breaking news Νέο

Παρά την ήττα με 1-0 από την Κ20 του ΠΑΟΚ, πρώτο δείγμα θετικό

Παρά την ήττα με 1-0 από την Κ20 του ΠΑΟΚ, πρώτο δείγμα θετικό

Σε αγώνα προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) της Νάουσας την Τετάρτη το απόγευμα η ΒΕΡΟΙΑ που βρίσκεται στις αρχές ακόμη της καλοκαιρινής της προετοιμασίας έχασε από την Κ20 του ΠΑΟΚ με 1-0.

Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι της φετινής περιόδου της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον προπονητή της Σάκη Θεοδοσιάδη να χρησιμοποιεί όλους τους ποδοσφαιριστές του, ακόμη και τους Στάμου, Πολύζο που ήρθαν στην ομάδα πριν λίγα εικοσιτετράωρα.

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ έχουν στα πόδια τους μόλις δέκα ημέρες προετοιμασίας και ήταν το πρώτο φιλικό, μπορούμε να πούμε ότι τα συμπεράσματα, κυρίως των παικτών που ήρθαν φέτος στην ομάδα, αφού οι δυνατότητες όσων έμειναν από το περσινό ρόστερ είναι γνωστές, ήταν ιδιαίτερα θετικές.

Από την άλλη η Κ20 του ΠΑΟΚ ενισχυμένη με τους δύο από τους τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές, που έχουν προωθηθεί φέτος στην πρώτη ομάδα και συμμετέχουν στην προετοιμασία της παίζοντας μάλιστα και σε αρκετά από τα φιλικά που έχει δώσει μέχρι σήμερα, τον αριστεροπόδαρο στόπερ Μιχαηλίδη και τον αμυντικό χαφ Τσιγγάρα μπήκε καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Πανίδη. Ο επιθετικός της αντιπάλου της ΒΕΡΟΙΑΣ δέχθηκε μπροστινή μπαλιά κοντρολάρισε άψογα την μπάλα και βλέποντας τον τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ Μπλατσιώτη να βγαίνει από τα δοκάρια του για να του κλείσει την εστία τον πλάσαρε ψύχραιμα έξω από την μεγάλη περιοχή, δίνοντας έτσι προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του.

Η ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 18' άγγιξε την ισοφάριση.Προηγήθηκε η εκτέλεση φάουλ από την δεξιά, όπως επιτίθετο με τον προωθημένο Μουρατίδη από πολύ κοντά να πιάνει την σκαφτή κεφαλιά, με τον τερματοφύλακα όμως του ΠΑΟΚ Ταλιχμανίδη να μην αιφνιδιάζεται και να διώχνει σε κόρνερ.

Λίγο αργότερα η σειρά του ΠΑΟΚ να απειλήσει την εστία της ΒΕΡΟΙΑΣ με δεύτερη παραβίαση όμως το σουτ μέσα από την περιοχή του Δούμτση σταμάτησε σε σώμα αμυντικού της βασίλισσας.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ είχε δύο ακόμη ευκαιρίες να φθάσει στην ισοφάριση δίχως όμως να το καταφέρει.

Στο 62' συγκεκριμένα με τον Βεργώνη που ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μεληκιώτη από κοντά έπιασε την καρφωτή κεφαλιά με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να μπλοκάρει την μπάλα και στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού όταν σε σύγχυση στην περιοχή του ΠΑΟΚ ο Ζούρκος αρχικά και ο Κανούλας στη συνέχεια έκαναν από κοντά το σουτ που και τις δύο φορές βρήκαν πόδια αμυντικών.

Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Κελεσίδη που διηύθυνε το πρώτο φετινό φιλικό της ΒΕΡΟΙΑΣ βρήκε νικήτρια την ομάδα του ΠΑΟΚ με 1-0.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης (30' Τσιμόπουλος, 60' Βοσνιάδης), Ζούρκος Α., (46' Μπουχάλης), Λεφίδης (46' Τρούπκος), Μουρατίδης (46' Στάμου), Μαραγκός (73' Μουρατίδης), Βεργώνης (68' Μπλέτσας), Μπλέτσας (46' Ζούρκος Ν.), Πέντα (46' Πολύζος), Σιμόνι (46' Βασίλτσης), Χαντζάρας (46' Κανούλας), Σκαθαρούδης (46' Μεληκιώτης).

ΠΑΟΚ – Κ20: Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Παναγιώτου, Αβεντισιάν, Τσιγγάρος, Καλουτσικίδης, Σαλαμούρς, Δούμτσης, Τζόλης, Γκορντεζιάνι, Πανίδης.

Έπαιξαν και οι: Πουρνάρας, Γιάξης, Κωνσταντέλιας, Μακρής, Πιπιγιάρης, Μανιώτης, Κουλιεράκης, Νταϊκο, Τσοπούρογλου, Βουτσάς, Θεοδωρίδης, Καρακούτης, Γρόσδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής