breaking news Νέο

Ξεκίνησε και η Νίκη Αγκαθιάς

Ξεκίνησε και η Νίκη Αγκαθιάς

Με ανανεωμένο ρόστερ, όχι μόνο σε πρόσωπα, αλλά και σε ηλικία ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα την προετοιμασία της και η Νίκη Αγκαθιάς. Παρών στην πρώτη συγκέντρωση έδωσαν 22 ποδοσφαιριστές, στην συντριπτική πλειοψηφία τους νεαροί και ταλαντούχοι, καθώς, όπως επανειλημμένα, έχουν επισημάνει με παρεμβάσεις τους οι άνθρωποί της φέτος αλλάζει η φιλοσοφία και οι στόχοι της ομάδας και θα δοθεί πλέον έμφαση στην παραγωγή και στην εξέλιξη νέων παικτών.

Σ' αυτούς τους 22 ποδοσφαιριστές που φώναξαν παρών στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς βέβαια θα προστεθούν τις επόμενες ημέρες και τρεις – τέσσερις έμπειροι και με παραστάσεις από τα εθνικά πρωταθλήματα παίκτες που θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας και θα βοηθήσουν στην ομαλή εξέλιξη των νεαρών συμπαικτών τους.

Στόχος της ομάδας της Αγκαθιάς, όπως έχουν ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποί της και επισήμαναν και στην ομιλία τους προς τους παίκτες στην πρώτη προπόνηση ο Αριστείδης Ματσούκας και ο προπονητής της ομάδας ο Σταύρος Κωστογλίδης είναι η παραμονή στην κατηγορία, δίχως όμως να ξεφύγει από την νέα φιλοσοφία της, που όπως αναφέραμε είναι πλέον η εξέλιξη και η παραγωγή νεαρών ποδοσφαιριστών.

Η φετινή χρονιά, το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα για την Νίκη Αγκαθιάς οι επιτελείς της, που πέρσι έκανε μια εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα αναμένεται να είναι δύσκολη, όχι μόνο επειδή θα διαθέτει ένα νεανικό σύνολο, αλλά κυρίως επειδή θα χρειαστεί να κτίσει από την αρχή μια νέα ομάδα, αφού από το περσινό έμπειρο ρόστερ ελάχιστοι συνεχίζουν και τη φετινή περίοδο.

 

ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Εκτός από τον Χρήστο Βοργιατζίδη που συνεχίζει από το πόστο του γυμναστή των ποδοσφαιριστών, η Νίκη Αγκαθιάς εμπλούτισε το τεχνικό της επιτελείο με ένα ακόμη έμπειρο στέλεχος τον Λευτέρη Τσακίρη.

Ο Λευτέρης Τσακίρης κάτοχος UEFA Α' έχει εργασθεί στο παρελθόν στον Απόλλωνα Πόντου, στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης όταν αγωνίζονταν στην Super League, καθώς και σε ομάδες της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στην Νίκη Αγκαθιάς θα βρίσκεται στο πλευρό του Σταύρου Κωστογλίδη σαν άμεσος συνεργάτης του.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής