breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Χιόνια ακόμη και τον Αύγουστο στην Κρήτη!

Υπέροχες φωτογραφίες από το χιονισμένο τοπίο στην περιοχή Κακοπέρατο Θερίσσου στο νομό Χανίων, σε υψόμετρο 1.400 μέτρων, δημοσιεύει ο Νίκος Χειλαδάκης.

Απίστευτη συγκέντρωση παγωμένου χιονιού για μήνα Αύγουστο σε τόσο χαμηλό υψόμετρο. Προφανώς από τεράστια χιονοστιβάδα του χειμώνα, όπως σημειώνει ο φωτογράφος.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του χειμώνα παρατηρήθηκαν χιονοστιβάδες στα βουνά της Κρήτης, φαινόμενο όχι ιδιαίτερα συνηθισμένο για το νησί.

*****

Εστιατόριο σερβίρει πρωινό 2.000 θερμίδων!

Tο εστιατόριο «Dough Pizza Kitchen» βρίσκεται στο Μάντσεστερ της Αγγλίας και σερβίρει όλα τα κλασικά πιάτα που παρέχει μια πιτσαρία, καθώς και το κλασικό αγγλικό πρωινό.

Στο menu, όμως, υπάρχει και ένα πιάτο, το οποίο μπορεί να καλύψει τις θερμίδες που χρειάζεσαι για μια ολόκληρη μέρα!

Και αυτό δεν είναι άλλο από μια «πίτσα για πρωινό» με μοτσαρέλα, μπέικον, λουκάνικα, μανιτάρια, μαύρη πουτίγκα (παραδοσιακό βρετανικό «λουκάνικο»), σάλτσα ντομάτας και τηγανητό αυγό! Το εστιατόριο σερβίρει το συγκεκριμένο πιάτο για περισσότερο από μία δεκαετία με μεγάλη επιτυχία, τον τελευταίο χρόνο όμως η σπεσιαλιτέ αυτή γνωρίζει όλο και περισσότερους «φαν», όπως εξηγεί ο Chef Liam McKay.

*****

Άλογο μπήκε για check in στο αεροδρόμιο Νάξου!

Ένας παράξενος, αλλά αρκετά χαριτωμένος επισκέπτης έφτασε χθες το πρωί στο αεροδρόμιο της Νάξου! Φυσικά όχι για να ταξιδέψει, αλλά για ξαποστάσει!

Μια ωραία αστεία στιγμή, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη τόσο στους υπάλληλους του αεροδρομίου, όσο και στους συνταξιδιώτες του…

Τελικά το άλογο αποχώρισε με τη βοήθεια των εργαζομένων, αφού είδε ότι δεν υπήρχε καμία πτήση για άλογα!

*****

Παρκάρισμα σε παραλία διεκδικεί... Όσκαρ

Η Κόρινθος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το παρκάρισμα και τις θέσεις στάθμευσης, αλλά αυτός ο άνθρωπος μάλλον το… παράκανε.

Το επικό αυτό παρκάρισμα συνέβη στον παραλιακό δρόμο Άσσο – Λέχαιο και ο οδηγός μάλλον κάτι άλλο ήθελε να κάνει και όχι να φέρει το αυτοκίνητό του μια ανάσα από τη θάλασσα.

Ένας λάθος χειρισμός λοιπόν στο παρκάρισμα, καθώς, αντί να βάλει πρώτη, έβαλε όπισθεν και το αμάξι καβάλησε τα βράχια και παραλίγο να κάνει μπάνιο στην παραλία στο Λέχαιο.

*****

Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη παραμονή μέσα σε πάγο

Ο Αυστριακός Γιόζεφ Κέμπερλ κατέρριψε το Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη παραμονή μέσα σε πάγο.

Για περισσότερες από δύο ώρες, ο παράτολμος αθλητής παρέμεινε μέσα σε ένα κλουβί γεμάτο παγάκια, έχοντας μόνο το κεφάλι του έξω, για να μπορεί να αναπνέει, φορώντας μόνο το μαγιό του.

Το ριψοκίνδυνο εγχείρημα έλαβε χώρα έξω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Βιέννης, με το Γιόζεφ Κέμπερλ να βγαίνει τελικά από τον πάγο μετά από 2 ώρες 8 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα.

Διασώστες βρίσκονταν δίπλα του, για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που ήταν αναγκαίο.


Εστιατόριο σερβίρει πρωινό 2.000 θερμίδων!
Άλογο μπήκε για check in στο αεροδρόμιο Νάξου!
Παρκάρισμα σε παραλία διεκδικεί... Όσκαρ
Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη παραμονή μέσα σε πάγο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής