breaking news Νέο

Συνάντηση του πρόεδρου της ΠΕΔΚΜ με την προϊσταμένη του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

  • Συνάντηση του πρόεδρου της ΠΕΔΚΜ με την προϊσταμένη του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη
  • Συνάντηση του πρόεδρου της ΠΕΔΚΜ με την προϊσταμένη του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα εκείνα που έχουν σχέση με την Κεντρική Μακεδονία και τους 38 Δήμους βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), Δήμαρχος Αμπελοκήπων -Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, με την προϊσταμένη του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, πρώην βουλευτή Καστοριάς.

 

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της ΠΕΔΚΜ, όπου την κ. Αντωνίου υποδέχτηκε ο πρόεδρος του οργάνου κ. Κυρίζογλου.

Η προϊσταμένη του γραφείου του πρωθυπουργού ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν σήμερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα οποία παγίως η ΠΕΔ-ΚΜ έθετε στην προηγούμενη κυβέρνηση.

Η συνάντηση του πρόεδρου της ΠΕΔΚΜ κ. Κυρίζογλου και της κ. Αντωνίου έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ συμφώνησαν να αναπτύξουν δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας τους προς όφελος των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας και εν γένει της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Λίγο πριν το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ δώρισε στην προϊσταμένη του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κ. Αντωνίου, μια εικόνα του Οσίου Ιακώβου (Τσαλίκη) του εν Ευβοία, με τον οποίο, ως πρώην Νομάρχης Εύβοιας, ο κ. Κυρίζογλου συνδέονταν με στενή φιλία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής