breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Καλλιτέχνης δημιουργεί έργα τέχνης από… τζιν!

Η τέχνη έχει αποδείξει πολλές φορές ότι συναρπάζει και ενίοτε αφήνει άναυδους τους θαυμαστές της! Ανάμεσα σε αυτούς που το πετυχαίνουν είναι και ο Βρετανός καλλιτέχνης Ian Berry. Με μια μοναδική τεχνική και τις εκπληκτικές ικανότητές του, δημιουργεί έργα τέχνης από denim τζιν!

Μεταξύ των εντυπωσιακών έργων που έχει δημιουργήσει, είναι και το δημοφιλές εξώφυλλο του τραγουδιού «Hotel California» των Eagles, από το 1976! Χρησιμοποιώντας υφάσματα τζιν διαφορετικών αποχρώσεων, τα οποία σχηματοποιεί και επεξεργάζεται με τα χέρια του και με ψαλίδι, δημιουργεί πίνακες, αντικείμενα και installations, τα οποία τελειοποιεί με μια επίστρωση κόλλας!

Πρόκειται ασφαλώς για έναν καλλιτέχνη, που ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις και γίνεται θέμα συζήτησης κάθε φορά που επιλέγει να μιλήσει με την τέχνη του…

*****

Έβαλε το σκύλο της στο στεγνωτήριο και έκανε ζωντανή μετάδοση…

Σοκ προκαλεί το φρικιαστικό περιστατικό κακοποίησης ζώου από την ιδιοκτήτριά του.

Μία νεαρή, στις 10 Αυγούστου ξεκίνησε μια ζωντανή μετάδοση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνεται να βάζει το σκυλάκι της στο στεγνωτήριό ρούχων και να γελά υστερικά όταν το βάζει σε λειτουργία. Λίγο μετά, άνοιξε την πόρτα και έδειξε το κουτάβι, το οποίο έντρομο έφυγε τρέχοντας από το μηχάνημα και μακριά της.

«Θα το κάνω. Θα τον βάλω στο στεγνωτήριο. Του αρέσει, δείτε», λέει η γυναίκα στο live βίντεο, το οποίο έκτοτε διαγράφηκε.

Η χρήστης του Twitter 'sasaaok' παρατήρησε το stream και ανέβασε ένα απόσπασμά του στο Twitter. Το tweet με την απαράδεκτη πράξη έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και έχει ήδη περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές. Σε αυτό αναφέρει :

«Κάποιος σας παρακαλώ ας καλέσει την αστυνομία. Μερικοί άνθρωποι δεν αξίζουν σκύλους ή κατοικίδια. Είναι κακοποίηση ο τρόπος με τον οποίο τους συμπεριφέρονται».

Δεκάδες χρήστες του Twitter απάντησαν στη viral δημοσίευση, καταδικάζοντας την πράξη της νεαρής. Για την ώρα ο Instagram λογαριασμός της είναι ακόμα ενεργός, με την ίδια να ανεβάζει ακόμη stories.

*****

Κατάπιε τη μασέλα του στο χειρουργείο…

Ένα ασύλληπτο ιατρικό περιστατικό φέρνει στο φως μια έκθεση, που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό British Medical Journal. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το CNN, η έκθεση αφορά σε έναν ηλικιωμένο, ο οποίος παραλίγο να χάσει τη ζωή του, όταν η μασέλα του κόλλησε στο λαιμό του κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης και οι γιατροί την ανακάλυψαν... οκτώ ημέρες μετά.

Ο 72χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση, για να αφαιρεθεί ένας καλοήθης όγκος από το κοιλιακό του τοίχωμα. Ωστόσο η χειρουργική ομάδα που διενήργησε την επέμβαση, παρέλειψε να του ζητήσει να αφαιρέσει τη μασέλα του πριν από τη γενική αναισθησία.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της επέμβασης, ο άνδρας πήγε σπίτι του. Έξι μέρες αργότερα, επέστρεψε στο νοσοκομείο, παραπονούμενος ότι είχε δυσκολία να αναπνεύσει και να καταπιεί και ότι είχε συνεχώς μια μεταλλική γεύση αίματος στο στόμα του.

Κατά την πρώτη επίσκεψη του άνδρα στα επείγοντα, οι γιατροί απέτυχαν να διαγνώσουν το πρόβλημα και έστειλαν τον 72χρονο σπίτι του με μια συνταγή αντιβιοτικών, στεροειδών και στοματικού διαλύματος.

Ωστόσο, τα συμπτώματά του επιδεινώθηκαν το επόμενο διήμερο, αφού η φαρμακευτική αγωγή δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το πραγματικό πρόβλημα, δηλ. την τεχνητή οδοντοστοιχία που είχε σφηνώσει στο λάρυγγά του. Οκτώ μέρες μετά το αρχικό χειρουργείο, ο άνδρας εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο με συμπτώματα πνευμονίας από εισρόφηση, μια σοβαρή μόλυνση στο στήθος.

Τελικά, μέσω μιας διαγνωστικής διαδικασίας οι γιατροί εντόπισαν το ημικυκλικό αντικείμενο σφηνωμένο πάνω στις φωνητικές χορδές του άνδρα, που είχε προκαλέσει εσωτερικές φουσκάλες και πρήξιμο.

Ο 72χρονος, που είχε χάσει τη μασέλα του κατά την πρώτη του επίσκεψη στο νοσοκομείο, αλλά δεν είχε φανταστεί ότι αυτή βρισκόταν στο... λαιμό του, εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο για την αφαίρεση της μερικής οδοντοστοιχίας, που αποτελούνταν από το μεταλλικό πλαίσιο που εφαρμόζει στην οροφή του στόματος και τρία τεχνητά δόντια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ασθενής συνέχισε να εμφανίζει επιπλοκές από την «περιπέτειά» του για τον επόμενο μήνα, προτού τελικά αναρρώσει πλήρως.

Οι συντάκτες της έκθεσης, με επικεφαλής την Δρ. Harriet Cunniffe από το James Paget Hospital της ανατολικής Αγγλίας, καλούν τους χειρουργούς να διασφαλίζουν ότι οι ασθενείς, που υποβάλλονται σε επεμβάσεις, έχουν αφαιρέσει προηγουμένως τη μασέλα τους, αφού υπάρχει μεγάλος κίνδυνος κατάποσης ή εισρόφησής της.

*****

Θεραπεύουν τους πόνους με…μέλισσες

«Πάταγο» κάνει στη Λιθουανία η εναλλακτική μορφή θεραπείας από μέλισσα ή ακόμα και μελίσσια.

Η «θεραπεία της μέλισσας» απαλύνει τον πόνο και έχει θεραπευτικές ιδιότητες, σύμφωνα με τους ειδικούς, που επικαλούνται ως αιτία το φτερούγισμα της μέλισσας.

Οι χρήστες της ασυνήθιστης θεραπείας θεωρούν ότι ο αέρας γύρω από το μελίσσι μπορεί να χαμηλώσει την πίεση του αίματος και να διευκολύνει αναπνευστικές δυσκολίες.

Ένας από τους ιδιοκτήτες των θεραπευτικών κέντρων, σε επαρχία της βόρειας Λιθουανίας, είπε πως έγινε «πιστός» στη θεραπεία, όταν πριν από επτά χρόνια τη χρησιμοποίησε για τους πόνους, που ο ίδιος είχε στην πλάτη του.

Αν και στην αρχή οι φίλοι του ήταν επιφυλακτική για το θεραπευτικό του κέντρο, ο ίδιος λέει πως κάθε χρόνο, από το Μάιο μέχρι το Σεπτέμβριο που το λειτουργεί, δέχεται περίπου 100 πελάτες.


Έβαλε το σκύλο της στο στεγνωτήριο και έκανε ζωντανή μετάδοση…
Κατάπιε τη μασέλα του στο χειρουργείο…
Θεραπεύουν τους πόνους με…μέλισσες

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής