breaking news Νέο

Λ. Τσαβδαρίδης : «Η Κυβέρνηση ήρθε «σαν έτοιμη από καιρό» να δουλέψει και όχι να…«μας δουλέψει»

Λ. Τσαβδαρίδης : «Η Κυβέρνηση ήρθε «σαν έτοιμη από καιρό» να δουλέψει και όχι να…«μας δουλέψει»

 «Κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου που από φύλακας της ελεύθερης διακίνησης ιδεών στα πανεπιστήμια, κατέληξε σήμερα να είναι προστάτης έκνομων πράξεων με τα ίδια τα ιδρύματα να είναι όμηροι μπαχαλάκηδων και παρανομούντων. Παύει ο χώρος των πανεπιστημίων ν’ αποτελεί χώρος αλλά και καταφύγιο έκνομων ενεργειών. Τα πανεπιστήμια ανήκουν στα παιδιά μας, στη γνώση και στην έρευνα.

Άρση των εμποδίων κυβερνησιμότητας στην Αυτοδιοίκηση, που η ίδια η προηγούμενη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί με τον νόμο της απλής αναλογικής που ψήφισε.

Ψηφιακός μετασχηματισμός του Δημοσίου. Τέλος στις ατελείωτες ουρές στα γκισέ, που πέραν του απίστευτου εκνευρισμού και χάσιμο χρόνου, στερούν 3% του ΑΕΠ από την οικονομία και το κράτος.

ΤΕΛΟΣ στις ουρές της ντροπής των βαριά πασχόντων, που μέχρι σήμερα, αναγκάζονταν να παραλάβουν το φάρμακό τους από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ.

Μειώσεις επιτοκίου για οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία από 5% στο 3% για όσους ενταχθούν στις 120 δόσεις, όπως έγινε λίγες μέρες νωρίτερα και για την εφορία.

Παρεμβάσεις δηλαδή μεγίστης σημασίας και ουσίας για την ελληνική κοινωνία από μία Κυβέρνηση που ήρθε «σαν έτοιμη από καιρό» να δουλέψει και όχι να… «μας δουλέψει», προκειμένου να επαναφέρει την κοινή λογική στο προσκήνιο της πολιτικής και την κανονικότητα στο προσκήνιο της κοινωνίας».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής