breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Ξεκίνησε η Ν. Γενεά Ν. Νικομήδειας

  • ΕΠΣ Ημαθίας : Ξεκίνησε η Ν. Γενεά Ν. Νικομήδειας
  • ΕΠΣ Ημαθίας : Ξεκίνησε η Ν. Γενεά Ν. Νικομήδειας
  • ΕΠΣ Ημαθίας : Ξεκίνησε η Ν. Γενεά Ν. Νικομήδειας
  • ΕΠΣ Ημαθίας : Ξεκίνησε η Ν. Γενεά Ν. Νικομήδειας
  • ΕΠΣ Ημαθίας : Ξεκίνησε η Ν. Γενεά Ν. Νικομήδειας
  • ΕΠΣ Ημαθίας : Ξεκίνησε η Ν. Γενεά Ν. Νικομήδειας
  • ΕΠΣ Ημαθίας : Ξεκίνησε η Ν. Γενεά Ν. Νικομήδειας

Πάμε... Το ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς σηματοδότησε η προχθεσινή ημέρα για την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας, με τον προπονητή Γιώργο Ευτηριάδη να έχει το πρώτο του τετ - α - τετ με παίκτες της ομάδας, που δεν ξεπερνούσαν τους 15 και τους χαρακτηριζει το νεαρό της ηλικίας, τους οποιους αφού πρώτα καλοσώρισε στο γήπεδο και απευθύνθηκε προς αυτούς για τα... απαραίτητα, στη συνέχεια εδωσε εντολή να αρχίσουν ελαφρύ τροχάδην και να καταγράψουν τα πρώτα τους χιλιόμετρα στο κοινοτικό γήπεδο “ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ”. «Ξεκινάμε σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) με αυτά τα παιδιά και σιγά - σιγά θα προστεθούν στην προετοιμασία κι άλλα παιδιά, είτε ως νέες προσθήκες, είτε που έχουν δελτιο στο σύλλογο και στα οποία δώσαμε να καταλάβουν ότι καλό θα είναι να έρθουν να αγωνισθούν ξανά σ’ αυτή την νέα προσπαθεια που κάνουμε και θέλουμε η ομάδα να ακούγεται και να υφίσταται στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ημαθίας.

Πρωταρχικός μας στόχος φέτος είναι να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο στην κατηγορία, το οποίο και θα έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει. Προς το παρόν, πάντως, λίγα λόγια και περισσότερη δουλειά στο γήπεδο» ανέφερε στις πρώτες του δηλωσεις ο Γιώργος Ευτηριάδης, ο οποίος φέτος αναλαμβάνει για τρίτη φορά στην προπονητικη του πορεία να καθοδηγήσει την ομάδα της γενέτειράς του.

 

Π. Παπαδόπουλος: «Δεν πρόκειται να φύγει κανένας παίκτης, εκτος αν...»

• Το “παρών” στην “πρώτη” της ομάδας την Δευτέρα το απόγευμα (στις 6.30) εδωσε σύσωμο το ΔΣ του συλλόγου (Κώστας Γερουλίδης, Σούλης Σταφυλλίδης, Νίκος Φουφουδάκης, Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης) με επικεφαλής τον πρόεδρο Παύλο Παπαδόπουλο, ο οποίος κατέστησε σαφές από την πρώτη ημέρα πως δεν πρόκειται να φύγει κανείς παίκτης, παρά μόνο σε περίπτωση που εκφρασθεί πραγματικό ενδιαφέρον από σύλλογο και φυσικά με το ανάλογο αντάλλαγμα.

• Παρόντες ακόμα στην “πρώτη” της ομάδας ήταν ο γνωστός Μανατζερ Δημήτρης Κανάκης, ο οποίος προωθεί παίκτες σε Γερμανία και Ολλανδία και ο οποίος συνδέεται με φιλική σχέση με τον Κώστα Γεροουλίδη, και ο (διαμένων μόνιμα στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ) Κώστας Τσεχεράς, του οποίου ο γιος Στράτος φέρεται αυτός που θα υπερασπίζεται φέτος τα γκολποστ των “κιτρινόμαυρων” της Ν. Νικομήδειας.

 

Εργιναν εργασίες αποκατάστασης

στο “ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ”

• Επιπλέον, όπως είχαμε γράψει σχετικά τις προηγούμενες ημέρες, με εντολή του προέδρου του ΝΠ ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας Στέργιου Διαμάντη, συνεργείο προχώρησε σε εργασίες αποκατάστασης, σε μια σειρά από προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί σε εσωτερικούς χώρους του γηπέδου “ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” από τον ανεμοστρόβιλο της 10ης Ιουλίου, επαναφέροντας και πάλι την γνώριμη εικόνα σ’ αυτό.

Συμμετοχή σε πρωτάθλημα

και κύπελλο

• Τέλος, οπως έγινε γνωστό, ο σύλλογος της Ν. Γενεάς Ν. Νικομήδειας πρόκειται να δηλώσει συμμετοχή τόσο στο θεσμό του κυπέλλου όσο και στο πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής.

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής