ένα πλακάτ και οι δυο από αυτούς άρχισαν να τρώνε άψητους, νεκρούς σκίουρους.

Ύστερα από ώρα πήγε η αστυνομία και τους συνέλαβε με το αδίκημα της διατάραξης της δημόσιας τάξης. Το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους και τους επέβαλε πρόστιμο ύψους 700 ευρώ και για τους δυο.

*****

• Άνδρας κάνει bungee jumping και σπάει το σκοινί

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 39χρονος στη Γκντύνια της Πολωνίας, όταν έσπασε το σκοινί, την ώρα που έκανε bungee jumping. 

Βίντεο που δημοσίευσε η βρετανική Sun, δείχνει τον άνδρα να ανεβαίνει σε ύψος 92 μέτρων, να φορά τον ειδικό εξοπλισμό και να κάνει βουτιά στο κενό, στη διάρκεια της οποίας το σκοινί σπάει. 

Ο άνδρας βουτά στο κενό και κάποια στιγμή το σκοινί που τον κρατάει, αποσυνδέεται από τα πόδια του, με αποτέλεσμα να πέσει στο προστατευτικό στρώμα, που είχε τοποθετηθεί από κάτω.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έσπασε αρκετούς σπόνδυλους και φέρει τραυματισμούς σε αρκετά εσωτερικά όργανα.


• Άνδρας ανεβαίνει στο φτερό εν κινήσει αεροπλάνου
• Η στολή του αστροναύτη Μπαζ Όλντριν φτιάχτηκε από 44.051 κυβάκια LEGO
• Έφαγαν νεκρούς σκίουρους με τη γούνα έξω από κατάστημα βίγκαν και καταδικάστηκαν
• Άνδρας κάνει bungee jumping και σπάει το σκοινί

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής