breaking news Νέο

Τον Ορθοπαιδικό - Χειρουργό κ. Παπακώστα επισκέφθηκε ο Τάσος Τριανταφυλλίδης

Τον Ορθοπαιδικό - Χειρουργό κ. Παπακώστα επισκέφθηκε ο Τάσος Τριανταφυλλίδης

Την πόρτα του ιατρείου του γνωστού ορθοπαιδικού - χειρουργού κ. Παπακώστα στη Θεσσαλονίκη πέρασε χθες το απόγευμα (στις 5) ο μεγάλος άτυχος του αγώνα Φιλίππου - Δούκα, το περασμένο Σάββατο Τάσος Τριανταφυλλίδης, προκειμένου να εκτιμηθεί επ ακριβως η κατάστασή του.

Θυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο νεαρός πλεϊ μέϊκερ του Φιλίππου έδειξαν οστικό οίδημα του δεξιού πλαγίου και ρίξη χιαστών. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο 20χρονος παικτης δεν θα είναι σε θέση να αγωνισθεί στο αυριανό εκτός εδρας παιχνίδι με τον Διομήδη Αργους.

Αξίζει να αναφερθεί πως παίκτες, οπως ο Γρηγόρης Σανίκης, ο Δημήτρης Μπαντής και ο Στηβ Παπαδόπουλος, οι οποίοι και προγενέστερα αντιμετώπισαν ανάλογα προβλήματα τραυματισμών είχαν αποτανθεί στον εν λόγω ορθοπαιδικό - χειρουργό, δείγμα της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης που τρεφουν στο πρόσωπο σε ιατρικά ζητήματα τέτοιου είδους.

Αγωνιστικά, ο Τέο Παυλίδης (φωτό) όλη την εβδομάδα προσπάθησε να προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατο τρόπο τους παίκτες του, σε μια προσπάθεια να κατασθεί δυνατό αυτοί να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενος αγώνα σαν και αυτό με αντίπαλο τον Αντώνη Δάσκαλο και την παρέα του, καθοδηγούμενοι από τον Κώστα Δεληγιάννη!

 

«Διπλό» για ΠΑΟΚ

• Την εκτός έδρας νίκη με 33-17 εις βάρος της ΧΑΝθ πανηγυρισε προχθές το βράδυ ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Χαντμπολ Πρεμιέρ. Παρουσία 200 οπαδών του, ο “Δικέφαλος”... πάτησε γκάζι από το ξεκίνημα του αγώνα, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Κοτανίδη στην εστία του, προηγήθηκε με 6-3 και 8-4, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 8-6 υπερ των “ασπρόμαυρων”. Η ΧΑΝΘ του Αντώνη Τσολάκου έμεινε κοντά στο σκορ στα επόμενα λεπτά, αλλά το ημίχρονο “έκλεισε” με 14-7 υπερ του ΠΑΟΚ, με τους “ασπρόμαυρους” να σκοράρουν... κατά ριπάς στο β’ ημίχρονο, διαθέτοντας απίστευτο πλουραρισμό αλλά παράλληλα να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και στην άμυνα. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον ΠΑΟΚ θριαμβευτή με σκορ 33-17, με τον Στέλιο Σεϊρεκίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής στους Καλόμοιρο και Κολοβό, εκμεταλλευόμενος το γεγονός οτι το παιχνίδι κρίθηκε από νωρίς.

Από τον Παύλο Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής