breaking news Νέο

Νάουσα : 1-1 στην Αριδαία, με τον Αλμωπό

Νάουσα : 1-1 στην Αριδαία,  με τον Αλμωπό

Θετικό ήταν το δείγμα για την ομάδα της Νάουσας που το Σάββατο το απόγευμα έδωσε το πρώτο φιλικό της νέας περιόδου με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1.

Και τα δυο τέρματα σημειώθηκαν στο τελευταίο 15λεπτο του παιχνιδιού, ενώ για λογαριασμό της Νάουσας σκόραρε ο Ντέλλας, ο οποίος συστήθηκε στη νέα του ομάδα με τον καλύτερο τρόπο. Εκτός από τον Ντέλλα, που όπως αναφέραμε ήταν και ο σκόρερ του τέρματος της Νάυσας αγωνίστηκαν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά φετινά αποκτήματά της τα οποία επίσης άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, στο 76' (το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Αριδαίας) με τον Ελευθεριάδη Γ. με τη Νάουσα να ισοφαρίζει το σκορ στο 83', όπως ήδη αναφέραμε με τον Ντέλλα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος, Τζημοηγιάννης, Γιαννόπουλος, Σαϊνατούδης, Στογιαννίδης, Νικολίτσας, Ασλαμπάλογλου, Κάρτζιος, Ξόμπλος, Τάντιτς, Ντόγος. Επαιξαν ακόμη και οι: Καραγιαννίδης, Σαμαρόπουλος, Κιουλτζόπουλος, Μαγγίτης, Ελευθεριάδης Γ., Αταλασίδης, Σοφιανίδης, Μεντής, Πεϊκός, Ιωαννου, Παρούτογλου.

ΝΑΟΥΣΑ: Βόλτσης, Πίτος, Λαφάρας, Περηφανόπουλος, Σαρακατσιάνος, Γατουρτζίδης, Γιαφαλίδης, Μπικάνος, Ντέλλας, Κερμανίδης, Κωστογλίδης. Έπαιξαν και οι: Ζάχος, Αλεξιάδης, Τζουβάρας, Βασιλειάδης, Τέγος, Μπλιάτκας, Κλεφρούρης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής