breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Το σημείωμα στην πολυκατοικία που έχει… ρίξει το internet

Πολλά σημειώματα σε πολυκατοικίες έχουν κατά καιρούς «δει» το φως της δημοσιότητας, γιατί απλά κάποιος αποφάσισε να τα ανεβάσει στο internet. Το παρακάτω σημείωμα δε γνωρίζουμε πού έκανε την εμφάνισή του και πότε. Αν είναι δηλαδή ακόμη ένα επικό σημείωμα σε πολυκατοικία ή κάποιου οργισμένου καταστηματάρχη. Αλλά τις τελευταίες ώρες έχει… σαρώσει το internet και έχει γίνει αυτό που στο χωριό μας λέμε viral! 

Ένα σημείωμα από έναν οργισμένο γείτονα, με αποδέκτη μια γειτόνισσα. Η οποία, αν πιστέψουμε τα όσα γράφει ο άγνωστος συντάκτης του, αφήνει τα σκουπίδια σε κάποια είσοδο. Μαγαζιού είναι; Πολυκατοικίας είναι;

Γι’ αυτό άλλωστε γράφτηκε και το σημείωμα. Για να μαζεύει η συγκεκριμένη ένοικος τα σκουπίδια και να μην τα αφήνει αλλού, παρά στον κάδο απορριμμάτων.

Το μήνυμα σαφές. Αν δεν το κάνει, «θα πω στον άντρα σου πως κάθε φορά που βλέπεις να περνάει ο χασάπης, του πετάς το στρινγκάκι από το μπαλκόνι»…

*****

Έβαλε το αυτοκίνητο κάθετα στις γραμμές του τραμ!

Ένας νεαρός άντρας σε πόλη της Ρωσίας έβαλε το αυτοκίνητό του κάθετα στο δρόμο, για να σταματήσει το δρομολόγιο του τραμ. Αφού ακινητοποίησε το τραμ, ο νεαρός άνδρας κατέβηκε από το όχημα και κατευθύνθηκε προς το τραμ με μία… ανθοδέσμη στα χέρια.

Αφού ανέβηκε στο τραμ, έδωσε το μπουκέτο με τα λουλούδια σε μια κοπέλα, ζήτησε συγγνώμη από τον οδηγό του τραμ και τους επιβάτες για την… αναστάτωση, μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό του και απομακρύνθηκε….

Η κοπέλα θα θυμάται αυτή τη διαδρομή για καιρό…

*****

Έφτασε το ασθενοφόρο και βρήκε την ασθενή να… τρώει πιτόγυρο

Απίστευτες καταστάσεις, με ένταση, με απρόοπτα, με δυσκολίες και με κινδύνους αντιμετωπίζουν καθημερινά στη Ρόδο, όπως και στην υπόλοιπη χώρα, οι διασώστες που υπηρετούν στο ΕΚΑΒ, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους.

Η κατάσταση, σε ό,τι αφορά τις αυξημένες ανάγκες του ΕΚΑΒ στο νησί, βρίσκεται και πάλι στο «κόκκινο», αφού λειτουργούν και εξυπηρετούν τις έκτακτες ανάγκες υγείας των 150.000 – 200.000 ατόμων (τουριστών και μόνιμων κατοίκων) που βρίσκονται στη Ρόδο αυτή την εποχή, μόνο τρία ασθενοφόρα!

Το γεγονός αυτό έχει φέρει σε απόγνωση τα στελέχη και τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ στο νησί, αφού γνωρίζουν ότι, αν δεν βάλουν «πλάτη» και αν δεν υπερβούν τις δυνατότητές τους σε 24ωρη βάση, τότε οι καταστάσεις που θα προκύψουν, θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνες.

Περιγράφοντας την κατάσταση, ο αντιπρόεδρος του εργασιακού σωματείου στη Ρόδο, Βασίλης Λαππάκης, δηλώνει ότι «πολλές φορές μπαίνουμε στη διαδικασία να κάνουμε άσκοπες διακομιδές. Τους εξηγούμε ότι δεν μπορεί το ΕΚΑΒ να έρχεται και να μεταφέρει άτομα, που δεν είναι απολύτως αναγκαίο να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Ειδικά από τουριστικές περιοχές, πολλοί επικοινωνούν μαζί μας και μας ζητούν επιτακτικά να διακομίσουμε στο νοσοκομείο εμείς άτομο, που στραμπούλιξε το πόδι του, που ζαλίστηκε, που ανέβασε πυρετό κ.λπ. «Είναι τουρίστες, μας λένε και… τι θα πουν στη χώρα τους»! Τους εξηγούμε ότι και στη χώρα τους γίνονται διακομιδές με ασθενοφόρα άμεσης βοήθειας, για τέτοια περιστατικά, αλλά δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουν.

Να σας αναφέρω, λοιπόν, ότι εγώ κλήθηκα να μεταβώ πριν μερικά χρόνια σε περιστατικό στην Παλιά Πόλη. Λιποθυμικό περιστατικό για την ακρίβεια, μιας γυναίκας τουρίστριας. Ξέρετε τι αντικρίσαμε, όταν φτάσαμε εκεί στο γυράδικο στην Παλιά Πόλη με τεράστιες δυσκολίες και κινδύνους μέσα από τα στενά; Την τουρίστρια να έχει συνέλθει και να τρώει γύρο με πίτα! Ναι, καλά ακούσατε, γύρο με πίτα! Το έχουμε αναφέρει και το έχουμε καταγράψει αυτό επισήμως και να ξέρετε δεν είναι το μοναδικό. Υπάρχουν εκατοντάδες».

Από κει και πέρα σημειώνει ότι «το ΕΚΑΒ στη Ρόδο λειτουργεί, επειδή όλοι εμείς οι εργαζόμενοι έχουμε συναίσθηση της αποστολής και του λειτουργήματός μας, χρειάζονται 11 άτομα, για να στελεχώσουν σωστά ένα ασθενοφόρο σε 24ωρη βάση. Αυτή τη στιγμή έχουμε 3 ασθενοφόρα όλο το 24ωρο κι ένα ακόμα, πέντε φορές την εβδομάδα, (Δευτέρα – Παρασκευή) αποκλειστικά για να εξυπηρετούμε τους ασθενείς του νοσοκομείου, που μπαίνουν και βγαίνουν με αιμοκαθάρσεις, εξιτήρια και επανεξετάσεις. Αυτοκίνητα έχουμε, μας λείπει βεβαίως το προσωπικό. Χρόνια φωνάζουμε και τα επισημαίνουμε, αλλά δυστυχώς το πρόβλημα δεν λύνεται».

*****

Πήγε να αποδράσει προσποιούμενος την κόρη του!

Διαβόητος συμμορίτης άφησε την κόρη του στη φυλακή και προσπάθησε να αποδράσει ντυμένος σαν κι αυτή! Όλα έγιναν στη Βραζιλία, όταν ο Clauvino da Silva, γνωστός και ως «ο κοντός», μετά το επισκεπτήριο που είχε από την κόρη του στη φυλακή, προσπάθησε να φύγει, προσποιούμενος ότι είναι το παιδί του!

Ο Clauvino da Silva είναι ένας από τους πιο σκληρούς εγκληματίες της Βραζιλίας. Το σχέδιο που είχε καταστρώσει για να αποδράσει, ήταν πολύ καλά σχεδιασμένο. Η κόρη του τον είχε προμηθεύσει, εκτός από τα ρούχα της μέχρι και με μάσκα σιλικόνης, για να της μοιάζει. Όμως, τον πρόδωσε η νευρικότητα που είχε, την ώρα που προσπαθούσε να φύγει σαν κύριος.

Όλα έγιναν την Κυριακή, στις φυλακές Gericinó του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ο αρχισυμμορίτης είχε αποφασίσει να αφήσει την 19χρονη κόρη του «στο πόδι» του στη φυλακή. Φόρεσε στενό τζιν παντελόνι, περούκα με μακριά μαλλιά ένα ροζ t-shirt και μάσκα σιλικόνης, αλλά τη στιγμή της εξόδου ήταν νευρικούλης.

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης, ο da Silva μεταφέρθηκε σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.


Έβαλε το αυτοκίνητο κάθετα στις γραμμές του τραμ!
Έφτασε το ασθενοφόρο και βρήκε την ασθενή να… τρώει πιτόγυρο
Πήγε να αποδράσει προσποιούμενος την κόρη του!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής