breaking news Νέο

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ : Ανανέωσε (και) ο Δήμος Συμπεθέρης!

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ : Ανανέωσε (και) ο Δήμος Συμπεθέρης!

Στην δεδέκατη μέρα μπαίνει σήμερα η προετοιμασια του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας (ξεκίνησε απο την Δευτέρα 29 Ιουλίου) για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Ο Γιάννης Καψαλιάρης με τον βοηθό του Μπάμπη Σπυριδωνίδη συνεχίζουν το έργο της προετοιμασίας των παικτών, με επιδίωξη αυτοί να παρουσιασθούν έτοιμοι μέσα στον επόμενο μήνα που θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Στο μεταξύ, μία ευχάριστη εξέλιξη υπήρξε στον σύλλογο της Αγίας Μαρίνας, καθώς μέσα στους παίκτες που θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους “κυανόλευκους” είναι και ο Δήμος Συμπεθέρης (φωτό δίπλα).

Ο έμπειρος παίκτης συμφώνησε και παραμένει στον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, η παρουσία του οποίου σ’ αυτον αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά και στη νέα χρονιά. Σε αντίθεση με τον Δήμο Συμπεθέρη, δεν θα συνεχίσουν στους “κυανόλευκους” οι Κουβατζίδης Αργύρης και Παπαδής Θανάσης, με τους οποίους δεν ανανεώθηκε η συνεργασία.

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Ανδρέας Καλαϊτζίδης, έχει έρθει σε συμφωνία με τα μέλη της νέας διοίκησης της Ν. Γενεάς Ν. Νικομήδειας, για συνεργασία στη νέα χρονιά.

 

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής