breaking news Νέο

Οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας σε χθεσινή έκτακτη συνεδρίασή της

Οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας σε χθεσινή έκτακτη συνεδρίασή της

Εκτάκτως συνεδρίασε τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας, στην ημερήσια διάταξη της οποίας υπήρχαν 10 τακτικά θέματα, ενώ τέθηκε και 1 έκτακτο θέμα προς συζήτηση.

Μεταξύ των αποφάσεων που έλαβαν τα παρόντα μέλη της εν λόγω επιτροπής (Γιώργος Σοφιανίδης, Λεωνίδας Ακριβόπουλος, Αριστομένης Λαζαρίδης, Σάκης Κουλουριώτης, Θανάσης Αποστολόπουλος και προεδρεύοντος του αντιδημάρχου Οικονομικών Στέλιου Ασλάνογλου) ήταν :

-Η θετική εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 9ης Αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης (ΕΠΔ) Δήμου Βέροιας έτους 2019. -Η έγκριση του Διαχειριστικού Απολογισμού Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βέροιας για το χρονικό διάστημα από 01/01/2018 έως 30/04/2019.

-Η έγκριση πρακτικού του ηλεκτρονικού τακτικού διαγωνισμού και η ανάδειξη ως προσωρινού μειοδότη του έργου «Συντήρηση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων ΔΕ Βέροιας (2019)», αρχικού προϋπολογισμού 161.290,32 Ε (πλέον ΦΠΑ 24%) του Αγαθαγγελίδη Πέτρου, πολιτικού μηχανικού ΕΔΕ, με ποσοστό έκπτωσης 58,28% και συμβατικό ποσό 67.441,37 Ε (πλέον ΦΠΑ 24%).

-Η έγκριση πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού και η ανάδειξη προσωρινού μειοδότη του έργου «Διάνοιξη οδών ΔΕ Αποστόλου Παύλου (περιοχή επέκτασης Μακροχωρίου)» του κ. Νικολάου Καϊσίδη με ποσοστό έκπτωσης 37,00%.

-Η κατάρτιση των όρων διακήρυξης του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Βέροιας (πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ) και συγκεκριμένα για το τμήμα 2: «ΟΜΑΔΑ Β': Φορτηγά αυτοκίνητα εκτιμώμενης αξίας 62.096,77 πλέον ΦΠΑ 24%, σύμφωνα με το συνημμένο σχετικό σχέδιο.

-Η ικανοποίηση του αιτήματος της Λουκίδου Θεοδοσίας για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης (85 Ε) από πρόκληση ζημιών που υπέστη το αυτοκίνητό

της.

Τέλος, να αναφερθεί ότι η συνεδρίαση κρίθηκε κατεπείγουσα, λόγω άμεσης ανάγκης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και επίσπευσης της λήψης των σχετικών αποφάσεων για την άμεση παροχή των παραπάνω υπηρεσιών, καθώς και για την επίσπευση της εκτέλεσης των παραπάνω έργων και γενικότερα για την απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, λόγω και των αδειών του καλοκαιριού.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής