breaking news Νέο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια θρησκευτικών εκδηλώσεων στην Ι.Μ. «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» στην Καστανιά Ημαθίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια θρησκευτικών εκδηλώσεων στην Ι.Μ. «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» στην Καστανιά Ημαθίας

Κατά τη θρησκευτική πανήγυρη στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά, στην Καστανιά Ημαθίας την 13, 14 και 15 Αυγούστου 2019,  αποφασίζονται από 12:00΄ ώρα της 13-08-2019 έως 22:00΄ ώρα της 15-08-2019 :

Α. Το τμήμα της Δημοτικής οδού, από διασταύρωση «Γκέκα» - Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά - χωριό Καστανιά - διασταύρωση «Γρα-Γρου», σαν μοναδική οδό κατεύθυνσης (μονόδρομος) απαγορευμένης της αντιθέτου κυκλοφορίας (ανόδου) από το χωριό Καστανιά προς την Ιερά Μονή.

Β. Απαγόρευση εισόδου και κίνησης των οχημάτων, στην Πλατεία-Περίβολο της Ιερά Μονής, καθώς και στο τμήμα που περιλαμβάνεται μεταξύ της διασταύρωσης της Δημοτικής οδού προς Καστανιά (έμπροσθεν ξενώνων) και της Ιερά Μονής, πλην οχημάτων ανεφοδιασμού, προσκεκλημένων και υπηρεσιακών.

Γ. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων, σε όλο το μήκος του οδοστρώματος της Δημοτικής οδού που συνδέει την ΕΠ.Ο.4 Βέροιας-Κοζάνης (από διασταύρωση "Γκέκα"), με το χωριό Καστανιά (διασταύρωση «Γρα-Γρου»), καθώς και στο τμήμα της οδού από διασταύρωση έμπροσθεν ξενώνων έως την Πλατεία που βρίσκεται εντός του κυρίως χώρου της Ιεράς Μονής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής