breaking news Νέο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας Οδού για τη μεταφορά υπερμεγεθών φορτίων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας Οδού για τη μεταφορά υπερμεγεθών φορτίων

Κατά τη διέλευση συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας), από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης στη Σιάτιστα Κοζάνης, διαμέσου τμήματος της Εγνατίας Οδού, αποφασίζεται :

Α. Ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, κάθε Τρίτη και Πέμπτη έκαστης εβδομάδας για το χρονικό διάστημα από 30-07-2019 έως 08-10-2019, στο οδικό τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον Α/Κ Βέροιας έως τον Α/Κ Πολυμύλου, με έναρξη αποκλεισμού της κυκλοφορίας έκαστη ημέρα, από τη χρονική στιγμή διέλευσης του εν λόγω συρμού από τον Α/Κ Βέροιας (πιθανολογούμενη ώρα από 07:15΄ έως 07:30΄), έως τη χρονική στιγμή διέλευσης και του τελευταίου οχήματος του συρμού, από τον Α/Κ Πολυμύλου (πιθανολογούμενη ώρα από 08:45΄ έως 09:00΄).

Β. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, τα οχήματα που θα εξέλθουν της Εγνατίας Οδού στον Α/Κ Βέροιας, θα συνεχίσουν τον προορισμό τους προς Πολύμυλο- Κοζάνη ως κάτωθι :

1. Τα οχήματα έως 3,5 τόνους, θα εκτρέπονται διαμέσου της οδού Πιερίων, εν συνεχεία μέσω της Π. Ε. Ο. Βέροιας- Κοζάνης και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον Α/Κ Πολυμύλου.

2. Τα οχήματα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, θα εκτρέπονται, διαμέσου της Ν.Π.Ο. Βέροιας- Νάουσας, εν συνεχεία μέσω της Επαρχιακής Οδού Βέροιας-Έδεσσας - Δρεπάνου και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον Α/Κ Κοίλων Κοζάνης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής