breaking news Νέο

ΤΡΙΚΑΛΑ : Πρώτο φιλικό και πρώτη νίκη

ΤΡΙΚΑΛΑ : Πρώτο φιλικό και πρώτη νίκη

Πρώτο φιλικό το περασμένο Σάββατο για την ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων με θετικά μηνύματα. Συγκεκριμένα η νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική ομάδα των Τρικάλων αντιμετώπισε στο γήπεδο του Κολινδρού την τοπική Αναγέννηση και την οποία κέρδισε με 4-0.

Η εικόνα του περσινού πρωταθλητή της Ενωσης μας αν λάβουμε υπόψιν μας οτι βρίσκεται στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της για τη νέα περίοδο ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική.

Τοπ σκορ της ομάδας του Δημήτρη Πρίντζιου ο Λίτσι που πέτυχε τα δυο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του στο 35’ και στο 52’. Τα υπόλοιπα δυο σημειώθηκαν από τον Καπετάνο στο 29’ και τον Κιρκιλιανίδη στο 32’.

Απο το υπάρχον ρόστερ του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων δεν αγωνίστηκαν μονο ο Πεϊκος και ο Τσιρίδης.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Πρίντζιος χρησιμοποίησε τους: Αργυρόπουλο, Ατανάσοφ, Κιρκιλιανίδη Ηλ., Ματράκα, Χατζόπουλο Ν., Αβραμόπουλο, Τσομίδη, Κοσέογλου, Λίτσι, Ελευθεριάδη, Καπετάνο. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Σωτηράκης, Αναδολού, Παρσόπουλος, Βουλγαράκης, Κύρου, Βλάχος, Χατζόπουλος Ι.

 

ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΚΟ

Εν τω μεταξύ η ομάδα των Τρικάλων βρίσκεται κοντά στην απόκτηση τριών ακόμη νεαρών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον νεαρό μέσο του Μακροχωρίου Πίκο για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον (για χθες το βράδυ υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού με την διοίκηση του Μακροχωρίου και δυο νεαρούς Σέρβους με τους οποίους έχει ήδη συμφωνήσει και τις επόμενες ημέρες αναμενεται η άφιξη τους στα Τρίκαλα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής