breaking news Νέο

Ευχαριστήρια Δήλωση Άγγελου Τόλκα για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Ευχαριστήρια Δήλωση Άγγελου Τόλκα για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω καθεμία και καθέναν ξεχωριστά, τις φίλες και τους φίλους  που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες, τους εθελοντές και όλους όσους ανιδιοτελώς στάθηκαν δίπλα στον αγώνα μας και μετέδωσαν το μήνυμά μας σε όλο το Νομό Ημαθίας παρά τις αντιξοότητες και τις αντιπαραθέσεις που πολλές φορές ξέφευγαν από την πολιτική πρακτική.

Οι 6.667 ψήφοι είναι μεγάλη τιμή κι ευθύνη.

Έδωσα τον αγώνα για την προοδευτική κατεύθυνση της διακυβέρνησης του τόπου αλλά και της Ημαθίας, με πολιτικά και προγραμματικά στοιχεία, με την διεκδίκηση μιας μαχητικής και δυναμικής παρουσίας στα κέντρα των αποφάσεων. Μπορεί λίγες ψήφοι να στέρησαν την βουλευτική έδρα αλλά πολιτικά πετύχαμε η προοδευτική παράταξη να παραμείνει ενισχυμένη και δυνατή.

Το επόμενο διάστημα ο τόπος χρειάζεται μια ισχυρή δημοκρατική προοδευτική παράταξη που θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της πλειοψηφίας των Ελλήνων και μια μαχητική αντιπολίτευση.

Σε αυτόν τον αγώνα θα είμαι παρών για τον τόπο μας και θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας.

Συγχαίρω τους νεοεκλεγέντες Βουλευτές της Ημαθίας καθώς και το νέο Υφυπουργό κο Βεσυρόπουλο κι εύχομαι καλά αποτελέσματα για το καλό του τόπου μας.

Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής