breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Ένας ελέφαντας νοικοκύρης!

Νεαρός ελέφαντας σε ένα πάρκο σαφάρι είδε ότι υπήρχαν σκουπίδια έξω από έναν κάδο. Έτσι, αποφάσισε να βάλει τάξη, γιατί πολύ απλά είναι νοικοκύρης! Με την προβοσκίδα του λοιπόν σήκωνε ένα – ένα τα σκουπίδια από το έδαφος και τα έριχνε μέσα στον κάδο των απορριμμάτων. Μάθημα για πολλούς ανθρώπους…

*****

Zucklight : Η απίστευτη συσκευή που επινόησε ο Mark Zuckerberg

Έναν ξύλινο κύβο, που απαντά στην ηχορύπανση, αλλά και στο ενοχλητικό φως, που εκπέμπουν τα ξυπνητήρια, επινόησε ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τα στάδια του ύπνου της γυναίκας του και μητέρας των δύο μικρών παιδιών του.

Ο λόγος για το «Sleep Box», μια ξύλινη συσκευή που απευθύνεται κυρίως στις μαμάδες και τις ειδοποιεί για το αν έχει έρθει η ώρα να ξυπνήσουν, εκπέμποντας ένα ελαφρύ χρωματιστό φως από το κάτω μέρος τα ξημερώματα ή άλλη ώρα της νύχτας, με βάση τις ρυθμίσεις που θα ορίσουν με βάση τις ανάγκες των παιδιών τους.

Με τη βοήθεια του «Zucklight», όπως αποκαλείται η συσκευή, η Priscilla μπορεί να ξυπνά ήρεμη ,για να ετοιμάσει τα παιδιά της, χωρίς να την απασχολεί ο ήχος του ξυπνητηριού ή να πρέπει να τσεκάρει το κινητό της, για να δει τι ώρα είναι. «Το να είσαι μάνα είναι πολύ δύσκολο και από τη στιγμή που έχουμε μικρά παιδιά, η Priscilla δυσκολεύεται πολύ στον ύπνο τη νύχτα. Ξυπνά και τσεκάρει, αν τα παιδιά έχουν σηκωθεί και μετά, με το άγχος του χρόνου που περνάει, δυσκολεύεται να ξανακοιμηθεί», έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram ο Mark.

Ο κύβος δεν είναι κατασκευασμένος, για να σε ξυπνά. Όταν εκπέμπει φως, σου δίνει σήμα ότι ήρθε η ώρα να σηκωθείς. Όταν δεν φωτίζει, σημαίνει ότι μπορείς να επιστρέψεις στο κρεβάτι και να απολαύσεις τον ύπνο σου.

«Κατασκευάζοντας μια συσκευή για να βοηθήσω τη γυναίκα μου να κοιμηθεί, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους, για να της δείξω την αγάπη και την αφοσίωσή μου», δηλώνει ο Μαρκ. Το «Zucklight» κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές ξύλινες αποχρώσεις, ρυθμίζεται μέσω application, λειτουργεί ταυτόχρονα ως ασύρματος φορτιστής κινητού και πωλείται έναντι 69,60 ευρώ. Σε όσους σπεύσουν, πάντως, ο Marc προσφέρει μια διόλου ευκαταφρόνητη έκπτωση της τάξης του 55%!

*****

Επιβάτης σε πτήση της Ryanair επιτέθηκε σε αεροσυνοδό!

Το... έλα να δεις έγινε σε πτήση της Ryanair με άτακτο επιβάτη, που επιτέθηκε σε αεροσυνοδό και απομακρύνθηκε σηκωτός από Πορτογάλους αστυνομικούς.

Μάλιστα η Ryanair ανακοίνωσε ότι ο συγκεκριμένος επιβάτης δεν θα μπορεί να ταξιδέψει ποτέ ξανά με τα αεροπλάνα της.

Ο Rafik Boutiche φαίνεται σε βίντεο που τράβηξαν άλλοι επιβάτες της πτήσης της Ryanair από το Faro της Πορτογαλίας για το Stansted της Αγγλίας, να απομακρύνεται βίαια από την πορτογαλική αστυνομία.

Αφορμή, η επίθεση που φέρεται να έκανε σε αεροσυνοδό πριν την απογείωση του αεροπλάνου, με τον ίδιο, πάντως, να το αρνείται.

Στα πλάνα διακρίνονται Πορτογάλοι αστυνομικοί σχεδόν να τον σέρνουν προς την έξοδο της καμπίνας των επιβατών.

Ο… άτακτος επιβάτης ήταν στην πόλη Algarve κοντά στο Faro για ένα μουσικό φεστιβάλ και επέστρεφε στο Λονδίνο.

Ο 20χρονος Rafik Boutiche νευρίασε, επειδή η αεροσυνοδός δεν του επέτρεψε να αλλάξει θέση και προσπάθησε να τη χτυπήσει.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν συμπεριφέρθηκε άσχημα, όπως τον κατηγορούν και καταγγέλλει τους αστυνομικούς ότι τον τραυμάτισαν στο χέρι.

*****

Η πιο όμορφη παραλία της Άνδρου δεν είναι τα Άχλα, ούτε της Γριάς το πήδημα…

Το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του και εσείς ακόμα δεν ξέρετε πού να κάνετε τις διακοπές σας; Η Άνδρος έχει δεκάδες αμμώδεις και βραχώδεις παραλίες, αφού η ακτογραμμή της είναι 176 χιλιόμετρα. Οι πιο δημοφιλείς αμμώδεις παραλίες είναι το Νημπορειό στη Χώρα, η Χρυσή Άμμος στο Κυπρί και η Άχλα. Η πρόσβαση στην παραλία Άχλα γίνεται με καράβι, που ξεκινάει από το λιμάνι της Χώρας ή με αυτοκίνητο από χωματόδρομο από τη Βουρκωτή.

Προτείνονται επίσης οι παραλίες Της Γριάς το πήδημα (με το αυτοκίνητο) και Μπουρός (με βάρκα). Βρίσκονται και οι δύο στον Όρμο Κορθίου και διακρίνονται για την αναλλοίωτη φυσική τους ομορφιά.

Υπάρχουν βέβαια και βραχώδεις παραλίες, που είναι δημοφιλείς, όπως τα Γιάλια στις Στενιές, ο Χαλκολιμιώνας στην περιοχή Σταυροπέδα και η παραλία του Συνετίου στο χωριό Συνέτι. Στα βόρεια του νησιού βρίσκονται και οι παραλίες Βιτάλι και Πισωλιμιώνας. Στον Όρμο Κορθίου υπάρχει και η αμμώδης παραλία του Μύλου, η οποία, επειδή όταν φυσάει βόρειος άνεμος, σηκώνει πολύ κύμα, είναι ιδανική για τους λάτρεις του surfing και του windsurfing.

Η πιο εξωτική όμως, με παραδεισένια νερά, είναι η παραλία Ζόρκος ή Ζόργκος, στα βόρεια του νησιού, σε μια επιβλητική τοποθεσία. Κοντά στην παραλία βρίσκεται μία ταβέρνα, για να γευματίσετε μετά το μπάνιο σας στην πανέμορφη παραλία. Μπορεί να είναι μακριά από τη Χώρα, – περίπου μιάμιση ώρα – όμως η εμπειρία αξίζει τον κόπο.


Zucklight : Η απίστευτη συσκευή που επινόησε ο Mark Zuckerberg
Επιβάτης σε πτήση της Ryanair επιτέθηκε σε αεροσυνοδό!
παραλία Ζόρκος ή Ζόργκος-Άνδρος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής